genelde kask takmayanların motorları neden kırık dökkük
Reklamlar
-
05 Ağustos 2007, 15:22
eczaci101 adlı üyeden alıntı
İyi de o zaman daha düzgün bir motor alın
O çocuklarında hayatı önemli!!!
İnşallah ehliyetleri vardır kullananların...
abi iyi güzel diyonda ehliyetsizlere vermiyom motoru zaten ama motoru ayda bir zorla yıkatıyommm bırak bakımını nasıl sürdüklerini gördüm ve şikayetlerde geldi biçokkez ama elden gelen bişey yokkk ehliyeti var kaskını takmayana cezada veriyommm eee motoru nasıl kullandığını nasıl denetleyecem hııı aklıma gelmişken spariş dakkası felanda yok böyle onları hıza sürate teşvik edecek ama hor kullanıyolar ben o altlarındaki çin malını alsam R1 versem ne olurkiii kimse senin malına senin gibi bakmaz hepsi öyle değil tabii istisnalar hariççç
Reklamlar
-
05 Ağustos 2007, 15:54
Kendine hayrı olmayanın motosikletine hayrı mı olur?
-
05 Ağustos 2007, 16:17
mesaj tam yerine ulaşmış aslında.
kask takmayan pizzacı ve yemek dağıtan motorlu arkadaşlar ... kaskınızı takın kendinizi düşünmüyorsanız başkalarını düşünün. sizin yüzünüzde ben ve diğer motorcu arkadaşlara serseri gibi bakıyorlar....
kimse tiye almıyor ve bir araç yerine koymuyorlar trafikte. ....
kasksız gezip te hava atıyor muhabbetinede tamamen katılıyorum ....
Arabada emniyet kemeri, motorda kask. Önce Can Güvenliği ....
-
05 Ağustos 2007, 16:25
Evet genelde sirket motoru kullanan arkadaslarin kask takma gibi bir huylari yok. Fakat bazi arkadaslar da kaski bir aksesuar olarak goruyor. Kaskin yeri file'nin alti..
-
05 Ağustos 2007, 16:30
Adam kendıne deger vermıyorkı kask takıp , motoruna mı deger verecek tabı kırık dokuk olur
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
05 Ağustos 2007, 19:42
TuğrulÖzbek adlı üyeden alıntı
troid hormonu testi yaptırmanda fayda var genelde bu şekilde sıkıntı duyan kişilerde guatr hastalığı çıkabiliyor. zaman geçirmeden KBB uzamanına görünmede fayda var
bu uyarını dikkate alacağım hiç aklıma gelmemişti cok saol
Pınarr adlı üyeden alıntı
Benim genellememe uymasanda yanlış bir davranış.
yanlış bi davranış olduğunu biliyorum ama elimde değil herkese kötü örnek oldugumunda farkındayım takmaya çalışcaz artık
-
05 Ağustos 2007, 20:05
Kask takmayıp kırık dökük motora binen arkadaşlar;
Ya motoru tutku olarak değilde, işimi görsün yeter mantığıyla kullanan arkadaşlardır, yada tüpçü pizzacı arkadaşlardır.
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
-
05 Ağustos 2007, 21:13
By Mükemmel adlı üyeden alıntı
Kask takmayıp kırık dökük motora binen arkadaşlar;
Ya motoru tutku olarak değilde, işimi görsün yeter mantığıyla kullanan arkadaşlardır, yada tüpçü pizzacı arkadaşlardır.
evet yani gerçek motorcu demek tehlikeden deyil motosiklet ten ve hayattan zevk alan kişilerdir
korumalarını takmış ve racıng motoru kullanan kendini ve çevresini tehlikeye atmadan hız yapan arkadaşları ayrı tutuyorum
çünkü ilerde scoter dan vazgeçmeden belki bende racıng alabilirim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)