Sevgilisi motordan düştü, fark etmedi
Reklamlar
-
08 Ağustos 2007, 15:50
ya benim anlamadigim bir sey war nasil sewgilisi motordan dusuyor we bunu farketmiyor insan nekadar icerse icsin bunu fark edebilir..degil motor kulanmayi ayakta duramas ama bizim KAHRAMANIMIS alkoolu iken motosiklet kulaniyor akil almaz is degil...resmen kazaya dawet cikarmis oluyor
Alkoolu suruculeri PROTESTO edelim...
artik ne desek bostur... olan gencecik kiza oldu 20 yasinda hayatinin baharinda topraga karisti ne diyelim Allah Rahmet eylesin ailesine sabir wersin
[B][COLOR="Red"]Motosiklet Askina [/COLOR][/B]
Reklamlar
-
08 Ağustos 2007, 16:38
Forumdan Uzaklaştırıldı
Son haber:
http://www.milliyet.com.tr/2007/08/08/son/sontur28.asp
Ölüme götüren kurye tutuklandı
Avcılar’da bariyere çarpan motosikletten düşen genç kızın ölümüne neden olduğu öne sürülen sürücü tutuklandı.
E-5 Karayolu’nun Denizköşkler Mahallesi mevkinde kullandığı 34 ET 8085 plakalı motosikletiyle bariyere çarptığı sırada arkasından düşen kız arkadaşı Özlem Yolcu’nun (20) ölümüne ilişkin gözaltına alınan Tufan Bal’ın (29) Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğindeki işlemleri tamamlandı.
Küçükçekmece Adliyesine gönderilen Bal, Savcı Şefik Akyıldırım tarafından ifadesi alındıktan sonra tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edildi.
Nöbetçi 2. Sulh Ceza Mahkemesince tekrar sorgulanan Tufan Bal, "Bilinçli taksirle ölüme sebebiyet vermek" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Tufan Bal’ın tutuklanmasına ilişkin basın mensuplarının sorularını yanıtlayan avukatı Cansever Korkmaz, müvekkili ile Özlem Yolcu’nun yaklaşık 6 yıldır arkadaş olduklarını ve evlenmeyi düşündüklerini söyledi.
Olayın çok üzücü olduğunu söyleyen Cansever, müvekkilinin de Yolcu’nun ölümünden büyük üzüntü duyduğunu kaydetti.
Bu arada, gözaltına alındığında aşırı alkollü olduğu öne sürülen Bal’ın, emniyette ifade vermediği belirtildi.
Öte yandan, Özlem Yolcu’nun cenazesinin yakınları tarafından Adli Tıp Kurumundan alınarak toprağa verilmek üzere Samsun’a götürüldüğü öğrenildi.
Bu suçlarla ilgili olarak (Şu anda geçerli mi bilemiyorum):
http://www.traport.org.tr/sektordenh...hp?HaberID=133
-
08 Ağustos 2007, 21:44
arkadaşlar şuanda hissettiklerimi anlatamayacakkadar şoktayım kafayı yiycem ooooooooooooof ben sabah saatlerinde arabamla beylik düzü istikametine gidiyodum ,sol şeritte durkalk vaziyette, geliş dikkatimi çekti, gözlerime inanamadım hertaraf et parçaları o yolda köpek cesetleri görüyodum ama bu daha farklı bidurum gibiydi ne olduğunu fark edemedim bile ,şimdi başlığı okuyunca şoktayım,allah rahmet eylesin
-
08 Ağustos 2007, 21:57
wllaha üzüldüm benimde başıma geldi bikere dedemle bizim çiftlik yolunda gidiyoduk ben arkasında uyu düş aşağa taaa 2 saat sona bulmuşlar ama ben gene uyumaya devam hatta annem ilk görüğünde öldüğümü sanmış verilmiş sadakam warmış
herkez kapmış motorunu iyi ama ben nasıl motor sahibi olucammmm.Ağlamak istiiiyomm ya motorum yokkkkkkkkkk:salut:
-
08 Ağustos 2007, 22:27
Kardeşlerim,
Neden kızıyorsunuzki ?
- Hem içeriz hemde motosiklet kullanırız
- 2 tek attım birşey olmaz bana
- Ayak üstü 2 duble attım.
ların sonuclarından biriside bu degilmi ?
Ne gerek var su melet i içmeden binsenizde adam gibi dosdogru sag salim gitseniz varacagınız yere. Yapmayın Allah rızası icin yapmayın içkinin biride binide bir. Bir anlık dalgınlık sadece hayatı sona erdiren.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
08 Ağustos 2007, 22:30
gerçektende ..küzlüğünde bu kadarı olmaz be
Allah rahmet , kızın Ailesinede sabır versin bencede resmen cinayet hangi yy yaşıyoruz bilmem ki
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
-
08 Ağustos 2007, 22:44
Söyleyecek bir şey yok bu vakitten sonra olan olmuş.
ya kızı düşürdü yolda sonra kaçtı, ya çarpıp düştüler sonra kaçtı, yada ne olduğunu bile hatırlayamayacak kadar sarhoştu..
Bu insan olamadık yaratığın, ve onu eğitemeyen ailesinin tanrı gelmiş geçmiş yedişer ceddinin belasını versin.. Kızın ailesine de sabır versin başka bir şey diyemiyorum..
Artık insanlar bizi görünce iyice alnet etmeye başlayacaklar orası da ayrı.
Ama umarım vatandaş kasten adam öldürmekten yargılanır ve cezasının sonuna kadar da en ufak bir ceza indiriminden yararlanamaz.. Ve yine umarım oğlu çarpıp adam öldürdüğü halde ben çarptım diye yalan beyanda bulunan çooooook hayyysiyetliiii milletvekilimize yapıldığı gibi (yada yapılamadığı gibi).. Kanunlar karşısında bir gün herkes eşit olur..
-
08 Ağustos 2007, 22:48
Motorcuların yüz karası
Olaya neresinden bakarsan bak çok vahim
bu şerefsize insan denilmezde arkasından düşen kızında hiç aklı yokmuş
bu şekilde alkol almış birinin motoruna binilirmi hiç !!
çok değşet verici bi son . ama bu şekilde bi insanı bırakıp kaçmakda kahbeliktir..
Geçen 2 hafta önce altunzade ümraniye çevre yolunda ikea istikametine giderken ümraniye sapağına yaklaşırken yolun sağ şeridinde idim tahmini hız 90 civarında sağ yanımdan emniyet şeridinden supersport tarz bi motosiklet geçti emniyet şeridinde tamponu düşmüş bi kamyonetin sürücüsüne ve tamponuna tehet şeikilde çarpmadan kurtardı ve son anda sağa girdi kaçtı gitti tahmini hızı 220 veya 240 km emniyet şeridindeki yayanın aklını aldı o hızda bana veya o kişiye çarpsa inanın sonucu düşünemiyorum
bu arkadaş herkimse benim sağımdan tehet geçip yayaya son anda çarpmadan kaçıp gitti bu motoru kullanan kişiyi yakalasam o sinirle bi araba sopa atıcaktım emin olun
böyle piskobat tipler motosiklete gönül vermiş kullanıcılarada zarar veriyor
böyle tiplerin ehliyetine direk el koymak en doğrusu..
bu tür insanlar ister otomobil ister motosiklet kullansın Tehlike saçıyor ...
-
08 Ağustos 2007, 22:56
MrCool adlı üyeden alıntı
Ben biraya dudağımı değdirsem bile binmem. Size göre ılımlı ölçü bir bira; başkasına göre 2, bu kızı düşüren arkadaşa göre belki 4 biraydı ama 4 tane içince zaten az olan iradesini kaybedip üstüne kimbilir 4 tane daha içti. Ama zaten fark etmez, bir bira bile refleksleri kaybettiriyor. Bence otobüsle gidip köküne kadar içmeli-sızmalı ama hiç bir şekilde alkollü motora binmeme yemini edilmeli.
Kesinlikle katılıyorum , yasal sınır bir biraya bir kadeh rakı veya şaraba izin verse bile, motora bineceksek kendimiz kendimize izin vermemeliyiz. İlla içeceksek otobüse taksiye... Özellikle motosiklette bence bu işin şakası yok... Ağzınıza deyse binmeyin, bindirtmeyin... Allah ölen arkadaşa rahmet eylesin... Ölümüne sebep olan kopuğa ise söyleyecek lafım yok benim...
-
08 Ağustos 2007, 23:49
Olay bizim mahallede oldu zaten.Adamın kaza yapacağı bardan çıktığında belliydi.Biz de oradaydık.O kızı düşürdükten sonra geri döndüğünde kızı kurtaramayacağını anladı.Arkadan arabalar gelince de panik yaptı başına iş gelir diye kaçtı.
Çok şerefsiz bi herif.
Kıza allah rahmet eylesin.
Şerefsiz de cezasını allahtan alır kanunlar yetmez onun cezasını vermeye
-
08 Ağustos 2007, 23:51
olan neden iyilere oluyo anlamıyorum
belki kız ,o pisliğe hayatın adamıştı ki, o vaziyette bile ona güveniyo anlaşılan o.
eyer o cellat tek başına geberseydi belki o kız onu ömür boyu unutmayacaktı valla ben onu bunu bilmem duygu sömürusü yapmıyım abartmıyım ama dünya kötülerin dünyası
-
08 Ağustos 2007, 23:53
-CRiminAL- adlı üyeden alıntı
Olay bizim mahallede oldu zaten.Adamın kaza yapacağı bardan çıktığında belliydi.Biz de oradaydık.O kızı düşürdükten sonra geri döndüğünde kızı kurtaramayacağını anladı.Arkadan arabalar gelince de panik yaptı başına iş gelir diye kaçtı.
Çok şerefsiz bi herif.
Kıza allah rahmet eylesin.
Şerefsiz de cezasını allahtan alır kanunlar yetmez onun cezasını vermeye
Merak etme üstadım Allah (C.C) hiç sanmıyorumki bi taşı bir kuşa harcasın
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
09 Ağustos 2007, 00:00
-
09 Ağustos 2007, 10:25
tutuklanmış
Motosikletli kazaya bir tutuklama
E-5 Karayolu'nun Denizköşkler Mahallesi mevkiinde, kullandığı 34 ET 8085 plakalı motosikletiyle bariyere çarptığı sırada arkasından düşen kız arkadaşı Özlem Yolcu'nun (20) ölümüne ilişkin gözaltına alınan Tufan Bal'ın (29) Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ndeki işlemleri tamamlandı.
Genç kızın ölümüne sebep olduğu öne sürülen arkadaşı Tufan Bal tutuklanarak cezaevine gönd
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
09 Ağustos 2007, 11:12
ahı mutlaka bi yerde çıkacaktır bildiğim bütün küfürlerin yetersiz geldiği bi an şu an allah ailesine sabır versin
-
09 Ağustos 2007, 14:28
Kanka benden önce birileri davranıp haberi yazmıştır diyodum ama senin o kişi olacağını tahmin etmemiştim.Komşuları adam için 20bira üstüne 2 votka içerdi sarhoş olduğunu görmedik diyomuş.Enteresan insan bolluğu var memleketimde.Hayatında bişey içmeden içen adamın sarhoşluğunu bilir ilginçtir.
-
10 Ağustos 2007, 04:23
-
10 Ağustos 2007, 08:25
1) Kolay ehliyet sınavları,
2) Psikolojik test OLMAMASI,
3) Trafik Kontrolü ve Ceza'nın az olması,
4) Eğitimsizlik ve parasızlık
...diyorum -- bir türlü sürücülerimizin kalitesinin düzelmemesinin sebepleri olarak.
-turgut
---
Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R
-
10 Ağustos 2007, 11:56
Kazadan önce boğazını sıkmış 10 Ağustos 2007 / Hürriyet
Şefik DİNÇ/İSTANBUL
İstanbul’da motokurye sevgilisi Tufan Bal’ın (29) motosikletinden düştükten sonra yoldan geçen araçların altında kalan Özlem Yolcu’nun (20), olaydan 4 saat önce sevgilisiyle Büyükçekmece Sahili’nde kavga ettiği ortaya çıktı.
Görgü tanığı polisler, "Özlem Yolcu’yu ağlarken bulduk. Sevgilisinin, boğazını sıktığını söyledi. Ama şikayetçi olmayınca, çocuğu uyarıp ayrıldık" dedi.
ÖZLEM Yolcu’nun ölümüyle ilgili haberi gazetelerde okuyan Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü, Önleyici Büro Amirliği’nde görevli polisler İ.G. ile A.A, Küçükçekmece Cumhuriyet Savcılığı’na başvurarak soruşturmanın boyutunu değiştirebilecek önemli bilgiler verdi. Polisler, 7 Ağustos günü saat 23.30 sıralarında, Büyükçekmece sahilinde bir erkeğin bir kadını dövdüğü anonsu geldiğini anlattı.
Bunun üzerine sahile gittiklerini belirten İ.G, ifadesinde, "Özlem Yolcu’yu ağlarken bulduk. Sevgilisi de yanındaydı. Boğazında parmak izleri vardı. Kız, sevgilisin boğazını sıktığını söyledi. Ama şikayetçi olmadı. Merkezden GBT’lerini (Genel Bilgi Taraması) sorduk. Bir şey çıkmayınca çocuğu uyarıp ayrıldık" dedi.
Ekipteki diğer polis memuru A.A. da arkadaşının söylediklerini tekrarlayarak, "Kız sürekli ağlıyordu. Şikayetçi olmadı ama ürkmüştü. Erkek de ’5 yıllık arkadaşız. Biraz tartıştık. Arkadaşımı birazdan eve bırakacağım’ dedi. Şüpheli ve aranan kişiler olmadıkları için de biz de uyarıp oradan ayrıldık" diye ifade verdi. Savcılığa "Bir ara motorun bariyerlere sürtündüğünü fark ettim. Ama Özlem’in düştüğünü hatırlamıyorum" diyen Tufan Bal, çıkarıldığı Küçükçekmece 2. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanmıştı.
-
10 Ağustos 2007, 12:23
Allah onu bildiği gibi yapsın bu mübakrek günde bişey demeyeceğim.. İnşallah çıkamazsın, çürür ömrün hapislerde...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)