Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Adamı deli ediyorlar bu dengesizler....

REKLAM ALANI
    cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Ben de böyLe gaza gelmiştim arabamlaa soLuğu direkle bütünleşip aldım uyma miLLete
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    MZ 125
    abi kendiniz diyonuz dengesizler işte ne olcak

CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı boy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @CERRAHI

Erhan, bu hatayı bir daha yapmamanı tavsiye ederim. Daha motoru yeni aldın, alışma aşamasındasın. Ben bu tür adamlara hiçbir şekilde tepki vermiyorum, daha çok deliriyorlar, sonra sıkılıp çekip gidiyorlar. Kimseyle trafikte kapışma. Şöyle düşün, "altımdaki alet bir gaz açmayla onları perişan edebilecek kuvvette", bu düşünceyle mutlu ol ama gazı açma
    Abi sorma bende uymamak icin cok ugrastım ama zor durumda kalacagımı anladıgım an gaz actım yoksa hiç işim olmaz acıkcası.
    Önerilerin icin cok tsk ederim iyiki varsın
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

imacosfx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Minsk
    motorun hayırlı olsun.. kazasız sürüşler diliyorum.. ama lütfen sende biraz bunun için çaba göster.. saygılar..

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    dikkat et dostum....................
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Honda CG 125 2006.
    ben bu gibi kimselerin halinden çok altındaki araçların markalarınada acıyorum, yani arabalarada acıyorum.. la ford tan pöjo dan araba olmaz zaten.. adam yerine bile koymayın bunları

E.Gülbeyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    cerrahi abı senın motor neydı pardon gecmıs olsun bıde ...

Motosikleti
    Bisan Roadstar
    böyle dengesizlere uyupta sizde onlar gibi olmayın.bir şekilde savın başınızdan.
    bu gibi durumlar bazen kötü sonuçlar doğurabilir.
    unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:

Alıntı by_moto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cerrahi abı senın motor neydı pardon gecmıs olsun bıde ...
    600RR kardesim. Sagolasın

Alıntı imacosfx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorun hayırlı olsun.. kazasız sürüşler diliyorum.. ama lütfen sende biraz bunun için çaba göster.. saygılar..
    İnan bana elimden geleni yapıyorum artık bende uymayacagım.
    Bir kere oldu artık gelene gecene sensin usta diyecegim buyur yol senin
    Gerçi basta bugunkü kardesimize onuda söyledim ama anlamadı napalım bizde yolu aldık

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dikkat et dostum....................
    Etmeye gayret ediyoruz abim. İnsallah kendi halime kullanıyorum ve hep öyle kalmak amacım. Nefsimisle göz acıp kapatana kadar başbaşa bırakmasın bizi güzel rabbim.
    amin.
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

E.Gülbeyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ya sımdı belkı elestıreceksınız ama hep merak etmişimdir o 600 rr nın son hızı ne ?? ( ben hız yapmıyorum deme ama sadece merak )

Motosikleti
    GSXR1000RR1
    geçmiş olsun kardeşim, malesef bu tip mongolların hiç bir zaman nesli tükenmeyecek, o yüzden mümkün olduğu kaar uzak durmakta fayda var.

Alıntı by_moto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya sımdı belkı elestıreceksınız ama hep merak etmişimdir o 600 rr nın son hızı ne ?? ( ben hız yapmıyorum deme ama sadece merak )
    Benim gordugum en fazla 140. daha çömeziz anlayacagın. limiti konusunda ise duydugum kadarı ile 280 290 civarı.

Alıntı emin_arikoglu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun kardeşim, malesef bu tip mongolların hiç bir zaman nesli tükenmeyecek, o yüzden mümkün olduğu kaar uzak durmakta fayda var.
    Eyvallah kardesim haklısın elimizden geldigince uzak durmaya calısıyoruz. Allah uzak etsin bu nevi musibetleri basımızdan.

aargh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono 660 Factory Dark
    Adam ne cesaret sıkıstırmaya kalkmış, aptal cesaretine bak sen.
    = = = Be Aprilia racer! = = =

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    erhan aman diyim kardeşim dikkatli ol boşver böyle serserilere kulak bile asma...o dengede nede olsa ama sen ufak bir dengesizlikte asfaltla kucaklaşırsın...daha yeni aldın motorunu ama üstünde 6 geçirdikten sonra bile böyle zirzoplara aldırma sakin git kardeşim...
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

Motosikleti
    daelim s2 250
    kardeş geçmiş olsun
    kaliteli motora biniyosunya kompleksli insan çok kıskanmış olabilir
    bu olay hayatın her dalın da olabiliyo arabaya biniyosun oluyo,iş yapıyosun oluyo vs vs her zaman ola biliyo asil azmaz bal kokmaz boşver

SeRHaTeKiNci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco (Satılık)
    gerçekten sabırlı adamsın erhan abi..
    ben olsaydım ve altımda o makine olsaydı.. hemen tozumu ona yutturmuştum...
    Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
    Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..

Motosikleti
    daelim s2 250
    Alıntı SeRHaTeKiNci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gerçekten sabırlı adamsın erhan abi..
    ben olsaydım ve altımda o makine olsaydı.. hemen tozumu ona yutturmuştum...
    kardeş başka zaman hız yap yapma demem ama gavura kızıpta oruç bozma

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    ne fren ne de viraj tekniği olan apex noktasıymış yarış çizgisiymiş hayatında duymamış adamlar, piste çıksa ilk virajda en iyi ihtimalle spin atacak kadar tecrübesiz ve bilgisiz tipler maalesef trafikte iki-üç makas atınca bi de kazara edindiği bi remus egzosu varsa ciddi bi f1 potansiyeli görüyolar kendinde. tabi bu dediğim bazı motosiklektçi arkadaşlar içinde geçerli. en uzak durulması gereken sürücü kategorisinde bunlar. modifiyeli otomobillerden kaçmak ve kaçınmak lazım.
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı chopperrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne fren ne de viraj tekniği olan apex noktasıymış yarış çizgisiymiş hayatında duymamış adamlar, piste çıksa ilk virajda en iyi ihtimalle spin atacak kadar tecrübesiz ve bilgisiz tipler maalesef trafikte iki-üç makas atınca bi de kazara edindiği bi remus egzosu varsa ciddi bi f1 potansiyeli görüyolar kendinde. tabi bu dediğim bazı motosiklektçi arkadaşlar içinde geçerli. en uzak durulması gereken sürücü kategorisinde bunlar. modifiyeli otomobillerden kaçmak ve kaçınmak lazım.

Bir SS çi olarak esef le kınıyorum seni..... Ne o bizden kaçıyormusun?....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Haklısınız arkadaslar.
    Gavura kızıp oruc bozmaya benzer arkadasın da dedigi gibi. Ben daha yeniyim bu makinede dolayısı ile nerde ne tepki verecegini bilmiyorum ve bütünleşmediğim huyunu bilmedigim motorlada sacma sapan seylere girişecek kadarda cahil degilim. sizde olmayın ne olur. Zaten trafik sıkısık durumda 200 mt ilerisine kadar aradan kactım hepsi bu. gaz acma muhabbetimde bu yani o da trafikten gelemdi zaten. Aman ne olur sakin kullanalım. Ölümüne degil ölene kadar kullanalım su meleti...

Saygılaırmla..

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)