Sevgilisi motordan düştü, fark etmedi
Reklamlar
-
08 Ağustos 2007, 12:06
Su testisi su yolunda kırılıyor.
İçki bütün kötülüklerin anasıdır. (Hz Muhammed s.a.v.)
İkiside alkol almış. Oğlan alkollü vaziyette motora binmiş. Kız da sarhoş ki o da oğlanın halini gördüğü halde arkasına binmiş. Yolda içmeye devam etmişler. Bariyerlere çarpınca kız düşmüş oğlan yoluna devam etmiş kızın düştüğünü farketmemiş yada korkup kaçmış. Kızı arkadan gelen araçlar parçalamış ve yollarına devam etmişler. Ancak sabah olup ortalık aydınlanınca yoldan geçenler ceset parçalarını farkedip polise haber vermişler.
Bu kadar olaydan sonra asalım keselim demekle bir sonuca varabileceğimizi sanmıyorum. Hariçten gazel okumak kolay belki ama bu olayın sonuçları çok sayıda insanı hayatının sonuna kadar etkileyecektir.
Reklamlar
-
08 Ağustos 2007, 12:23
bu adama daha ne denırkı taa.......im
-
08 Ağustos 2007, 12:31
Allah rahmet eylesin...Kaza fln değil bu göz göre göre cinayet işte...
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
-
08 Ağustos 2007, 12:44
bence taksimde sallandırmaya uygun bi vaka.
-
08 Ağustos 2007, 12:51
Olan kıza olmuşta, kızda'da hiçmi akıl yokmuş, sabaha kadar içki içen bir insanın motosikletine içkili bir vaziyette binersen ne olmasını beklersin
Çok yazık...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
-
08 Ağustos 2007, 12:58
kesınlıkle 1.dereceden cınayetten yargılanmalı hadı evıne gıdıyo motordan ınıncede gormuyomu kız arkadasının olmadığını....ama yeter ya bu kacıncı motor kazası kacıncı olum pazar gunu cesme ıstanbul orası burası bu nedır ya sağdece turkıyedemı bu kadar olumle sonuclanan motor kazası oluyo??? ben bı anlam veremedım ya bızım yollarımız motora uygun deıl ya motorcu arkadaslarımız kardeslerımız lımıtlerı fazla zorluyo yada dıyer surucu arkadaslarımız (4teker ve fazlası) motorculara dıkkat etmıyo... ne dıyelım allah rahmet eğlesın yakınlarına allah sabır versın...motorcu kardesımız dıcem ama o bızden deıl alkollu motora bınmekle bızden olma ozelığını kaybettı hapıste gunlerının cabuk gecmesını dılerım..
-
08 Ağustos 2007, 13:19
Söyleyecek söz bulamıyorum.Bu ve bunlar gibi insanların yüzünden artık motorada binemez hale geldim.Millet motorculara resmen serseri gözüyle bakıyor.Herkese kazasız sürüşler.
-
08 Ağustos 2007, 13:19
Forumdan Uzaklaştırıldı
İçki içme kavramının bir suçu yok, bu olay içkiliyken araç sürmekle ilgili.
Eğer insanlığa zararlı şeyler yasaklanacaksa, önce ölümlerde baş sebeplerden olan para ve din yasaklanmalı. Konuyu arkadaşlar yolundan çevirmesin. Tartışma başka zemine gider ve kilitlenir. Bu konuyu uzatmamak için bana cevap veren olursa karşılık vermeyeceğim. (dayanabilirsem).
-
08 Ağustos 2007, 13:21
Dünde alkollü sapığın biri çeşme otobanında iki kişiyi ezdi.Bununla ilgili olarak form da haber görmedim veya atladım bilgisi olan varmı?
-
08 Ağustos 2007, 13:45
Üzücü bir durum.
252252525
-
08 Ağustos 2007, 13:52
MrCool adlı üyeden alıntı
İçki içme kavramının bir suçu yok, bu olay içkiliyken araç sürmekle ilgili.
Eğer insanlığa zararlı şeyler yasaklanacaksa, önce ölümlerde baş sebeplerden olan para ve din yasaklanmalı. Konuyu arkadaşlar yolundan çevirmesin. Tartışma başka zemine gider ve kilitlenir. Bu konuyu uzatmamak için bana cevap veren olursa karşılık vermeyeceğim. (dayanabilirsem).
