Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

aranızda yeniyim ybr 125 e nasıl teyip taktırıcam

REKLAM ALANI

arkadaşlar aranızda yeniyimm ybr 125 motorum var buna nasıl teyip taktırıcam gereken malzemeler ne ve bu teyibi ben takabilirmiyim elektiriği filan nerden alıcam bilgisi olan arkadaşlar bana mesaj yazsınlar şimdiden teşekkür ederim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Haahahaa motora teyip mi taktıracaksın Kaskına da yukardan bi kaç pencere aç, hava alırsın Hoş takıp takmadığın malum da....
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı ybr125hasan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar aranızda yeniyimm ybr 125 motorum var buna nasıl teyip taktırıcam gereken malzemeler ne ve bu teyibi ben takabilirmiyim elektiriği filan nerden alıcam bilgisi olan arkadaşlar bana mesaj yazsınlar şimdiden teşekkür ederim
    o motorun neresine teyp koycan merak ettim?değil teyp ben dijital saat takacak yer bulamadım
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

tbk_1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuru Fasulye tepkimeli, Enjeksiyon sistemi........
    ybr125hasan

Çevrimdışı (offline)

Hoşgeldin arkadaşım...
    Sen al bi ıpot dinle teybi bırak teybi koydun kolon nereye monte???
    ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq

Motosikleti
    honda falcon nx4 ve kardeşi today
    vallahi arkaya çanta takarsan hopöleri oraya koyabilirsin ama teyibi bilemicem mp3 player kullan istersen...
    Honda Falcon NX4
    Honda Today

esmercan59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    aramıza hoş geldin dostum o işi ben önceden yaptım ama teyp olmuyo aküyü bitiriyo sana daha basit bi yöntem söylücem bende o yöntemi uyguladım walla süperdi 100 metre mesafedeki herkez bana dönüp dönüp bakıyolardı yani süper ses çıkıyordu ilk önce git bi bilgisayarcıya 1+1 müzik sistemi al hani bilgisayara baglamılıyo onlardan ama watt yüksek olsun bi tanede ipod al ipodu bagla o 1+1 e iş te bu kadar ve ses muhteşem elektrigi sormuştun bide onun içinde kontaktan alabilirsin artıyı kontaktan al eksiyide motorun demir bi yerine bagla işte bu kadar ben yaptım ama sonra söktüm çok komik oluyo eger ehliyetin yoksa polisler açısından süper ben bi kere polislerin önünden geçtim son ses açık tabi walla polis gülmekten yere yattı çok gülünç oluyo yani havalı oluyo ama yanından geçtigin insanların sana bakışı çok farklı oluyo

hayatımHepyek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250 - CBF250 - yok
    Alıntı tubis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haahahaa motora teyip mi taktıracaksın Kaskına da yukardan bi kaç pencere aç, hava alırsın Hoş takıp takmadığın malum da....
    Bu nasıl bir yaklaşımdır yahu....
    [B]Motosiklet araç değil amaçtır...[/B]

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Nesi varmış yaklaşımımın, teyip taktırmakta neyin nesi motora ? Müzik dinlemek istiyorsa arabaya binsin, motosiklete binme amacınızı merak ediyorum... ?
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

yav kardeşim siz ne yapacaksınız nereye takacağımı teyibi takmak için ayriyeten bir sabitleyici ne bileyim birşeyler alamak gerekiyormu

neveragain34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gn125 34 BD 4673 calındı CBF 150 yollarda
    Hosgeldin neşe verdin
    arkadaslar motorkullanırken dunya ıle ilişkimizi kesmesek diyorum???
    ONCE CAN GUVENLIGI!!!

Marlboro Man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda idi bir zamanlaRR
    Goldwing lerde ses tesisatı var.Salak mı Honda koymuş.Adam canı isterse cd changer bile taktırır kime ne ya.
    Metin ÖZKUL
    Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...

hayatımHepyek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250 - CBF250 - yok
    Alıntı tubis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nesi varmış yaklaşımımın, teyip taktırmakta neyin nesi motora ? Müzik dinlemek istiyorsa arabaya binsin, motosiklete binme amacınızı merak ediyorum... ?
    genellemelerden şikayet eden sendin. -izi -ızı olmuş kelimelerin sonu. arkadaşım teypten bahsediyor. sen kaska pencere açmaktan, kask taktığından bahsediyorsun. teyp ile ilgili bi önerin varsa duymak isteriz, yoksa bişiler yazmak zorunda değilsin.

son olarak
    [B]Motosiklet araç değil amaçtır...[/B]

Motosikleti
    Trek 24 vites dağ bisikleti :D
    Alıntı Marlboro Man adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Goldwing lerde ses tesisatı var.Salak mı Honda koymuş.Adam canı isterse cd changer bile taktırır kime ne ya.
    İşte cevap... Bravo kardeşim

Bicak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mondilere fln takıyolar hep...de ybr ye nasıl takılır araştırmak lazım bi...
    SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!

ya ben de arkaya mangal yaptırmak istiyorum bi de öne saksı çok sevdiğim bi ciçek varda

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    sing your song
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

Forumdan Uzaklaştırıldı ozaktasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HondaCB900F,HondaCBR125,Kymco Süper8,Sym Xs125
    Arkadaş bir soru sormuş iki üç arkadaş hariç bazıları dalga geçmiş yazıkkkk...

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    İlginç yaklaşımlar
    motoruna teyp takmayı deneyen bir kişi hariç pek katkı koyan yok. Arkadaşımıza iyiyi-kötüyü, doğruyu yanlışı yazandan ziyade tuhaf yorumlar
    arkadaş ben motoruma beygir bindirip ilginçlik yapmak istiyorum falan demiyor ki Müzik dinlemek istiyor!
    Arkadaşım,
    Ustalar motorda müzik dinlemeyi pek teşvik etmiyorlar. Kendi şarkınızı söyleyiniz, mümkün ise neşeli bir şey olsun diye tavsiye ediyorlar
    illa taktıracağım ben, böyle seviyor ve istiyorum diyorsan, Sanayi sitelerine git, iyi bir usta bul. Onlar senin tahmin edemeyeceğin kadar alternatifler sunacaklardır
    Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
    Poturdak

Memleket Çorum, ikametgah; Gediz /Kütahya
    Motosikleti
    YAMAHA SUPER TENERE
    valla pek iyi olacağını düşünmüyorum, komik olur herhalde, bisikletlere takılan teyip kadar.
    BUGÜN GEÇTİ, BEKLE YARINA GELİYORUM, YA NİCE YOLARA AŞACAK YADA KARA TOPRAK BAĞRINDA AŞTIĞIMIZ YOLLARI HATIRLATACAK.

Motosikleti
    HONDA CBF 150
    Valla KardeŞİm BÜtÜn Cevaplara Baktim Senin AÇindan Faydali BİŞey GÖremedİm.. Mevzuya Gelİnce Bunu Yapani GÖrmÜŞtÜm Mz 251 De YapmiŞti Bİrİsİ Ya Herneyse Sen İlk Olarak Teyİbİnİ Benzİn Deposunun ÜstÜne BİŞekİlde BaĞliyomusun BİŞekİlde Montaji Yap 1 Tane Veyatta 2 Tane 85;lİk Kolon Lazim Sana Kampetİn Varsa Oraya Yoksa Motorun SaĞina Soluna MÜsaİt Olan Bİ Yere Bantla Veyatta BaĞla ElektrİĞİde AkÜden Alicaksin Kirmizi Kirmiziya Sİyah Sİyaha

İŞte Bu Kadar Zevk Senİn Zevkİn Yapabİlİrsen Hakkaten Çok Zevklİ Olur Hele Bİde Uzun Yolda Bangir Bangir Heheh Hadİ Kolay Gelsİn KardeŞİm Yapamadim Felan Dersen Msn Den UlaŞ Bana Ayrintili Bİ Şekİlde Anlatirim Sana İnŞ.. Yaparsin KardeŞİm

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)