Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

4 Ağustos Ehliyet Sınavı - Sürüş Testi - Bu ne rezalet!

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı erdo2002 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Direksiyon nedir olabilirmi acaba
    olabilir tabi...acaba soruya doğru cevap verebildimi...

Alıntı Muttaki adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam devleti eleştirirken dikkat edelim, ev bağlantılarını rahatlıkla bulabiliyorlar artık, çünkü tt adsl ele veriyor, mit internette kelime arayıp metinleri yakalıyor, sonra telefonlar dinleniyor filan, şimdi varmı bilmiyorum ama istanbulda patlayan bombalardan sonra baya tel dinleme olayı olmuş. internetten takipler filan, fişliyorlar dikkat edin
    ben bu devletin tüm kurum kuruluşlarının yeraltı ve yerüstü varlıklarının...

yabancılara satılmasına karşıyım...meselaa...

Alıntı ahd287 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar;
    Bügün bende A2 sınavına girdim ve gercekten utanç verici bir tablo vardı,
    30 saniyede test edilen sürücü adayları, ilgisiz ilgililer, arada sırada yoldan geçen araçlar ve daha bir sürü işaret şöyle bağırıyordu suratımıza

" Sizin hayatınız degersiz, siz medeni bir toplum degilsiniz, siz bundan daha iyisini hakketmiyorsunuz , Elinizden hiç birşey gelmez çünkü siz koyunsunuz ,ne sunulursa onu kabul edersiniz, Saten ölseniz kimin umrunda "

Sonuç olarak her halk laik olduğu şekilde idare edilirmiş arkadaşlar, daha iyisini hak etmedigimiz içinmi bu iş yıllardır böyle gidiyor,

en kötüsü de ney biliyormusunuz arkadaşlar en tepeden en aşagı bütün resmi kurumların bilmesine ragmen bu aşırı anormal durumun normal bir duruma dönüşmüş olması.
    I'm a sheepp...meee....(bu arada gavur koyunlarda aynımı meeler...)

Alıntı ihsanhakan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya hiç üzülme,ben sınava girdiğim gün heyetteki kişi kenarda çalışan motorun gaz koluyla oynamaya başladı(bws 100) aman hoca dur demeye kalmadan fazla gaz verince sesi duyacakmış sanki RR yolun yan tarafındaki hendeğe girdi adam motoruda bırakmıyo yanında koşuyo tabi eli yüzü sıyrıldı biraz,bizde yolun karşısındayız salaklığına gülüyoruz senmisin gülen bütün sınavdan beş kişi geçti.Kimlermi gülmeyenler!
    Aziz Nesine taş çıkartır bunlar demi....
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    gs500:) 00
    polislerin ehliyet sınavı yaptığı dönemi hatırlayan veya o zaman ehliyet alan var mı?bi anlatsalar da karşılastırsak

Motosikleti
    Bisan Roadstar
    biz ehliyet aldığımız zamanlarda sınavı okula bahçesinde yapıyorlardı.
    kamyon,araba,v.s.. nerden çıktı anlamadım.ve bizim direksiyon sınavında kalanlar olmuştu iyi hatırlıyorum.motosikleti yerinden kaldıramayan elemanlar vardı.onlarda geçememişti sınavdan.
    unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:

Erfer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    ne nezalet ama..............
    MT ANTALYA

Motosikleti
    Bu aralar 4 teker takılıyorum...
    Ben alalı 2 ay oldu. İçerenköyde bi okul bahçesindeydi sınav. Ama dün kartal sahilden geçerken gördüm hatta yanlarından geçtim. sınav için yaklaşık 20 metre genişliğinde olan 4 şeritli gidiş geliş yolun 5 metresini çevrelemişler orada sınav yapıyolardı. Arabalar vızır vızır geçiyordu yanlarından
    Birde en azından B sınıfı sınavlarında vitesli arabayı kaldırıp 2. vitese atıyorsun. A2 sınavında vitessiz scooterlar ile bi slalom bitti...
    [B]I finally found my way, say goodbye to yesterday... Hit the gas there ain't no brakes on this lost highway[/B]

Motosikleti
    2008 K1200S, 2010 R1200GSA
    Alıntı erdo2002 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Direksiyon nedir olabilirmi acaba
    Buna hileli soru diyorlar, cevap verilirse motosiklet sınavında, her halikarda kalırsın
    [B][I]Önce Eğitim[/I][/B] :cat:
    Yapılan son araştırmalara göre insanların 4'te 3'ü, dünya nüfusunun %75'ini oluşturuyormuş... Ben emin değilim...

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    Alıntı kıllıtarkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hadi ya geçmiş olsun dostum, şu işe bak zaten not veren hocaları bir görsen shadow arkadaşımızında söylediği gibi curcuna başka birşey değil
    ayrıca tek bir sınavla geçme olayında da karşıyım kesinlikle herşey baştan düzenlenmeli
    not verenler motosikletin "m" sinden anlıyosa ben motosikleti bırakırım....

Alıntı ZaT-I MuHTeReM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nası kaldın yaa ne yaptın kii?? bi daha ki sınav ne zamanmış?
    işte bende onu düşünüyorum ne yaptım.düzgün bi şekilde slolom çizip geldi.demekki hiç bişeyi doğru yapmıyacaksın...bidahaki sınav haftayaymış

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum bende şaşırdım...tabiri caizse kalanı döverler bu sınavda...nedenini bende merak ettim inan...nası becerdin kalmayı...kesin adamlar kıl kaptı sana...ters bi hareket yaptın orda muhtemelen...
    bencede ortada bi kasıt var.ne ayağımı yere koydum nede başka bişey.çokta güzel kullandım orda notu görenler olmuş ne yaptınız felan demişler.çoğuda harcadılar seni dedi.vallahi ne hata yaptığımı bende bi bilsem

Alıntı eczaci101 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kalması imkansız bence de...

Tartışma falan olmuştur sanırım...

Ozrace ; Soruları iyi okumamış olabilir misin ?
    tartışma felan olmadı.soruda yoktu direksiyon sınavıydı

Alıntı ihsanhakan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya hiç üzülme,ben sınava girdiğim gün heyetteki kişi kenarda çalışan motorun gaz koluyla oynamaya başladı(bws 100) aman hoca dur demeye kalmadan fazla gaz verince sesi duyacakmış sanki RR yolun yan tarafındaki hendeğe girdi adam motoruda bırakmıyo yanında koşuyo tabi eli yüzü sıyrıldı biraz,bizde yolun karşısındayız salaklığına gülüyoruz senmisin gülen bütün sınavdan beş kişi geçti.Kimlermi gülmeyenler!
    üzülmemek eldemi.benki istanbul trafiğinde motosiklet kullanıpda hiç kaza yapmadım(1 kere arkadan vurdular) bu kadar basit sınavdan bıraktılar

Alıntı motopirate adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biz ehliyet aldığımız zamanlarda sınavı okula bahçesinde yapıyorlardı.
    kamyon,araba,v.s.. nerden çıktı anlamadım.ve bizim direksiyon sınavında kalanlar olmuştu iyi hatırlıyorum.motosikleti yerinden kaldıramayan elemanlar vardı.onlarda geçememişti sınavdan.
    bizide okul bahçesinde yaptılar.keşke trafikte yapsalardıda gösterseydim motosiklet nasıl kullanılır diye
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

Motosikleti
    ozrace haftaya bidaha gir direksiyona.....kaçırma aman...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    haftaya girebiliyor muydu ya öle bi şans varsa ne güzel

ama bir miktar uçlancek öle değil mi ?
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

Motosikleti
    Alıntı kıllıtarkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haftaya girebiliyor muydu ya öle bi şans varsa ne güzel

ama bir miktar uçlancek öle değil mi ?
    tabi böle bir şansı var...30 lira bişey galiba harc...Ziraate veya kursa versin onlar hemen yatırsın...sonra hakkı yanıyor zaten...

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ozrace haftaya bidaha gir direksiyona.....kaçırma aman...
    gircem abi baksana 2 angut yüzünden 1 hafta gecikmeli alıyoruz.ama bu sefer özellikle kameraya çakicem sıkıysa bıraksınlar anında mahkemeye veririm şerefsizim
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

Motosikleti
    Alıntı ozrace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gircem abi baksana 2 angut yüzünden 1 hafta gecikmeli alıyoruz.ama bu sefer özellikle kameraya çakicem sıkıysa bıraksınlar anında mahkemeye veririm şerefsizim
    hemen yarın şikayeti falan boşver...kursuna gidip yeniden başvur...aman aman...kaçırma bu fırsatı...dönüşü yok bunun...

dorlion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 Versys 650 SE

itiraf.com

Alıntı gümüş600f adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yarın bende sınava giricem 12 de başlıyomuş ne kadar sürüyo kaçta bitiyo 3 gibi çok önemli işim var yetişirmiyim acaba giren arkadaşlar bilgi verirse sevinirim bu arada yıllardır 600f kullanıyorum geçemezsem çok komik olur
    helal olsun hoca, tam itiraf.comluk bi cevap yazmışsın aynı cümlede
    "600f, yıllardır ve ehliyetin olmaması" yanyana geçiyor
    Sırf herkeste 4 teker var diye...

yucika - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26 "56 model
    Alıntı önde® adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    polislerin ehliyet sınavı yaptığı dönemi hatırlayan veya o zaman ehliyet alan var mı?bi anlatsalar da karşılastırsak
    1989 yılında B sınıfı ehliyeti mi polislerin yaptığı sınavla almıştım. Polisler bu işi kesinlikle MEB den 10 kat daha iyi yapıyolardı. İstisnai birkaç yer hariç hakedene veriyolardı (İstisnai yerlerde nakit konuşuyodu maalesef). Haketmeyene vermiyolardı çünkü yarın bir gün trafikte başlarına bela olacak diye düşünüyolardı.
    O zamanlar ehliyet 1 haftada alınıyodu. Şimdi 4 ay sürüyo ehliyet sahibi olmak.
    Sadece emniyete yatırılan para vardı şimdi hiç gitmediğimiz kurslara para ödüyoruz. İstanbulda 150 ytl olan kurs ücreti konyada 400 ytl olabiliyor.
    Bunları denetleyen yada fiyatlarını kontrol eden bir kurumda yok heralde?
    Şahsi fikrim kurs olsun ama isteyen doğrudan sınava girip alabilsin. Motosiklet içinde adamgibi bir parkur olsun orayı geçen ehliyetini alsın.

neveragain34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gn125 34 BD 4673 calındı CBF 150 yollarda
    Alıntı Muttaki adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam devleti eleştirirken dikkat edelim, ev bağlantılarını rahatlıkla bulabiliyorlar artık, çünkü tt adsl ele veriyor, mit internette kelime arayıp metinleri yakalıyor, sonra telefonlar dinleniyor filan, şimdi varmı bilmiyorum ama istanbulda patlayan bombalardan sonra baya tel dinleme olayı olmuş. internetten takipler filan, fişliyorlar dikkat edin
    İyide biz dediğin sınıfa girmiyoruz aksine Devletteki bazı yanlışları ortaya cıkarıp duzeltılmesını istiyoruz
    Kursa yeni kaydoldum sınav agustosta direksiyon eylulde senin sozun uzerıne tırsmaya basladım bişi olur mu? ya gecemezsem )
    ONCE CAN GUVENLIGI!!!

Jedaykin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma GW250
    benzeri bir post daha var orada da yazdım aynı şeyi, ben her tür motora tek tür ehliyet uygulamasına da karşıyım. 125cclik ybr ile goldwing'i kullanmak için aynı ehliyet alınıyor. aslında sınavlar evlere şenlik o ayrı bir konu ama biz düzenlemeyi yaparız uygulamada batırırız her zaman. bunda resmi düzenleme de evlere şenlik.

ancak en ilginç bulduğum şey otomatik vites motor ile A2 sınavına girme olayı. A2 vitesli motor ehliyeti değil midir? nasıl iş bu?

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler