Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

arkadaşlar canımı sıkan bir sorunum var yardımcı olabilirmisiniz.

REKLAM ALANI

ben monero angel 150 scooter tarzı bir motor aldım 500km de fakat bi sorunum var

motoru sabah güzel bir şekilde çalıştırıyorum fakat gaz verdimmi duruyor motor..75 kere çalıştırıyorum ne oluyorsa bilmiyorum bi anda gaz vermeye başlıyor.....

motor soguk diyemi gaz verince duruyor neden yapabilir bunu daha pek bir bilgim yok motor hakkında...ilk motorum yardımcı olursanız sevinirim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    thedentist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha cygnusX ve honda VFR 800
    scooterlar genelde otomatik ciklelidirler.bana kalırsa senin ciklende problem var.normal otomatik bi cikle ilk çalıştırmada motor devrini biraz yükseltir.motor yeterli sıcaklığa geldiğinde kendini kapatır ve motor rölantide çalışmaya devam eder.ama bu sırada sen gazı açıp kapatırsa motor daha ısınmadan yaptığın için motora zarar verebilirsin.bir de böyle dene.yani sabah motoru çalıştır kendi haline bırak 3-4 dakka çalışsın sonra gaz vermeyi dene.yine aynı şey olursa cikleye bi baktırmanda fayda var.sonuçta elektronik bir parça ve arızalanabilir...

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    arkadsım sanırım senin motorunda jikle sorunu var.monero otomatik jikledir ve sorunsuz bir çinlidir....

nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Octavia
    sabah daha motor sogukken gaz verılmes zaten o Jıkleyı acar devır yukselır sonra kendı kendıne dusur ıste o oandan sonra stop etme oluyosa sorun ara ama sen daha sogukken gaz verırsen olmaz tabı
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

cok tesekkurler arkadaslar evet dediginiz gibi 3 dakika bekledim sorunsuz bi şekilde çalıştı...ben calıstırır calıstırmaz anında gaz veriyordum duruyordu..
    biraz beklemek gerekiyormuş ) bi an heycan yapıp sorun cıktı diye üzülmüştüm

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    sorun çözüldüğüne göre, bu başlığı anlamsız olan konuyu kilitleyebilirim sanki
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)