4 Ağustos Ehliyet Sınavı - Sürüş Testi - Bu ne rezalet!
Reklamlar
-
05 Ağustos 2007, 13:26
erdo2002 adlı üyeden alıntı
olabilir tabi...acaba soruya doğru cevap verebildimi...
Muttaki adlı üyeden alıntı
hocam devleti eleştirirken dikkat edelim, ev bağlantılarını rahatlıkla bulabiliyorlar artık, çünkü tt adsl ele veriyor, mit internette kelime arayıp metinleri yakalıyor, sonra telefonlar dinleniyor filan, şimdi varmı bilmiyorum ama istanbulda patlayan bombalardan sonra baya tel dinleme olayı olmuş. internetten takipler filan, fişliyorlar dikkat edin

ben bu devletin tüm kurum kuruluşlarının yeraltı ve yerüstü varlıklarının...

yabancılara satılmasına karşıyım...meselaa...
ahd287 adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar;
Bügün bende A2 sınavına girdim ve gercekten utanç verici bir tablo vardı,
30 saniyede test edilen sürücü adayları, ilgisiz ilgililer, arada sırada yoldan geçen araçlar ve daha bir sürü işaret şöyle bağırıyordu suratımıza
" Sizin hayatınız degersiz, siz medeni bir toplum degilsiniz, siz bundan daha iyisini hakketmiyorsunuz , Elinizden hiç birşey gelmez çünkü siz koyunsunuz ,ne sunulursa onu kabul edersiniz, Saten ölseniz kimin umrunda "
Sonuç olarak her halk laik olduğu şekilde idare edilirmiş arkadaşlar, daha iyisini hak etmedigimiz içinmi bu iş yıllardır böyle gidiyor,
en kötüsü de ney biliyormusunuz arkadaşlar en tepeden en aşagı bütün resmi kurumların bilmesine ragmen bu aşırı anormal durumun normal bir duruma dönüşmüş olması.
I'm a sheepp...meee....(bu arada gavur koyunlarda aynımı meeler...)
ihsanhakan adlı üyeden alıntı
Aziz Nesine taş çıkartır bunlar demi....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
-
05 Ağustos 2007, 13:37
polislerin ehliyet sınavı yaptığı dönemi hatırlayan veya o zaman ehliyet alan var mı?bi anlatsalar da karşılastırsak
-
05 Ağustos 2007, 13:47
biz ehliyet aldığımız zamanlarda sınavı okula bahçesinde yapıyorlardı.
kamyon,araba,v.s.. nerden çıktı anlamadım.ve bizim direksiyon sınavında kalanlar olmuştu iyi hatırlıyorum.motosikleti yerinden kaldıramayan elemanlar vardı.onlarda geçememişti sınavdan.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
-
05 Ağustos 2007, 13:58
ne nezalet ama......
........
-
05 Ağustos 2007, 14:40
Ben alalı 2 ay oldu. İçerenköyde bi okul bahçesindeydi sınav. Ama dün kartal sahilden geçerken gördüm hatta yanlarından geçtim. sınav için yaklaşık 20 metre genişliğinde olan 4 şeritli gidiş geliş yolun 5 metresini çevrelemişler orada sınav yapıyolardı. Arabalar vızır vızır geçiyordu yanlarından
Birde en azından B sınıfı sınavlarında vitesli arabayı kaldırıp 2. vitese atıyorsun. A2 sınavında vitessiz scooterlar ile bi slalom bitti...
[B]I finally found my way, say goodbye to yesterday... Hit the gas there ain't no brakes on this lost highway[/B]
-
05 Ağustos 2007, 15:58
erdo2002 adlı üyeden alıntı
Buna hileli soru diyorlar, cevap verilirse motosiklet sınavında, her halikarda kalırsın
[B][I]Önce Eğitim[/I][/B] :cat:
Yapılan son araştırmalara göre insanların 4'te 3'ü, dünya nüfusunun %75'ini oluşturuyormuş... Ben emin değilim...
-
05 Ağustos 2007, 23:44
kıllıtarkan adlı üyeden alıntı
hadi ya geçmiş olsun dostum, şu işe bak zaten not veren hocaları bir görsen shadow arkadaşımızında söylediği gibi curcuna başka birşey değil
ayrıca tek bir sınavla geçme olayında da karşıyım kesinlikle herşey baştan düzenlenmeli
not verenler motosikletin "m" sinden anlıyosa ben motosikleti bırakırım....
ZaT-I MuHTeReM adlı üyeden alıntı
nası kaldın yaa ne yaptın kii?? bi daha ki sınav ne zamanmış?
işte bende onu düşünüyorum ne yaptım.düzgün bi şekilde slolom çizip geldi.demekki hiç bişeyi doğru yapmıyacaksın...bidahaki sınav haftayaymış
mete_han adlı üyeden alıntı
dostum bende şaşırdım...tabiri caizse kalanı döverler bu sınavda...nedenini bende merak ettim inan...nası becerdin kalmayı...kesin adamlar kıl kaptı sana...ters bi hareket yaptın orda muhtemelen...
bencede ortada bi kasıt var.ne ayağımı yere koydum nede başka bişey.çokta güzel kullandım orda notu görenler olmuş ne yaptınız felan demişler.çoğuda harcadılar seni dedi.vallahi ne hata yaptığımı bende bi bilsem
eczaci101 adlı üyeden alıntı
Kalması imkansız bence de...
Tartışma falan olmuştur sanırım...
Ozrace ; Soruları iyi okumamış olabilir misin ?
tartışma felan olmadı.soruda yoktu direksiyon sınavıydı
ihsanhakan adlı üyeden alıntı
üzülmemek eldemi.benki istanbul trafiğinde motosiklet kullanıpda hiç kaza yapmadım(1 kere arkadan vurdular) bu kadar basit sınavdan bıraktılar
motopirate adlı üyeden alıntı
biz ehliyet aldığımız zamanlarda sınavı okula bahçesinde yapıyorlardı.
kamyon,araba,v.s.. nerden çıktı anlamadım.ve bizim direksiyon sınavında kalanlar olmuştu iyi hatırlıyorum.motosikleti yerinden kaldıramayan elemanlar vardı.onlarda geçememişti sınavdan.

bizide okul bahçesinde yaptılar.keşke trafikte yapsalardıda gösterseydim motosiklet nasıl kullanılır diye
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
06 Ağustos 2007, 00:01
ozrace haftaya bidaha gir direksiyona.....kaçırma aman...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
06 Ağustos 2007, 00:09
haftaya girebiliyor muydu ya öle bi şans varsa ne güzel
ama bir miktar uçlancek öle değil mi ?
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
06 Ağustos 2007, 00:12
kıllıtarkan adlı üyeden alıntı
haftaya girebiliyor muydu ya öle bi şans varsa ne güzel
ama bir miktar uçlancek öle değil mi ?
tabi böle bir şansı var...30 lira bişey galiba harc...Ziraate veya kursa versin onlar hemen yatırsın...sonra hakkı yanıyor zaten...
-
06 Ağustos 2007, 00:29
mete_han adlı üyeden alıntı
ozrace haftaya bidaha gir direksiyona.....kaçırma aman...
gircem abi baksana 2 angut yüzünden 1 hafta gecikmeli alıyoruz.ama bu sefer özellikle kameraya çakicem sıkıysa bıraksınlar anında mahkemeye veririm şerefsizim
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
06 Ağustos 2007, 00:32
ozrace adlı üyeden alıntı
gircem abi baksana 2 angut yüzünden 1 hafta gecikmeli alıyoruz.ama bu sefer özellikle kameraya çakicem sıkıysa bıraksınlar anında mahkemeye veririm şerefsizim

hemen yarın şikayeti falan boşver...kursuna gidip yeniden başvur...aman aman...kaçırma bu fırsatı...dönüşü yok bunun...
-
06 Ağustos 2007, 00:41
itiraf.com
gümüş600f adlı üyeden alıntı
yarın bende sınava giricem 12 de başlıyomuş ne kadar sürüyo kaçta bitiyo 3 gibi çok önemli işim var yetişirmiyim acaba giren arkadaşlar bilgi verirse sevinirim

bu arada yıllardır 600f kullanıyorum geçemezsem çok komik olur

helal olsun hoca, tam itiraf.comluk bi cevap yazmışsın
aynı cümlede
"600f, yıllardır ve ehliyetin olmaması" yanyana geçiyor
Sırf herkeste 4 teker var diye...
-
06 Ağustos 2007, 12:43
önde® adlı üyeden alıntı
polislerin ehliyet sınavı yaptığı dönemi hatırlayan veya o zaman ehliyet alan var mı?bi anlatsalar da karşılastırsak

1989 yılında B sınıfı ehliyeti mi polislerin yaptığı sınavla almıştım. Polisler bu işi kesinlikle MEB den 10 kat daha iyi yapıyolardı. İstisnai birkaç yer hariç hakedene veriyolardı (İstisnai yerlerde nakit konuşuyodu maalesef). Haketmeyene vermiyolardı çünkü yarın bir gün trafikte başlarına bela olacak diye düşünüyolardı.
O zamanlar ehliyet 1 haftada alınıyodu. Şimdi 4 ay sürüyo ehliyet sahibi olmak.
Sadece emniyete yatırılan para vardı şimdi hiç gitmediğimiz kurslara para ödüyoruz. İstanbulda 150 ytl olan kurs ücreti konyada 400 ytl olabiliyor.
Bunları denetleyen yada fiyatlarını kontrol eden bir kurumda yok heralde?
Şahsi fikrim kurs olsun ama isteyen doğrudan sınava girip alabilsin. Motosiklet içinde adamgibi bir parkur olsun orayı geçen ehliyetini alsın.
-
06 Ağustos 2007, 13:20
-
06 Ağustos 2007, 14:12
benzeri bir post daha var orada da yazdım aynı şeyi, ben her tür motora tek tür ehliyet uygulamasına da karşıyım. 125cclik ybr ile goldwing'i kullanmak için aynı ehliyet alınıyor. aslında sınavlar evlere şenlik o ayrı bir konu ama biz düzenlemeyi yaparız uygulamada batırırız her zaman. bunda resmi düzenleme de evlere şenlik.
ancak en ilginç bulduğum şey otomatik vites motor ile A2 sınavına girme olayı. A2 vitesli motor ehliyeti değil midir? nasıl iş bu?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler