Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Arkadaşlar fikirler/yardım..

REKLAM ALANI
    cemtekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar merhaba..

1 hafta içinde AS 150 T1 almaya karar verdim..bununla beraber aklımda bazı soru işaretleri var..yardımcı olursanız çok sevinirim..

motorumu okula ulaşım için alıyorum ancak önümüz sonbahar/kış..sizce çok büyük sorun olur mu bu......yani "yağmurlu havalarda motor kullanılmaz" gibi bir kural/kaide var mıdır??.......dediğim gibi motoru hız için değil de sadece okula ulaşım aracı olarak kullanmayı düşünüyorum......

diğer sorum ise motoru alırken dikkat etmem gereken şeyler nelerdir??....bayi ile alışveriş sırasında yapılması/yapılmaması gereken şeyler konusunda yardımcı olursanız sevinirim....

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

sevgiler..

CeM

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı _Si_BeMoL_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    kardes oncelıkle yagmurda bınılmez dıye bısey yok.ama karda sorun olabılır.bence plaka ıslemlerını kesınlıkle kendın yap.yoksa cok para alıyolar.motorda guzel.ısallah sorunsuz bı surus yasarsın.sımdıden hayırlı olsun.

sağolasın sibemol.....bu arada diğer uzun süre tecrübeli arkadaşlar da fikirlerini belirtirlerse çok sevinirim....

teşekkürler..

CeM

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Üzerindeki lastiklerle kışın ve özellikle yağmurda tehlikeli olur. Kaliteli bi çift lastik alırsan sorun olmaz, motorun hakkı yağmurda verilir...
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

mesajı AS 150 t1'lerin olduğu ana bölüme taşıdım arkadaşlar....o sayfadan devam edebiliriz...teşekkürler...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler