Bende artık bir motor sürücüsüyüm.
Reklamlar
-
08 Ağustos 2005, 21:00
Arkadaşlar bugün gittim kırmızı renkli bir Bisan Pacific 125 aldım.çok araştırdım.uzun araştırmalarım sonucu beni taşıyacak(100kg kadarım) ucuzlar içinde en az sorun çıkaranlardan biri olan bisan ı tercih ettim.görüntüsü keeway lar kadar iddialı değil ama zaten bende 24 yaşında hayvan kadar adamım
uzun lafın kısası arkadaşlar bu siteden okuduklarımla bir karar verdim ve bir motor sahibi oldum.fikirlerini bu sayfalara yazan herkese sonsuz teşekkürler.plaka işlemleri cuma günü bitiyor ve motoruma kavuşuyorum.
darısı tüm isteyenlerin başına.
dipnot: antalyalı arkadaşlar bir daha ki toplanmaya motorumla katılmak için sabırsızlanıyorum.
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... info@motosiklet.net
Reklamlar
-
09 Ağustos 2005, 03:59
yigitto , mesajın arada kaynamış senin.
Hayırlı uğurlu olsun motorun.güle güle kullan
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
09 Ağustos 2005, 04:06
yigitto, hayırlı, ugurlu olsun arkadasim. kazasiz belasiz güle güle kullan...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
09 Ağustos 2005, 04:41
Satın alma bilgilerin? vade, total fiat, tercihdeki en önemli kriterin? ayrıntı sakıncalı değilse.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
-
09 Ağustos 2005, 09:52
danger0 adlı üyeden alıntı
yigitto , mesajın arada kaynamış senin.
Hayırlı uğurlu olsun motorun.güle güle kullan
çok teşekkür ederim danger0.
-
09 Ağustos 2005, 09:53
gurzan adlı üyeden alıntı
yigitto, hayırlı, ugurlu olsun arkadasim. kazasiz belasiz güle güle kullan...
gurzan çok sağol.hepimiz kazasız belasız kullanalım.bu sitede "kaza yaptım" başlıklarını okuyunca içim cız ediyor.
-
09 Ağustos 2005, 09:57
sereye adlı üyeden alıntı
Satın alma bilgilerin? vade, total fiat, tercihdeki en önemli kriterin? ayrıntı sakıncalı değilse.
motorun peşin fiyatı 2400 YTL idi. 12 ay taksitle 2500 Ytl ye satın aldım. üzerinde komik durmayacağım bir motor arıyordum(eski halterci ve yüzücüyüm )
bu motor boyutları ve fiyatı ile hoşuma gitti. mondial almayı planlıyordum aslında .ama bu sitede ve tüketici sayfalarında mondial le ilgili okuduklarım bende olumsuz bir izlenim yarattı. bende "bisan" markasına güvenerek bu motoru aldım. bu motoru kullanan bir abim var 2500 km de ve yaşadığı tek sorunun koltuk kırmak olduğunu söyledi.birazda onun bu söylediği motorun sorunsuz olduğunu düşündürdü bana.
umarım yardımcı olabilmişimdir.
-
09 Ağustos 2005, 10:01
hayırlı olsun darısı başıma
herşey sende biter, yeterki sen karar ver
-
09 Ağustos 2005, 10:05
Güle güle kullan, kazasız belasız
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
09 Ağustos 2005, 10:10
designer-samo adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun
darısı başıma
teşekkürler designer.darısı önce senin ve sonra tüm isteyenlerin başına daha motoruma binemiyorum(plaka v.s.) ama şimdiden motorun verdiği özgürlük hissi damarlarımda
-
09 Ağustos 2005, 10:12
boy adlı üyeden alıntı
Güle güle kullan, kazasız belasız
çok çok teşekkürler boy. sende kazasız belasız kullan ve hepimiz. senin motorun benim gözümde bir hedef zaten bir gün bende bir 600 lüğe binersem çok güzel olucak
- Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
- Forum kullanıcılarının arka arkaya iki mesaj atmaları yasaktır...
- Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir ikonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... info@motosiklet.net
-
09 Ağustos 2005, 13:15
Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı olsun kardes.kazasız belasız kullanırsın ısallah.
-
09 Ağustos 2005, 15:31
Motorun hayırlı olsun. Sorunsuz kazasız belasız kullanırsın inşallah.
http://www.facebook.com/bariskaykusuzphotography
http://www.bariskaykusuz.wordpress.com/
http://twitter.com/bariskaykusuz
-
09 Ağustos 2005, 23:35
iyi dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma sevgiler. umarım hepimiz kazasız belasız tadıyla yaşarız motor keyfini
-
09 Ağustos 2005, 23:48
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
yigitto adlı üyeden alıntı
dipnot: antalyalı arkadaşlar bir daha ki toplanmaya motorumla katılmak için sabırsızlanıyorum.
geziye gerek yok bizim ekip nerdeyse her akşam konyaltında umarım kısa zamanda tanışırız
-
09 Ağustos 2005, 23:50
Süper Moderatör (BBRR)
yiğitto güle güle kullan hayırlı olsun
-
10 Ağustos 2005, 00:09
Hayırlı olsun
Hayırlı olsun kardeşim, Allah kaza bela göstermesin. Camiaya hoşgeldin
-
11 Ağustos 2005, 14:01
iyi dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma sevgiler.sağolun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler