Adamı deli ediyorlar bu dengesizler....
Reklamlar
-
09 Ağustos 2007, 18:10
Reklamlar
-
09 Ağustos 2007, 18:13
Bence sen yine de çok fazla gaza gelme ne olur ne olmaz Geç bile kalmışsın, sopa istiyolar..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
09 Ağustos 2007, 18:15
valla dolu böle dengesizler ilk önce uyarıcaksın baktın ısrar ediyor ya kaçıp gidiceksin yada bi güzel benzeticeksin
-
09 Ağustos 2007, 18:20
uymayın delilere iyi yapmışsın,
206 GTİ ise kanı kaynamıştır.birtanesi benim oğlana arkadan çarptı ışıklarda yarışıyorlarmış. Bu tip arabalardan uzaklaşmaya çalışmak en iyisi akıllı davranmışsın.
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
-
09 Ağustos 2007, 18:24
çekip gazı uzayacaktın yeni motorunlaaaa. başlamadan bitirecektin
-
09 Ağustos 2007, 18:34
ERDEM860 adlı üyeden alıntı
çekip gazı uzayacaktın yeni motorunlaaaa.
başlamadan bitirecektin
Üstadım yeni yeni alsımaya ve motorun tepkilerini ögrenmeye calısıyorum. Bu dengesizler yuzunden yanlıs birşey yapacagım Allah korusun.
Kaldiki ben sakin bir sekilde seyir etmek istesemde sanırım motorun goruntusu o cahil arkadasları gaza getiriyor ve rahat bırakmıyorlar
eee gülü seven dikenine katlanırmıs napalım artık yapacak bişi yok
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
09 Ağustos 2007, 18:35
ne gereksiz insanlar var aman cerrahi arkadaşım bu gibileri sizi kışkırtmasın gaza getirmesin sakın....
bu gibiler çok fazla hangi biri yola gelecek.....
Fırtınayı Bekleyen Ben,Yetinmeye Çalışıyorum Rüzgarlarla...
3 günlük şu zamanda ne kin duy ne kırıl ne de darıl,sana yapılan iyilik yada kötülük yapanın etiketidir senin değil...:cat:
-
09 Ağustos 2007, 18:42
hadi deyip iyice gaza getirip bırakacaktın uzasın gitsin mutlu olsun garibim...gülüp geçeceksin.
-
09 Ağustos 2007, 18:48
o ne ki,
ben bi gün cbr 125'le ışıklarda bekliyorum,
yanıma suzuki srad 1000 geldi, bana ara gazı verio, buna ne diceksin
+
yine bi gün transalp ile trafikteyim, çin malı modifiyeli scooter (üzerinde 2 kişi var) benle yarışmaya kalktı
gülüp geçin arkadaşlar, gerçekten çok komik çünkü
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
-
09 Ağustos 2007, 18:49
Burcu Honda haremi mi kurdun?
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
-
09 Ağustos 2007, 18:54
yok beee ertekin, nerde o günler
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
-
09 Ağustos 2007, 19:02
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
09 Ağustos 2007, 19:10
tubis adlı üyeden alıntı
Su kardesimin canını sıkmayın arkadaslar olmuyor ama. hatta ve hatta mümkünse profilinzdede varsa TA siliniz mümkünse
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
09 Ağustos 2007, 19:12
En güzelini yapmışsın arkadaşım seni soğukkanlılığından ve sabrından ötürü canı gönülden kutluyorum. Örnek bir davranış.... Sonuçta sen Kendi altındaki makinenin gücünün farkındasın ayrıca kimseye bişey ıspatlamak zorunda da değilsin. Elalemin serserisinin macerasına alet olmaman çok akıllıca. Ayrıca herkes bilirki 600cclik makine her durumda pejo 206 yı ve muadillerini duymaz bile... Tekrar tebrik ediyorum Allah kaza bela vermesin sabrını daim etsin.
-
09 Ağustos 2007, 19:23
mavimerdiven adlı üyeden alıntı
En güzelini yapmışsın arkadaşım seni soğukkanlılığından ve sabrından ötürü canı gönülden kutluyorum. Örnek bir davranış.... Sonuçta sen Kendi altındaki makinenin gücünün farkındasın ayrıca kimseye bişey ıspatlamak zorunda da değilsin. Elalemin serserisinin macerasına alet olmaman çok akıllıca. Ayrıca herkes bilirki 600cclik makine her durumda pejo 206 yı ve muadillerini duymaz bile... Tekrar tebrik ediyorum Allah kaza bela vermesin sabrını daim etsin.
SS kullanmak demek hırcın olmak, sürekli rahatsız eden olmak, durmadan akrobatik hareketler yapan olmamalı. insanların beynine bu kazınmamalı. Ben öyle düşünüyorum en azından. Motosiklet diyince insanların aklına direk racing geliyor. race makinalar diyincede direk kazalar geliyor maalesef. bu imajı silmek zorundayız. aslında öyle olmadıgını göstermek zorundayız
-
09 Ağustos 2007, 19:34
Hll Kardes Seni Tebrik Ediyorum En Akillicasi...
-
09 Ağustos 2007, 19:40
CERRAHI adlı üyeden alıntı
actım gazı kayboldu arkamda
arkadaşım en güzelini yapmışsın...ben olsam ben de sizin yaptığınızı yapar uzaklaşırdım...(gerçi ben gaza değilde frene basarak onların uzaklaşmasını bekliyorum....malum c.c. farkı )
-
09 Ağustos 2007, 19:45
yakışanı yapmışsın..
ıspata gerek yok...
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
-
09 Ağustos 2007, 19:52
Forumdan Uzaklaştırıldı
gerçekten yavaşlasan olmuyor bassan olmuyor, sinir bir durum
anlamak zor gerçekten
-
09 Ağustos 2007, 20:13
@CERRAHI
Baktım geride kalıyor rahatsız edecek actım gazı kayboldu arkamda
Erhan, bu hatayı bir daha yapmamanı tavsiye ederim. Daha motoru yeni aldın, alışma aşamasındasın. Ben bu tür adamlara hiçbir şekilde tepki vermiyorum, daha çok deliriyorlar, sonra sıkılıp çekip gidiyorlar. Kimseyle trafikte kapışma. Şöyle düşün, "altımdaki alet bir gaz açmayla onları perişan edebilecek kuvvette", bu düşünceyle mutlu ol ama gazı açma
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)