Bu olayın paranın ve dinin yasaklanması ile ne ilgisi alakası var bir anlam veremedim...
-
08 Ağustos 2007, 14:02
ya böyle motorcu değil insan olmaz olsun. o kız da alkollü nasıl motora biniyor niye dur demiyor. insan canı bu kadar mı ucuz. dün de alkollü araç kullanan motorcuyu ezmişti iki üniv öğrencisi genç ölmüştü bugün bu olay. her gün gazetelerde motorsiklet kazalarıyla ilgili ölümlü haberler okumaktan bıktım artık!
-
08 Ağustos 2007, 14:09
-
08 Ağustos 2007, 14:14
allah belasını versin okuz adamın... Şimdi gazeteyı elime aldım. Anasayfada Manset "İnsanlık Paramparça" Bu hayvan yakalansın bi an oncede.. Biz motorcuların eline verilsin... Parçalayalım bu hayvan herifi...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
08 Ağustos 2007, 14:27
bu nasıl bi insanlık olmazki hayvan ılsa insan durur bi bakar kardeşim bu adam yalan sölüyo bence cezsını vermeklazım ama bu bayanda haksız sarhoşbş adamın motoruna binilirmi yahu akızım arabaya bile binşlmiyo akılsız kız oda sarhoştabi işte sonuç .
-
08 Ağustos 2007, 14:36
Forumdan Uzaklaştırıldı
Söylenecek söz yok....Yorum yapamıyorum....
-
08 Ağustos 2007, 14:41
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ailesine Allah Sabırlar versinn:( Çok üzücü bir durum. Hiç bir anne babaya bu evlat acısını vermesin. Çok kötü yaaaa parça parça olması.
Millet olarak çok duyarsız olduk yolda ne görsek üstünden eçip gidiyoruz ne olacak bu halimiz.
-
08 Ağustos 2007, 14:48
-
08 Ağustos 2007, 15:26
bu şerefsiz ne kadar sarhoş olursa olsun hatırlamaması mümkün değil..hatırlamayacak kadar sızan adam motorda kullanamaz..ve gene bu şerefsiz.kızı düşürdükten sonra kız baygınken o halde bırakıp başım belaya girer diye sıvıştı.kaçtı..kız baygınken yol kenarına vs çekse belkide kız şimdi hayatta olacaktı kız kazadan değil üzerinden araçlar geçtiği için ölmüş malesef...eyyyyy sevgili kız kardeşlerim lütfen kiminle arkadaşlık yaptığınıza dikkat edin..böyle ciyeri beş para etmeyenlerle ne çıkın nede için..allah kimseye göstermesin sonuç ortada azan belasını arayan mevlasını bulur..azgın köpek bir cana sebeb oldu..kızada o kadar masum diyemeyeceğim..madem sarhoşsunuz ne işin var arkasında beylikdüzü avcılar dediğin yerden 3 dakikada bir araba kalkıyor..bin dolmuşa git..oda eceline davetiye çıkarmış..yazık hemde çok yazık başkada birşey demiyorum
2014 YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT
-
08 Ağustos 2007, 15:46
Bakın elbette ki hayatta griler vardır.. Fakat ölümle yaşam arasındaki çizgi siyah ve beyaz arasındaki çizgi kadar nettir!
Alkol aldık, eğlendik, kesmedi motorun üstünde alkol aldık..
Başka insanların adını lekelemeden(bu olayda biz motorcuların) intihar etmenin binbir türlü yolu var güzel kardeşim! Başka türlüsünü denesene.. Neden bizi zor duruma sokuyorsun?
Geçen gün bir arkadaşa gene bunu anlatmaya çalışıyordum işte.. O zaman konu kasksız motor kullanmaktı, şimdi alkollü motor kullanmak..
Bile bile lades dememeye çalışın arkadaşlar.. Unutmayın ki ne doğrarsanız tabağınıza, o gelir kaşığınıza!
Hepinize kazasız günler, keyifli sürüşler dilerim.. Kaskınız kafanızda, farınız, zihniniz ve yolunuz hep açık olsun...
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)