Sevgilisi motordan düştü, fark etmedi
Reklamlar
-
10 Ağustos 2007, 13:16
Reklamlar
-
10 Ağustos 2007, 13:17
tubis adlı üyeden alıntı
Allah onu bildiği gibi yapsın bu mübakrek günde bişey demeyeceğim.. İnşallah çıkamazsın, çürür ömrün hapislerde...
aaağğğzına sağlık kankaaaaaa
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
-
10 Ağustos 2007, 13:49
abi adam düştügünü nasıl fark etmez hayret bişi yaa
-
10 Ağustos 2007, 18:51
Forumdan Uzaklaştırıldı
Son gazete haberlerinden anladığım kadarıyla düştüğünü fark etmeme olayı yok, bilerek atmış gibi gözükmeye başladı. Neyse polis biraz daha sıkıştırsın, bakalım ortaya neler çıkacak.
-
11 Ağustos 2007, 01:39
Kazadan önce boğazını sıkmış 10 Ağustos 2007
Şefik DİNÇ/İSTANBUL HÜRRİYET
İstanbul’da motokurye sevgilisi Tufan Bal’ın (29) motosikletinden düştükten sonra yoldan geçen araçların altında kalan Özlem Yolcu’nun (20), olaydan 4 saat önce sevgilisiyle Büyükçekmece Sahili’nde kavga ettiği ortaya çıktı.
Görgü tanığı polisler, "Özlem Yolcu’yu ağlarken bulduk. Sevgilisinin, boğazını sıktığını söyledi. Ama şikayetçi olmayınca, çocuğu uyarıp ayrıldık" dedi.
ÖZLEM Yolcu’nun ölümüyle ilgili haberi gazetelerde okuyan Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü, Önleyici Büro Amirliği’nde görevli polisler İ.G. ile A.A, Küçükçekmece Cumhuriyet Savcılığı’na başvurarak soruşturmanın boyutunu değiştirebilecek önemli bilgiler verdi. Polisler, 7 Ağustos günü saat 23.30 sıralarında, Büyükçekmece sahilinde bir erkeğin bir kadını dövdüğü anonsu geldiğini anlattı.
Bunun üzerine sahile gittiklerini belirten İ.G, ifadesinde, "Özlem Yolcu’yu ağlarken bulduk. Sevgilisi de yanındaydı. Boğazında parmak izleri vardı. Kız, sevgilisin boğazını sıktığını söyledi. Ama şikayetçi olmadı. Merkezden GBT’lerini (Genel Bilgi Taraması) sorduk. Bir şey çıkmayınca çocuğu uyarıp ayrıldık" dedi.
Ekipteki diğer polis memuru A.A. da arkadaşının söylediklerini tekrarlayarak, "Kız sürekli ağlıyordu. Şikayetçi olmadı ama ürkmüştü. Erkek de ’5 yıllık arkadaşız. Biraz tartıştık. Arkadaşımı birazdan eve bırakacağım’ dedi. Şüpheli ve aranan kişiler olmadıkları için de biz de uyarıp oradan ayrıldık" diye ifade verdi. Savcılığa "Bir ara motorun bariyerlere sürtündüğünü fark ettim. Ama Özlem’in düştüğünü hatırlamıyorum" diyen Tufan Bal, çıkarıldığı Küçükçekmece 2. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanmıştı.
yeni konu mu açiym buraya mı ekliym karar veremedim ama forumda yer işgal etmesin istedim
-
11 Ağustos 2007, 01:57
Yüzüne tükürürdüm bu adamın.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
-
oha ya öküz oğlu öküz adi herif ne kıza nede sana acıyorum sizin yüzünüzden bizimde adımız çıkıyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)