Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

aranızda yeniyim ybr 125 e nasıl teyip taktırıcam

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Zealsun 200 gs 'den>zx6r' a ; aklım yok aklım! Scuba instructor
    Her şeye rağmen bunu yap bence ama teypden ziyade mp3 player hem çok daha ucuza mal olur hem de besleme ihtiyacı duymazsın...(ayrıca radyolu olanları da var)
    Kabin olayı kolay koltuk kenarı arka yanları çok uygun olabilir...

Ya da top case içine sağlı sollu montaj...

Kabinlerine mini amfi gerekiyor (kontaktan desteklersin) aksi halde watt eksiği mp3 player çıkışını yakabilir...
    [B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Cbr-600rr '07
    valla ben bir klima taktırdım motora dış ünitesinide arkaya bağladık kışın ısıtor, yazın soğutuyuor manyak güzel oldu, yakında bir dinlenme koltuğu taktırmak istiom onuda hallediyim sonra teybi takcak yer buluruz

ennginn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Süper Yamaha K12
    Alıntı tubis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teyip taktırmakta neyin nesi motora ? Müzik dinlemek istiyorsa arabaya binsin, motosiklete binme amacınızı merak ediyorum... ?
    Arkadaşlar fazla yüklenmeyin yenidir galiba

Arkadaşım sen eniyisi bir tane BMW marka Radyo teyp, cd çalar, airbag, klima olan LT tipinde motor al bu sorunlarla uğraşma
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yap dostum.sonrada buraya nasıl yaptıgını anlat.ama yeni bir topik aç.örnek olda bizde taktıralım.

kemalkemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125
    ybr125hasan
    dostum anladığım kadarıyla arkadaşların birçoğu araba teybi monte edilmiş , püskül niyetine gidonlarından kaset bantlarının sarktığı bisan bisikletler çağına yetişemedikleri için biraz şaşırıp heyecan yapmışlar. Mazur gör.
    Halbuki ne havalı karizmatikti o bisikletleri sürenler
    ense uzatırlar , güneş gözlüğü takarlar ve tüm caddeye babalarının hayrına ferdi tayfur dinletirlerdi
    benim tarzım değil...orası ayrı bir mevzu ama içerdiği yüksek oranda orjinalite ve özgüven sebebiyle hep sempatiyle bakmışımdır bu tip olaylara.

umarım kısa zamanda istediğini yaparsın bir de resim koyarsın
    crxforever bunu beğendi.

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    motora teyp tak-tı-rıl-maz.buna bilinçli bir motosiklet kullanıcısı oloarak ben karşıyım ve çoğu arkadşımın benimle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum.arkadaşım gel sende bilinçli bir kullanıcı olarak teyp felan taktırma zaten bi işe yaramaz.
    ayrıca bu konununda kötü örnek teşkil ettiğini düşünüyorum ve moderatör tarafında kilitlenmesi taraftarıyım.
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ozrace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motora teyp tak-tı-rıl-maz.buna bilinçli bir motosiklet kullanıcısı oloarak ben karşıyım ve çoğu arkadşımın benimle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum.arkadaşım gel sende bilinçli bir kullanıcı olarak teyp felan taktırma zaten bi işe yaramaz.
    ayrıca bu konununda kötü örnek teşkil ettiğini düşünüyorum ve moderatör tarafında kilitlenmesi taraftarıyım.
    dostum biraz ayıp etmişsin,birbirimizin düşüncelerine değer vermeliyiz.sence eksi yanları neler yazarsan bizde faydalanırız.
    ben kawasaki er5 e taktıracagım.
    yakışmazmı

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)