Ben de böyLe gaza gelmiştim arabamlaa soLuğu direkle bütünleşip aldım uyma miLLete
Ben de böyLe gaza gelmiştim arabamlaa soLuğu direkle bütünleşip aldım uyma miLLete
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
abi kendiniz diyonuz dengesizler işte ne olcak
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
motorun hayırlı olsun.. kazasız sürüşler diliyorum.. ama lütfen sende biraz bunun için çaba göster.. saygılar..
dikkat et dostum....................
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ben bu gibi kimselerin halinden çok altındaki araçların markalarınada acıyorum, yani arabalarada acıyorum.. la ford tan pöjo dan araba olmaz zaten.. adam yerine bile koymayın bunları
böyle dengesizlere uyupta sizde onlar gibi olmayın.bir şekilde savın başınızdan.
bu gibi durumlar bazen kötü sonuçlar doğurabilir.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
600RR kardesim. Sagolasın
İnan bana elimden geleni yapıyorum artık bende uymayacagım.
Bir kere oldu artık gelene gecene sensin usta diyecegim buyur yol senin
Gerçi basta bugunkü kardesimize onuda söyledim ama anlamadı napalım bizde yolu aldık
Etmeye gayret ediyoruz abim. İnsallah kendi halime kullanıyorum ve hep öyle kalmak amacım. Nefsimisle göz acıp kapatana kadar başbaşa bırakmasın bizi güzel rabbim.
amin.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
ya sımdı belkı elestıreceksınız ama hep merak etmişimdir o 600 rr nın son hızı ne ?? ( ben hız yapmıyorum deme ama sadece merak )
geçmiş olsun kardeşim, malesef bu tip mongolların hiç bir zaman nesli tükenmeyecek, o yüzden mümkün olduğu kaar uzak durmakta fayda var.
Adam ne cesaret sıkıstırmaya kalkmış, aptal cesaretine bak sen.
= = = Be Aprilia racer! = = =
erhan aman diyim kardeşim dikkatli ol boşver böyle serserilere kulak bile asma...o dengede nede olsa ama sen ufak bir dengesizlikte asfaltla kucaklaşırsın...daha yeni aldın motorunu ama üstünde 6 geçirdikten sonra bile böyle zirzoplara aldırma sakin git kardeşim...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
kardeş geçmiş olsun
kaliteli motora biniyosunya kompleksli insan çok kıskanmış olabilir
bu olay hayatın her dalın da olabiliyo arabaya biniyosun oluyo,iş yapıyosun oluyo vs vs her zaman ola biliyo asil azmaz bal kokmaz boşver
gerçekten sabırlı adamsın erhan abi..
ben olsaydım ve altımda o makine olsaydı.. hemen tozumu ona yutturmuştum...
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
ne fren ne de viraj tekniği olan apex noktasıymış yarış çizgisiymiş hayatında duymamış adamlar, piste çıksa ilk virajda en iyi ihtimalle spin atacak kadar tecrübesiz ve bilgisiz tipler maalesef trafikte iki-üç makas atınca bi de kazara edindiği bi remus egzosu varsa ciddi bi f1 potansiyeli görüyolar kendinde. tabi bu dediğim bazı motosiklektçi arkadaşlar içinde geçerli. en uzak durulması gereken sürücü kategorisinde bunlar. modifiyeli otomobillerden kaçmak ve kaçınmak lazım.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Haklısınız arkadaslar.
Gavura kızıp oruc bozmaya benzer arkadasın da dedigi gibi. Ben daha yeniyim bu makinede dolayısı ile nerde ne tepki verecegini bilmiyorum ve bütünleşmediğim huyunu bilmedigim motorlada sacma sapan seylere girişecek kadarda cahil degilim. sizde olmayın ne olur. Zaten trafik sıkısık durumda 200 mt ilerisine kadar aradan kactım hepsi bu. gaz acma muhabbetimde bu yani o da trafikten gelemdi zaten. Aman ne olur sakin kullanalım. Ölümüne degil ölene kadar kullanalım su meleti...
Saygılaırmla..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)