Saniye Saniye kaza anı mobese kamerasında (korkunç gerçek)
Reklamlar
-
02 Ağustos 2007, 22:36
ortada bir değil birden çok yanlış var...hangisini bakarsan bak hiçbiri yenilir yutulur cinsten değil...işin içinden çıkılmaz bir durum...
en başta taksici suçlu ters yönden geliyo...ondan sonra jeep'in o hızla viraja çıkmaması lazım oda suçlu...ve pizzacı kardeşimizin kavşağa o hızla girmeside ve korumasız motora binmeside yanlış...
sonuç olarak umarım bu kadar yanlışın bedelini canıyla ödemez...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Reklamlar
-
02 Ağustos 2007, 22:39
-
02 Ağustos 2007, 22:39
Bu kazada sanki herkeste biraz suç var gibi.Motorcu desen ne koruma var üstünde,ne de kavşağa girerken yavaşlıyor.(belki de acil bi sipariş yetiştirecekti abanmış gidiyordu,neyse...)
Taksici desen,canlı bomba... Arkadaş senin ne işin var ters yönde?hem de o trafikte?
cip şöförü desen - ki bence en az suçlu o gibi-,o da dalmış kavşağa bi güzel,olan motorcuya olmuş...
İnşallah en kısa sürede iyileşir,sağlığına kavuşur.Allah hepimizi kazadan korusun...
-
02 Ağustos 2007, 23:23
herkez suçlu olsada biz çok dikkatli olmalıyız sonuçta ençok zararlı çıkacak biziz allah göstermesin acil sifalar versin ama bukazada kendine en çok güvenen motorcu arkadaşa benziyo
-
02 Ağustos 2007, 23:23
ya bu cehalettir ya? kavşağa geliyorsun kavşağa! taksiyi hiç karıştırmıyorum da öbürü de kimse kusura bakmasın deli gibi gelmiş.o ne ya? orda en az kabahati olan o jiptir.
-
02 Ağustos 2007, 23:42
çok yazıık yaaa öbür taksicininde ben taaa......
insan bir iner bakar la ilk kavsağa geldiğinde öyle yapacak sandım kazma kaçtı
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
03 Ağustos 2007, 00:02
adam çok fena gitmiş ins en kısa zmnda sağlığına kawusur su serefsiz taksici olmasaymıs olmaz böyle bi kaza
-
03 Ağustos 2007, 00:34
THE_LANCET adlı üyeden alıntı
çok yazıık yaaa öbür taksicininde ben taaa......
insan bir iner bakar la ilk kavsağa geldiğinde öyle yapacak sandım kazma kaçtı
şefefsiz işte.sanki babası yaptırmış o yolu.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
-
03 Ağustos 2007, 00:48
YA bırakın ya motorcu salak.Ulan salak kavsaga okadar hızla gırılırmı nerde yaşıyon sen hangı ulkede yasıyon.mustahak mustahak.herkeste suc var ama asıl salak olan motorcu.
-
03 Ağustos 2007, 00:59
işte üç kuruşluk az yakıt tüketmek için bi sonraki kavşağa kadar gidip u dönmek yerine 30 metre ters yönde gitmeyi raco bilir şöförlük zanneden geri zekalı bi düşüncenin yol açtığı korkunç sonuç.
Evet motorcu arkadaş korumasız süratli ama esasen yol hakkı onun. elbette temkinli girseydi kavşağa böyle olmazdı ama o taksici terse dalmasa, onu gören jeep sürücüsüde heyecanlanıp aslında beklemekte iken aniden karar değiştirip kavşağa girmese bu kaza yaşanmayacaktı.
şimdi o taksici tasarruf ettiği 0,25 krş luk gaz parasıyla zengin olsun ne diyim.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
03 Ağustos 2007, 01:00
bence yol hakkı motorun tamam hızlı gidebilir yolda ama orası anayol ve geçiş hakkı onun.jeep de zınk diye dalıyor.harkındaysanız o kadar araba geçiyor ama kimsenin biyeri yemiyor yola çıkmaya ama motor olunca o küçük o durur ben geçeyim zihniyeti yine had saffada.arkadaşa gerçmiş olsun.bidaha korumasız binmez heralde motora.
sıra geldi taksiciye be kitapsız herif insan bi durur bakar nasılda suçunu biliyor kaçıyor.vijdansız köpek Allahından bulur inşallah
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
03 Ağustos 2007, 01:29
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bence burada motorcu kardesımız kontrolsuz kavsakta hızını kesmesı gerekıyordu,gerı donusu olmayan bır gercek yasanmıs,kardesımıze acıl sıfalar dılıyorum..herkese ıyı aksamlar.
-
03 Ağustos 2007, 15:40
motorcuda suç var hızlı gidiyo ama o taksici napıyo öle ya yolları kendilerinin sanıyolar heryerde aynı mı bunlar ya nerde ters yön girilmez yazıyo muhakkak giriyolar ya bütün gün direksiyon sallıyolarsa yollar onlara ait deil ki...
hayatta ya tozu dumana katarsın yada tozunu dumanı yutarsın:cherry:
-
03 Ağustos 2007, 15:48
inş. birşeyi yoktur motorlu arkadaşın
taksicide de suç var ama taksici yüzünden olmamış bence kaza
çünkü motorlu arkadaş taksi ile kafa kafaya gelecek bir pozisyonda değil
ki kafa kafaya gelmeye kalksa bile jip hemen fırlayacaktı
aman arkadaşlar
trafik kurallarında yok şurda geçiş üstünlüğü var,yok burda geçiş üstünlüğü var der ama
siz siz olun ülkemizde bu kuralların var olduğunu düşünüp rahat rahat gezmeyin
çünkü bizde geçiş üstünlüğü falan denen birşey yok
her kavşakta,her tali yolda gözümüzü dört açmamız lazım
Allah acil şifalar versin arkadaşa,inş. ciddi birşeyi yoktur
benzer bir kaza bizim civarlarda oldu,gene kask yoktu kazaya karışan motorlu arkadaşta
arabanın camına kafası çarpmıştı ve saçının bir iki tutamı camda idi...
birşey olmadan atlattı galiba genede
en azından kask olayını ihmal etmemek lazım
-
03 Ağustos 2007, 15:59
Biz boşuna demiyoruz taksilere dikkat diye...
Dolaylı yoldan da olsa görüyorsunuz işte adam öldürmeye tam kasıt neredeyse...
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
-
03 Ağustos 2007, 16:07
Muttaki adlı üyeden alıntı
b, ışıklarda dururken yakarsam, koruma demirinin telleri var, öylede güzel çiziyorki, astar boyayı bile kaldırıyor, yada çok sıkışıklık olursa, aynasına bi tekme atıyorum, sonra her zamanki gibi ya karşı şeride ya sokağa yada aralardan ileri doğru son gaz
bu aralar torpil gezdirecem cebimde, biri küfür edip kaçtı, plakasını aldım rastlarsam, camdan içeri atacam, hepsi aynı kafa bunların, dini imanı para olmuş bunların acımayın
şaka yapıyorsun umarım....yanına bazuka, makineli falanda al ...savaşa gider gibi...
-
03 Ağustos 2007, 16:07
tigermbz adlı üyeden alıntı
jipte de hata var . bu tür kavşaklarda herzaman durulur, yol kontrol edilir öyle geçilir.
bildiğim kadarıyla burada, ana caddeden gittiği için yol motorcunun. taksici ayrı bir dangalak, jipin dikkatini o dağıtmış olabilir orda. ama jip durmalıydı caddeye girerken.
neyse bunların bir anlamı yok, Allah motorcuya acil şifalar versin.
Seni tebrik ederim en doğru yorumu sende gördüm.Bravo.Yol üstünlüğü diye bir şey vardır.Burada anayolda seyreden motosikletli(hernekadar kask,koruma yoksada)geçiş üstünlüğüne sahip.Dediğin gibi Taksinin olayı ayrı bi kıyamet.
-
03 Ağustos 2007, 16:10
Offffffffff offffffffffffffff inanmıyorum ya, taksici de, jipte, motorcu da suçlu.. Allah acil şifalar versin...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
03 Ağustos 2007, 16:13
İnşallah motorcu arkadaşımız sağ salim iyileşir kaza olunca elkden bişey gelmiyo ama bu taksici ne kadar şerefsiz bir insanmışki oradan kaçıyo.
Acaba mobese kamerası plakayı göremiyomu sonuçta ticari taksi anında yakalamalatı lazım...
-
03 Ağustos 2007, 16:21
Kuryenin sağlık durumunun iyi olduğunu söylemişlerdi sabah haberlerinde.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)