Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Saniye Saniye kaza anı mobese kamerasında (korkunç gerçek)

REKLAM ALANI
    CBF150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 BMW R 1200 GS Adventure
    Öncelikle arkadaşa geçmiş olsun umarım çabucak iyileşir.Bana göre bütün suç taksicide daha sonra bizim tarzan motorcuda one kardeşim yaa koruma yok kask yok ayrıca kavşağa o süratle girersen kaza kaçınılmaz olur.Herkese kazasız günler...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ozkansava - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    JONWAY 150 T-2 YY Furnace
    Bu taksici arkadaş insan değil.Başkada söze gerek yok.Yaralı arkadaşımıza Allah'tan şifa diliyorum.
    Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr

Bicak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Allah acil şifalar versin...Taksici de adam değilmiş adi herif geri geri kaçtı yine...
    SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!

Motosikleti
    daelim s2 250
    motorcu arkadaş kavşağı geçseydi bile 10m ilerde 9 yönünde viraj var o virajıda ancak racıng alabilir. motorla kendimize fazla güvenmeyelim

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Daha 10 gün olmadı.Tekirdağ'da bir kardeşimizi kavşakda kaybettik.120km/h'la kamyon'un kasasına çarpmıştı.O gün neler yazdık hatırlıyorsunuzdur.Sonuç:Ne kadar haklı olursak olalım trafikte hala haklı değiliz.Bu sebeple her zaman dikkatli olması gereken bizleriz.Kebapçı ve hızlı yemekçilerde çalışan çocuklarıda uyarmak ve bilinçlendirmek yine bizim görevimiz.Her ışıkta yanımda duranlarına mutlaka tavsiye veriyorum.Sizde yapın,belki birkaçını bilinçlendirebiliriz.
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

Motosikleti
    daelim s2 250
    Alıntı asm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    inş. birşeyi yoktur motorlu arkadaşın

taksicide de suç var ama taksici yüzünden olmamış bence kaza

çünkü motorlu arkadaş taksi ile kafa kafaya gelecek bir pozisyonda değil

ki kafa kafaya gelmeye kalksa bile jip hemen fırlayacaktı

aman arkadaşlar
    trafik kurallarında yok şurda geçiş üstünlüğü var,yok burda geçiş üstünlüğü var der ama
    siz siz olun ülkemizde bu kuralların var olduğunu düşünüp rahat rahat gezmeyin

çünkü bizde geçiş üstünlüğü falan denen birşey yok
    her kavşakta,her tali yolda gözümüzü dört açmamız lazım

Allah acil şifalar versin arkadaşa,inş. ciddi birşeyi yoktur
    benzer bir kaza bizim civarlarda oldu,gene kask yoktu kazaya karışan motorlu arkadaşta

arabanın camına kafası çarpmıştı ve saçının bir iki tutamı camda idi...
    birşey olmadan atlattı galiba genede

en azından kask olayını ihmal etmemek lazım
    sana yüzde yüz katılıyorum

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Valla geçiş hakkı ben de olsa bile durup bekliyorum, adam yol verirse geçiyorum.. İki tekeri sallayan yok ki ülke de..
    Bu arada tartışma konusu olmasını istemiyorum sadece içimde kalmasın söylemek istiyorum.. Böyle bişeyi bir taksici değil de, kadın bir sürücü yapsaydı neler derdiniz düşünemiyorum, yine kadınlar beceriksiz olurdu, yine kadınlar kötü sürücü olurdu, hatta ehliyetini alırdınız değil mi ?
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

öncelikle geçmiş olsun diyorum motorlu arkadaşa.

sürati çok fazla. kavaşa çok kontrolsüz geçtiği belli. jipde hata var oda kavşağı kontrol etmedi yada motoru farkedemedi.
    nasıl farkedemedi derseniz önce sola bakıp sonra sağa baktı tahminimce yol temiz diyip yola çıkmışta olabilir. motor zaten hızlı ki sağa sola bakma süresince kavşağa girmiş oldu diye düşünüyorum ....

allah hepimizi korusun ....

Motosikleti
    aprilia leo 150
    Alıntı tubiş adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla geçiş hakkı ben de olsa bile durup bekliyorum, adam yol verirse geçiyorum.. İki tekeri sallayan yok ki ülke de..
    Bu arada tartışma konusu olmasını istemiyorum sadece içimde kalmasın söylemek istiyorum.. Böyle bişeyi bir taksici değil de, kadın bir sürücü yapsaydı neler derdiniz düşünemiyorum, yine kadınlar beceriksiz olurdu, yine kadınlar kötü sürücü olurdu, hatta ehliyetini alırdınız değil mi ?
    aklı başında kimse sürücüleri bayandı- erkekdi, siyahtı -beyazdı, yaşlıydı -gençti, diye gruplandırmaz...

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    O zaman sitemizde aklı başında hiç kimse yok, çünkü hepsi kadın sürücü düşmanı...
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

neveragain34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gn125 34 BD 4673 calındı CBF 150 yollarda
    ARkadaslar Videoyu yavas izleyin ve jeep in gaza nasıl asıldıgına dıkkat edın lutfen jeep kullanıcısı bence motoru son anda gordu ama ıs ısten gecti tabi
    zaten motoru kimse gormuyor ve bu arkadasta o kavsaga bu hızla giriyor yazık gercekten
    ALLAHtan acil şifalar dilerim
    PS:Taksici ve dolmuşcular hakkında yorum yapmıyorum yapmaya gerek yok
    ONCE CAN GUVENLIGI!!!

UnalfaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kavşak ofsayt,motorcu faul,jeep sarı kart,taksici kırmızı kart değil direk idamlık.İnsan hayatı çok ucuz,insanlar bilinçsiz maalesef ülkemizde...
    Birgün Mutlaka...

neveragain34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gn125 34 BD 4673 calındı CBF 150 yollarda
    Tubiş gercekten bu polimiğe gerek yok diger arkadaslarada katılıyorum hiç bir aklı başında insan siyah beyaz kadın erkek diye ayırmaz. usta şöför acemi şöför diye ayırmak bile yersiz bence istatisliklere baksak kaza yapan sürücülerin çoğu usta şöfördür!!!
    Ben bilirim ben yaparım ben giderim diyen insanlar

Üzme kendini Tubiş
    ONCE CAN GUVENLIGI!!!

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    bak ya adi taksicinin yaptığına adamın hayatıyla oynamış ve kaçmış

Motosikleti
    aprilia leo 150
    Alıntı neveragain34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence istatisliklere baksak kaza yapan sürücülerin çoğu usta şöfördür!!!
    Ben bilirim ben yaparım ben giderim diyen insanlar

Üzme kendini Tubiş

denizde iki tip insan boğulur...
    1..yüzmeyi hiç bilmeyenler
    2.."ben çok iyi yüzerim" diyenler..

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    O zaman sitemizde aklı başında hiç kimse yok, çünkü hepsi kadın sürücü düşmanı...
    Tuğba 5-10 kişinin yorumunu bütün üyelerin yorumu degildir. şu genelleme olayına birazdaha dikkat etmeni tavsiye ederim

kemalkemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125
    görüntüleri sadece 1 sefer seyredebildim. yanımda annemler vardı ... e malum ... kaza motosiklet kazası olunca hemen zaplayıp başka kanala geçme gereği doğuyor
    ama benim hatırladığım görüntülere göre motorun hiç bir suçu yok. bas bayağı yol hakkı motorda. tamam yavaşlamalıydı , kask takmalıydı falan ama herkes yol hakkına uysa hiçbirşey olmayacak.

Motosikleti
    daelim s2 250
    Alıntı kemalkemal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    görüntüleri sadece 1 sefer seyredebildim. yanımda annemler vardı ... e malum ... kaza motosiklet kazası olunca hemen zaplayıp başka kanala geçme gereği doğuyor
    ama benim hatırladığım görüntülere göre motorun hiç bir suçu yok. bas bayağı yol hakkı motorda. tamam yavaşlamalıydı , kask takmalıydı falan ama herkes yol hakkına uysa hiçbirşey olmayacak.
    arkadaş doğruyu yanlışı bilelimki ders olsun hepimize sen altındaki motorla ohızla o virajı alabilirmisin de haklı diyosun bide

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Jip sürücüsü kavşağa giriyor.
    Sola bakıyor.
    Ileriden küçücük bir scooter geldiğini görüyor. Önemsemiyor. (Oysa aynı hızda bir kamyon gelse önemserdi -insan psikolojisi- )
    Yavaş yavaş çıkmaya başlıyor , sonrasında sağdan taksiciyi görüyor.
    Taksici üzerine gelmeye başlayınca "ne yapmaya çalışıyor bu" diye ona bakmaya devam ediyor. Tabi scooter'in son sürat geldiğini görmüyor.
    Taksiciye bakıp belki de küfür eden sürücü yola iyice çıkmış oluyor.
    Aşırı hızda gelen scooter frenleyemiyor ve jipe çarpıyor.
    Suçlu olduğunu bile taksici kaçmaya çalışıyor.
    Ama kaza yapmış motosiklet yolu kapayınca panikliyor.
    Geri geri kaçmaya başlıyor...

Yani kısaca;
    1. dereceden suçlu taksi , ters yönden geliyor ve belki de kazaya sebebiyet veren o
    2. dereceden suçlu yola bakmayarak çıkan jip. Geçiş hakkı onda değil
    3. dereceden suçlu scooter sürücüsü. Kontrolsüz kavşağa çok süratli giriyor.
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Motosikleti
    daelim s2 250
    Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Jip sürücüsü kavşağa giriyor.
    Sola bakıyor.
    Ileriden küçücük bir scooter geldiğini görüyor. Önemsemiyor. (Oysa aynı hızda bir kamyon gelse önemserdi -insan psikolojisi- )
    Yavaş yavaş çıkmaya başlıyor , sonrasında sağdan taksiciyi görüyor.
    Taksici üzerine gelmeye başlayınca "ne yapmaya çalışıyor bu" diye ona bakmaya devam ediyor. Tabi scooter'in son sürat geldiğini görmüyor.
    Taksiciye bakıp belki de küfür eden sürücü yola iyice çıkmış oluyor.
    Aşırı hızda gelen scooter frenleyemiyor ve jipe çarpıyor.
    Suçlu olduğunu bile taksici kaçmaya çalışıyor.
    Ama kaza yapmış motosiklet yolu kapayınca panikliyor.
    Geri geri kaçmaya başlıyor...

Yani kısaca;
    1. dereceden suçlu taksi , ters yönden geliyor ve belki de kazaya sebebiyet veren o
    2. dereceden suçlu yola bakmayarak çıkan jip. Geçiş hakkı onda değil
    3. dereceden suçlu scooter sürücüsü. Kontrolsüz kavşağa çok süratli giriyor.
    kazanın tam olarak krokisini çizmissin valla
    ama motorcu birinci dereceden zararlı onuda unutma iki şöföründe şu anda belki keyfi yerinde ama motorcu hastanede biz ne diyo siz ne diyonuz

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)