modifiyeyle ilgili bir soru
Reklamlar
-
03 Ağustos 2007, 12:39
arkadaşlar motorum mondial 151 rs.. hani çoğu motorda gördüğümüz jant stickerları var renk renk fosforlu filan.. bende onlardan istiyorum burda 1 2 yere sordum fakat bulamadım. nereden temin edebilirim ve bizim motorun lastik boyutlarına göre bulabilirmiyim acaba? özellikle izmirden arkadaşlar yol gösterirse sevinirim.. saygılar
Reklamlar
-
05 Ağustos 2007, 17:20
hiçkimse bilmiyormu bunu?
-
05 Ağustos 2007, 17:26
abi izmiri bilmem.ama burda hem yetkili servis,hem de bisikletlere,motosikletlere bakan,parça satan,hava basan vs.yerler var.yani sırf tamire gitmiyosun.bu tip yerlerde var onlardan.muhtemelen orda da öyledir.
bu arada yapıştırma falan hiç sevmem sen istiyorsun diye yazdım.belki bir faydam dokunur.kolay gelsin...
-
06 Ağustos 2007, 00:39
sana yakın olan bi sanayiye gidiceksin oto aksesuar satan bi yere girip fosforlu sticker istiyorum diyeceksin istediğin rengi seçiceksin o kadar....metre olarak satıyorlar metresi sanırım 1 liraydı 2 tekere 18 jantta 6 metre falan gidiyor....
özel olarak jantın ovalliğine göre taneye ayrılımış sert plastik kaplı setlerde var onlarıda büyük motosiklet bayilerinden temin edebilirsin ancak biraz tuzlu gelir onlar mondiale ve büyük jantlar için yapıldığından uyumsuzluk olabilir en iyisi yukarıdakini yapmak herkes bu şekilde uyguluyor genelde....
::evil:: [COLOR="DarkSlateGray"]Sürat felaket değil galibiyettir[/COLOR]
-
15 Ağustos 2007, 02:04
teşekkür ettim beyler araştırcam alınca resimde koyarım arkadaşlarada fikir olur
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler