off yazık motora yaaa
off yazık motora yaaa
demek ki yapan varmış
ERASER WİLL COME BACK
Bence gayette güzel omuş ama o motor crossda nasıl sogutacak kendini?
gayet iğrenç bi görüntü
herşey sende biter, yeterki sen karar ver
******************O************************
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!
+ Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz.
+ Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden site yöneticileri ve site sahibi sorumlu tutulamaz!
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... info@motosiklet.net
*******************O***********************
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
o motorun monster denecek yeri kalmamışki zaten adam her yerini deiştirmiş
mete yine neler karıştırıyosun sitenin yaramaz çocuğu gibisin gene neyi kırdın
mete gene çoştu
ERASER WİLL COME BACK
Buna Ducati Monster demeye bin şahit ister, bu hale getirdikten sonra R1 lede yaparsın crossu
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
ya bu meteye bir ayrıcalık yapalım bence adamın bütün mesajlar kırmızı ya bırakalım içinden geldiği gibi yazsın nasıl olsa bıkar
bakın sallandıracaksızınız bunlardan bir kaçını üsküdarda ibret olsun diye daha böyle motora işkenca eden çıkacakmı
motorcular değil motorlar serseri
ağabey para var huzur var maff etmiş canım motoru..
ulaaa manyaga bak ne yapmış benim aşkıma o motoru bana versinler varya bırakın cross u üstüne binmeye kıyamam vitrine koyarım ben o motoru be aşkım o benim be her gece rüyamda sevişiyok
murat_by
Oldu olacak Shadow la cross yapsaymis hayvan ya
Ama en azindan motor dayaniyor her yola , bunu da ögrenmis olduk.
Yokuşta geçme beni, düzde ezerim seni !
abı napmıs yaa.delı manyak herıf.yazık be..+111Ama en azindan motor dayaniyor her yola , bunu da ögrenmis olduk.
boşuna aşıgı degiliz be
murat_by
Barış abi kopardın gene beni akşam akşamBBRR adlı üyeden alıntı
ERASER WİLL COME BACK
hani ducati nerde????
MONSTER 620 FOREVER!!! [FONT="Palatino Linotype"][COLOR="Red"]DUCATI[/COLOR][/FONT]
Oha oha diyorum başka birşey demiyorum.Bundan iyisi Şam da kayısı değil,Hayabusayla dakar olur herhalde.Hatta K. Merkit'e önerelim bunu
arap yağı bol bulunca başı yerine başka taraflarına sürermiş....
adamlarda para bol, yakında busa ile cross yaparlar...
FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)