Sevgilisi motordan düştü, fark etmedi
Reklamlar
-
08 Ağustos 2007, 05:52
Bu kaza degil resmen cinayet arkadaşlar..!
Bence alkollu bir şekilde motosiklete binenlerin ehliyeti en az 5 yıl geri alınmalı.Nasıl ki ehliyetsiz motor kullanma konusunda agır yaptırımlar uygulanıyor ise bu konuda da oldukca agır yaptırımlar uygulanabilir.
Born To Be wild,Live to Ride...
Reklamlar
-
08 Ağustos 2007, 05:57
Artcinin dustugunu farketmemesi imkansiz. kendini kurtarmak icin zirvaliyor. Kaza yaptiktan sonra birakip kacti muhtemelen.
Because you are mine. I walk the line..
-
08 Ağustos 2007, 09:24
Yuh artık
[[LIST=1][*]LIST][*]Büyükçekmece’de bir barda içki içip, eğlendikten sonra sevgilisi Özlem Yolcu ile motosikletle evlerine dönen Tufan Bal, Avcılar’da bariyerlere çarptı.
[*] [*]Bal’ın arkasında oturan genç kız motosikletten düştü, Tufan Bal ise durmayarak yoluna devam etti. Olaydan 10 saat sonra gözaltına alınan Bal, "Kazayı hatırlamıyorum" dedi. Üzerinden araçlar geçen Özlem Yolcu, feci şekilde yaşamını kaybetti.
[*]MOTOR kurye Tufan Bal (29) ile Açık Öğretim Fakültesi ikinci sınıf öğrencisi kız arkadaşı Özlem Yolcu (20), önceki akşam Büyükçekmece’de bir bara gidip eğlendi. Bardan gece yarısından sonra ayrılan çift, Tufan Bal’ın kullandığı motosikletle İkitelli’deki evlerine gitmek üzere yola çıktı. Bal, yolda durarak bir büfeden bira aldıklarını söyledi. Tufan Bal ile kuaförde çalışan Özlem Yolcu, O-1 Otoyolu üzerinde giderken de bira içmeyi sürdürdü.
[*]TAŞITLAR PARÇALADI
[*]Tufan Bal, Avcılar’a geldikleri saat 03.30 sıralarında bariyerlere çarptı. Bal’ın arkasında oturan Özlem Yolcu motosikletten düştü, Tufan Bal ise durmayarak yoluna devam etti. Otoyola düşen Özlem Yolcu hayatını kaybetti. Yolcu’nun cesedi üzerinden otoyolda hızla seyreden taşıtlar geçti. Sabah ceset parçalarını gören bazı sürücüler polise haber verdi. Polis, ceset parçaları ile birlikte bir cep telefonu, kadın terliği ve parçalanmış kask buldu.
[*]EVİNDE YAKALANDI
[*]Savcının incelemesinin ardından yoldaki ceset parçaları toplanarak Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Polis Özlem Yolcu’nun kimliğini de kaza yerinde buldu. Yolcu’nun cep telefonunu inceleyen polis, telefonda "Aşkım" diye kayıtlı bulunan Tufan Bal’a ulaştı. İkitelli’deki evinde yakalanarak gözaltına alınan Tufan Bal, Küçükçekmece Asayiş Büro Amirliği’ne getirildi. Polisin olaydan 10 saat sonra gözaltına aldığı Bal’ın aşırı derecede alkollü olduğu belirtildi. Tufan Bal, polise verdiği ilk ifadesinde kazayı hatırlamadığını söyledi. Büyükçekmece sahilinde bir barda içki içip eğlendikten sonra eve döndüklerini belirten Bal, "Dönerken bir büfeden birer bira aldık. Yolda içe içe geliyorduk. Avcılar’da bir ara bariyerlere çarptığımı hatırlıyorum" dedi.
[*]Paramparça oldu
[*]Motosikletten düşen Özlem Yolcu’nun üzerinden otoyolda hızla seyreden araçlar geçti. Genç kızın cesedine ait parçaları gören bazı sürücüler, durumu polise bildirdi. Polis, ceset parçaları ile birlikte, bir kadın terliği, cep telefonu, parçalanmış bir kask buldu.[
]hürriyet gazetesinden alıntıdır.
bu kadarınada yuh artık sen hem içkili kullan bariyerlere çarp ondan sonra kızı düşür sınrada hatırlamıyorum de............................................
-
08 Ağustos 2007, 09:28
Bu işin içinde başka olaylar olabilir...
-
08 Ağustos 2007, 09:41
ne acaip bir ülkede yaşıyoruz
motosiklet sürücüsünü zaten asmak lazım
ya diyerleri, kız düştükten sonra ona çarpan ve yoluna devam eden, durup yardım etmeyen veya yetkili yerlere haber verme zahmetinde bulunmayanlar insanmı yanii şimdi bu varlıklar. sabah oluyor ceset parçalarını bazı kişiler görüyor polise haber veriyor!!! yazık beeee
-
08 Ağustos 2007, 09:55
çok hazin ve zulüm bir olay allah rahmet eylesin,abi her zaman söylerim artçı ayağı yaş ayak
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
-
08 Ağustos 2007, 09:56
gerçektende yuh yani.....
YUNUS EMRE KARAN
www.facebook.com/yunusemrekaran
https://www.youtube.com/channel/UCPdXVxbgO4Pwi0IZqVxcUDw
-
08 Ağustos 2007, 09:59
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
08 Ağustos 2007, 10:02
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...ne-kaza-2.html
Verilmişti..Okumuyormusun...Dünden beri konuşuluyor....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
08 Ağustos 2007, 10:02
oha be kardesım bkadarda olmaz...bu cın malları dagıttı trafı bukadar....bedavadan motor adı altında kulusturla-er dagıtmaya baslıyınca ılkokulcocuguda motor la gezıyor ve burda coluk cocuk kaza defa kaza yaptı..ve olumle sonuclananlarda oldu bu hukumet boyle devam ettıkce daha kotulerınıde gorecegımızden emınım...
-
08 Ağustos 2007, 10:17
bana kalırsa arkadaşlar olay böyle oldu adam giderken kız düşüyor farkına varıyor ama yerde yatı için ve baygın halde oldu için korkuyor ve kaldırmıyor götürmüyor aylesi duyar diye düşüncesi de arkada elbete araba gelir görür ve durar ama onu aklına ben sı.im E-5 hangi araba duracak söylesenize yaw allah için neden böyle yapmış yaw olan harbiden kıza olmuş birde sevgilisi düşünsenize nasıl birşey allahım yaw harbiden bir s..al.k kız param parça olmuş anlicanız kızı yerden toplamışlar böyle bişey varmı yaw ama anlamadım şey arabalar nasıl fark etmez onuda anlamadım hiç mi ışıklandırma yok orlalarda neyse allah rahmet eylesin mekanı cenet olsun aylesinede sabır versın alkolu motosiklet kulanada mühebet versin ne diyim
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
-
08 Ağustos 2007, 10:24
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
08 Ağustos 2007, 10:29
akıl alıcak gibi değil ne dehşet bir ölüm ya sevgilisinin davranışı....yok yok fazla yorum yapamicam çok kötü bir durum bu...
Fırtınayı Bekleyen Ben,Yetinmeye Çalışıyorum Rüzgarlarla...
3 günlük şu zamanda ne kin duy ne kırıl ne de darıl,sana yapılan iyilik yada kötülük yapanın etiketidir senin değil...:cat:
-
08 Ağustos 2007, 10:38
El Insaf.....
Allah zavalli genc kiza rahmet eylesin...
Haberin detaylari gercekten tartisilabilir, birinin artcisinin dustugunu fark etmemesi zor gorunurken dustugunu ve basina bir sey geldigini gorerek olay yerinden kacmasi daha mantikli geliyor.
Ancak her halikarda yaptigi hayvanliktan baska bir sey degil...
Maalesef her yerde, her ortamda oldugu gibi 2teker kullanicilari arasinda da sivrilen ve geride kalanlari zora sokan bireyler mevcut. Iste ornegi... Sonra da diger bir grup cirpina cirpina yok yasalarla, polisle-devletle, yok uzerine suren suruculerle, onune atlayan yayalarla bogusa dursun...
Ama bazi arkadaslar, "pes ettim, motordan sogudum, mucadeleden yoruldum" gibi tanimlar kullanmislar, ki inaniyorum aslinda savasmaya devam edecek olanlan kendileri. Birakmayin arkadaslar, inandiginiz konular icin savasmayi, cabalamayi birakmayin. Her kask taktigimizda, yolu dogru kullandigimizda, kurallara uydugumuzda, bunlari yapmayan 2tekerlileri uyardigimizda cevremize ornek oldugumuzu unutmayalim. Etrafimizdaki 100 kisiden 1isini bile olumlu etkileyebilirsek bu bir basaridir. Bu birler onlar, yuzler, binler olabilir.
Yoksa boyle bir memlekette mi yasamak istiyoruz?
http://media.putfile.com/SaigonIntersection (alinti: NeverAgain34)
-
08 Ağustos 2007, 10:42
özür dilerim kontrol etmeyi unutmuşum
-
08 Ağustos 2007, 11:18
100 Oktan Moderatör (Komtan)
Sevgilisi motordan düştü, fark etmedi
Büyükçekmece’de bir barda içki içip, eğlendikten sonra sevgilisi Özlem Yolcu ile motosikletle evlerine dönen Tufan Bal, Avcılar’da bariyerlere çarptı.
Bal’ın arkasında oturan genç kız motosikletten düştü, Tufan Bal ise durmayarak yoluna devam etti. Olaydan 10 saat sonra gözaltına alınan Bal, "Kazayı hatırlamıyorum" dedi. Üzerinden araçlar geçen Özlem Yolcu, feci şekilde yaşamını kaybetti.
MOTOR kurye Tufan Bal (29) ile Açık Öğretim Fakültesi ikinci sınıf öğrencisi kız arkadaşı Özlem Yolcu (20), önceki akşam Büyükçekmece’de bir bara gidip eğlendi. Bardan gece yarısından sonra ayrılan çift, Tufan Bal’ın kullandığı motosikletle İkitelli’deki evlerine gitmek üzere yola çıktı. Bal, yolda durarak bir büfeden bira aldıklarını söyledi. Tufan Bal ile kuaförde çalışan Özlem Yolcu, O-1 Otoyolu üzerinde giderken de bira içmeyi sürdürdü.
TAŞITLAR PARÇALADI
Tufan Bal, Avcılar’a geldikleri saat 03.30 sıralarında bariyerlere çarptı. Bal’ın arkasında oturan Özlem Yolcu motosikletten düştü, Tufan Bal ise durmayarak yoluna devam etti. Otoyola düşen Özlem Yolcu hayatını kaybetti. Yolcu’nun cesedi üzerinden otoyolda hızla seyreden taşıtlar geçti. Sabah ceset parçalarını gören bazı sürücüler polise haber verdi. Polis, ceset parçaları ile birlikte bir cep telefonu, kadın terliği ve parçalanmış kask buldu.
EVİNDE YAKALANDI
Savcının incelemesinin ardından yoldaki ceset parçaları toplanarak Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Polis Özlem Yolcu’nun kimliğini de kaza yerinde buldu. Yolcu’nun cep telefonunu inceleyen polis, telefonda "Aşkım" diye kayıtlı bulunan Tufan Bal’a ulaştı. İkitelli’deki evinde yakalanarak gözaltına alınan Tufan Bal, Küçükçekmece Asayiş Büro Amirliği’ne getirildi. Polisin olaydan 10 saat sonra gözaltına aldığı Bal’ın aşırı derecede alkollü olduğu belirtildi. Tufan Bal, polise verdiği ilk ifadesinde kazayı hatırlamadığını söyledi. Büyükçekmece sahilinde bir barda içki içip eğlendikten sonra eve döndüklerini belirten Bal, "Dönerken bir büfeden birer bira aldık. Yolda içe içe geliyorduk. Avcılar’da bir ara bariyerlere çarptığımı hatırlıyorum" dedi.
Paramparça oldu
Motosikletten düşen Özlem Yolcu’nun üzerinden otoyolda hızla seyreden araçlar geçti. Genç kızın cesedine ait parçaları gören bazı sürücüler, durumu polise bildirdi. Polis, ceset parçaları ile birlikte, bir kadın terliği, cep telefonu, parçalanmış bir kask buldu.
Kaynak: Hürriyet
-
08 Ağustos 2007, 11:25
Gürkan bu dünden beri açılan 4. başlık.. Siteden baya uzak kaldın anlaşılan.
-
08 Ağustos 2007, 11:29
Gaziantep İl Temsilcisi
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
-
08 Ağustos 2007, 11:36
Söylemesem
-
08 Ağustos 2007, 11:47
100 Oktan Moderatör (Komtan)
Başlıklar birleştirilmiştir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)