Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Adamı deli ediyorlar bu dengesizler....

REKLAM ALANI
    CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu sabah 1.köprüden gectim tam levente dogru cıkarken bir tane siyah peugeot 206 marka arkadasım. gelmiş yanıma ara gazı veriyor hadi varmısın kapısmaya diye. İçimden hadi kardesim bak dalgana diye elimle işaret ettim buyur sen yoluna devam et diye de işaret ettim. Ama bir muddet sonra bu bırakmadı peşimi baktı uymuyorum ona üzerime kırıp beni sıkıstırmaya kalktı. Hasbin Allah ve nimel vekil cekerek sabırla ugrasmıyorum baktım en sonunda olacak gibi degil beni yolun dısına atacak sürekli uzerime sürüyor yanastım ön camına yürü ulan dallama dedim gorelim bakalım marifetini. adam actı gazı yürüdü. Oh be dedim kurtuldum en sonunda
    Baktım geride kalıyor rahatsız edecek actım gazı kayboldu arkamda
    Ya nedir bu gormemiş arkadaslardan cektigimiz. Ulan altına sahini veya külüstür birşeyi ceken camları siyaha boyatıp makasları kestirip birde icine 6 8 kadar kişi binip castık castık insanları rahatsız etmekten baska birşey bilmiyorlar.
    Bir gun birisini fena halde elime alacagım ama ne zaman bilmiyorum.
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Bence sen yine de çok fazla gaza gelme ne olur ne olmaz Geç bile kalmışsın, sopa istiyolar..
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Tanju - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    valla dolu böle dengesizler ilk önce uyarıcaksın baktın ısrar ediyor ya kaçıp gidiceksin yada bi güzel benzeticeksin

ennginn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Süper Yamaha K12
    uymayın delilere iyi yapmışsın,

206 GTİ ise kanı kaynamıştır.birtanesi benim oğlana arkadan çarptı ışıklarda yarışıyorlarmış. Bu tip arabalardan uzaklaşmaya çalışmak en iyisi akıllı davranmışsın.
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Cbr-600rr '07
    çekip gazı uzayacaktın yeni motorunlaaaa. başlamadan bitirecektin

Alıntı ERDEM860 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çekip gazı uzayacaktın yeni motorunlaaaa. başlamadan bitirecektin
    Üstadım yeni yeni alsımaya ve motorun tepkilerini ögrenmeye calısıyorum. Bu dengesizler yuzunden yanlıs birşey yapacagım Allah korusun.
    Kaldiki ben sakin bir sekilde seyir etmek istesemde sanırım motorun goruntusu o cahil arkadasları gaza getiriyor ve rahat bırakmıyorlar
    eee gülü seven dikenine katlanırmıs napalım artık yapacak bişi yok
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

ne gereksiz insanlar var aman cerrahi arkadaşım bu gibileri sizi kışkırtmasın gaza getirmesin sakın....
    bu gibiler çok fazla hangi biri yola gelecek.....
    Fırtınayı Bekleyen Ben,Yetinmeye Çalışıyorum Rüzgarlarla...
    3 günlük şu zamanda ne kin duy ne kırıl ne de darıl,sana yapılan iyilik yada kötülük yapanın etiketidir senin değil...:cat:

Motosikleti
    suzuki burgman an650a
    hadi deyip iyice gaza getirip bırakacaktın uzasın gitsin mutlu olsun garibim...gülüp geçeceksin.

Motosikleti
    ne istersen var :P
    o ne ki,

ben bi gün cbr 125'le ışıklarda bekliyorum,
    yanıma suzuki srad 1000 geldi, bana ara gazı verio, buna ne diceksin

+

yine bi gün transalp ile trafikteyim, çin malı modifiyeli scooter (üzerinde 2 kişi var) benle yarışmaya kalktı

gülüp geçin arkadaşlar, gerçekten çok komik çünkü
    [COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
    [B]ama hâââLâââ[/B]
    [B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::

ErTech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    vaRRdı
    Burcu Honda haremi mi kurdun?
    ... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
    ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
    ''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''

Motosikleti
    ne istersen var :P
    yok beee ertekin, nerde o günler
    [COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
    [B]ama hâââLâââ[/B]
    [B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Alıntı BUnReCU adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yine bi gün transalp ile trafikteyim
    Kankaaaaaaaa ayıp oluyoooo
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Alıntı tubis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kankaaaaaaaa ayıp oluyoooo
    Su kardesimin canını sıkmayın arkadaslar olmuyor ama. hatta ve hatta mümkünse profilinzdede varsa TA siliniz mümkünse

mavimerdiven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF BANDİT 1200 S
    En güzelini yapmışsın arkadaşım seni soğukkanlılığından ve sabrından ötürü canı gönülden kutluyorum. Örnek bir davranış.... Sonuçta sen Kendi altındaki makinenin gücünün farkındasın ayrıca kimseye bişey ıspatlamak zorunda da değilsin. Elalemin serserisinin macerasına alet olmaman çok akıllıca. Ayrıca herkes bilirki 600cclik makine her durumda pejo 206 yı ve muadillerini duymaz bile... Tekrar tebrik ediyorum Allah kaza bela vermesin sabrını daim etsin.

Alıntı mavimerdiven adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    En güzelini yapmışsın arkadaşım seni soğukkanlılığından ve sabrından ötürü canı gönülden kutluyorum. Örnek bir davranış.... Sonuçta sen Kendi altındaki makinenin gücünün farkındasın ayrıca kimseye bişey ıspatlamak zorunda da değilsin. Elalemin serserisinin macerasına alet olmaman çok akıllıca. Ayrıca herkes bilirki 600cclik makine her durumda pejo 206 yı ve muadillerini duymaz bile... Tekrar tebrik ediyorum Allah kaza bela vermesin sabrını daim etsin.
    SS kullanmak demek hırcın olmak, sürekli rahatsız eden olmak, durmadan akrobatik hareketler yapan olmamalı. insanların beynine bu kazınmamalı. Ben öyle düşünüyorum en azından. Motosiklet diyince insanların aklına direk racing geliyor. race makinalar diyincede direk kazalar geliyor maalesef. bu imajı silmek zorundayız. aslında öyle olmadıgını göstermek zorundayız

Hll Kardes Seni Tebrik Ediyorum En Akillicasi...

Motosikleti
    aprilia leo 150
    Alıntı CERRAHI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    actım gazı kayboldu arkamda
    arkadaşım en güzelini yapmışsın...ben olsam ben de sizin yaptığınızı yapar uzaklaşırdım...(gerçi ben gaza değilde frene basarak onların uzaklaşmasını bekliyorum....malum c.c. farkı )

stubborn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar 250
    yakışanı yapmışsın..
    ıspata gerek yok...
    Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı R3N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gerçekten yavaşlasan olmuyor bassan olmuyor, sinir bir durum
    anlamak zor gerçekten

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @CERRAHI
    Baktım geride kalıyor rahatsız edecek actım gazı kayboldu arkamda
    Erhan, bu hatayı bir daha yapmamanı tavsiye ederim. Daha motoru yeni aldın, alışma aşamasındasın. Ben bu tür adamlara hiçbir şekilde tepki vermiyorum, daha çok deliriyorlar, sonra sıkılıp çekip gidiyorlar. Kimseyle trafikte kapışma. Şöyle düşün, "altımdaki alet bir gaz açmayla onları perişan edebilecek kuvvette", bu düşünceyle mutlu ol ama gazı açma
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)