Bugün başımdan geçen ilginç olay..
Reklamlar
-
09 Ağustos 2007, 16:27
Merhaba arkadaşlar.
Bugün sanayiye doğru gidiyordum. Şehirlerarası yoldan gidiyordum tabi.. Benim hız 65-70 falan.. Neyse birisini gördüm. Yolun sağında. Motorunu elinde iktirerek götürüyor.. (Üstelik çok tehlikeli bi yolda yapıyor bunu. Kamyonlar, otobüsler, yani Antalya'dan gelip Ankara tarafına giden her taşıt bu yoldan geçmek zorunda..) Motoru Honda CG125 Titan.. Neyse motorcuyuz dedim yanına yanaştım.. Benzinliğe 300-500 metre falan var.. Aramızda geçen diyalog:
- Abi hayırdır? Yardım lazım mı?
- Gerek yok. Benzinlik şurada zaten.
- Valla bak. Benzin alıp geleyim istersen..
- Gerek yok. Giderim ben kendim..
Ben görevimi yapmak istemiştim. Ama o benim yaşım küçük oldugu için mi, motorumu küçümsedigi için mi böyle bişey yaptı anlamadım. Ha istemezse istemesin.. Çok umurumda degil.. Ama illa ki Motorcu olmak için, motorunuzun 125 cc filan mı olması lazım.. Neyse ben yola devam ettim. Bunu niye yazdın derseniz, sadece sizlerle paylaşmak istedim..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
Reklamlar
-
09 Ağustos 2007, 16:31
Olur böyle seyler sen sıkma canını belki o anda baska bir şeye canı sıkkındır abimizin.
Sen yapılabilecek en sogru seyi yapmıssın ve aynen öyle devam et. Sadece Allah'ın rızasını gözeterek yap baskasıda bana yarın basım sıkısırsa yardım etsin diye degil ama.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
09 Ağustos 2007, 16:36
hemen öle şeyler düşünmemek lazım adam nazikçe reddetmiş teklifini birşey yok ki bunda
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
-
09 Ağustos 2007, 16:49
belki adam kilometre lerce yol yurudu motorla..ee şurda ne kalmış 300 500 metre daha yururum dıye düşünmüş olabilir...sen en doğru olanı yapmışsın ..
Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.
-
09 Ağustos 2007, 16:49
eğer benzini bittiyse yol yakın demek istemiştir.
vede kendi hatasından kaynaklanan bir şey ise kendine kızıyordur o an
seni küçüksediğini düşündüğüne göre motoru neydi arkadaşın
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
-
09 Ağustos 2007, 17:03
bana kalırsada seni küçümsememiştir sadece artık akıllanmış ve benzini fullemeyi düşünüyordur =) doldurmuşken
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
-
10 Ağustos 2007, 01:01
ben sadece paylaşmak istedim.. o onun sorunu..
ben bi teşekkür etmesini beklerdim..
Ama sağol bile demedi. Ona yanıyorum..
-
10 Ağustos 2007, 03:01
SeRHaTeKiNci adlı üyeden alıntı
ben sadece paylaşmak istedim.. o onun sorunu..
ben bi teşekkür etmesini beklerdim..
Ama sağol bile demedi. Ona yanıyorum..
İnsanlar bazı zamanlarda özellikle kafasının karısık oldugu sınırlı zamanlarda söylemesi gereken şeyleri soylemeye bılırler gerçi bu birazda alışkanlık yapı meselesı herkes senin gibi ince düşünmeyebilir onun için takma kafana sen dogru olanı yapmıssın oylede olması gerekırdı
-
10 Ağustos 2007, 10:09
Sen herkezi böyle kafaya takarsan saç kalmaz kafada salla (:
-
10 Ağustos 2007, 10:16
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
takma kafana bizde böyle şeyler yaşıyoruz onemseme sen insanlık vazifeni yapmışsın
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
10 Ağustos 2007, 10:34
Serhat'çım tabiki motosikletçiliğin cc ile hiçbir alakası yok.Seni çok iyi anlıyorum, yapmış olduğun yaklaşımın ardından böyle bir tepki alman, zoruna gitmiş anlaşılan.
Takma kafanı sen doğru olanı, en güzelini yapmışsın.
Kazasız sürüşler...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
-
10 Ağustos 2007, 10:41
Bence tamamen odunluk başka bişey diyemiyorum İnsan ne halde olursa olsun ne kadar sıkıntılı sinirli olursa olsun kendine yardıma gelen birine sağol diyebilmeli.Diyemiyorsa iki seçenek var ya dilsizdir ya odun.
-
10 Ağustos 2007, 10:42
sağolun ..
hepinize çok teşekkürler...
-
10 Ağustos 2007, 10:42
Sormakla iyi etmissiniz, yardimci olmaya calismak, yolda durup vakit kaybetmeyi yorulmayi goze almak erdemli bir davranis. Ama talebi reddedene de israr etmek olmaz. Bahsi gecen sahisin belki o an kafasi birseye bozuktu, yada karisikti. Dikkati baska yerdeydi buyuk ihtimalle. Insanlar dusuncelli bir halde iken dalgin olurlar, etraflarindaki kimselerle pek ilgilenmezler.
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
10 Ağustos 2007, 11:08
ne alakası var anlayamadım.kompleksli gördüm biraz seni.
-
10 Ağustos 2007, 11:41
düşünsene belkide kaç kilometredir itiyodu motoru
adamın oğlu bile o vaziyette baba ver elini öpiyim dese adam valla bi tokat çakar gene ucuz kurtulmuşsun
yaptığın da çok büyük erdem bu arada
-
10 Ağustos 2007, 12:15
@SeRHaTeKiNci
Ama illa ki Motorcu olmak için, motorunuzun 125 cc filan mı olması lazım..
Ne motora bindiğin önemli değil. Ben 1000cc ile pistte yarışıyorum ama çoğu zaman da eşimin CBR125R'sini kullanıyorum. Büyük motorlar yanıma gelip hava atıyor ama ben kaale almıyorum. Her motorun farklı zevki var. Küçük motor kullanıyorsun diye seni küçümseyen kendini küçültür. Boşver...
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
10 Ağustos 2007, 12:32
sağol mehmet abi..
bence de öyle ama..
işte neyse.. boşver.
-
10 Ağustos 2007, 16:20
-
10 Ağustos 2007, 16:23
ya benzinlik 5 km uzakta olsaydı....
*************cAgAtAy*************
[I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)