Trafikte bayan erkek şöför ayrımı yok iki tip şöför var; araba kullanan insanlar ve araba kullanan egolar.
Ve tabiki ben egolara takmış durumdayım
Geçen gün virajdayım, yan yola giriş yapıcam ve o yoldan gelen ama baya gerilerde olan bıyıklı bir ego beni görünce gazı diplemeye başladı, ama yinede yetişemedi ben yola girmiş bulundum, tamponuma yapıştı ve arkamdan 1dk sürekli korna çaldı
Tabii olarak korna sesi kazıklama fren yapma, kapıyı açma ve arkamdaki yardıma muhtaç egoya efendim deme refleksimi uyandırdı
Arkadan birinin ona vuracağını nasıl anladıda daha kaza olmadan korna çalarak benden yardım istedi gerçekten anlayabilmiş değilim
Neyse acelem vardi, bakışlarından tedaviye tepki verdiği belliydi ve yeteri kadar rehabilite ettiğimi düşündüğümden yardım edemeden ayrıldım
Malesef ego tiplerin %99'u bıyıklı, bayan şöförlerin trafikte sürekli taciz edildiklerini ve sürmekten çok kaçmaya çalıştıklarınıda gözönüne alırsak, istemeden birilerini sıkıştırmaları çok olağan bir durum.
erkeklerde bulunan o yapıya doğal yapı diyosun demek...iradesizlik dicektin sanırım doğal yapı değil bu...iradesi güçlü insan sahip olur kendine...gerçi belirtmeye çalışmışsın...ama kadınların iyi sürücü olmamalarınıda(deyiminizle) doğal yapıyla bağdaştırıyosan felsefeni bu konuda biraz daha geliştir derim ben....
Fırtınayı Bekleyen Ben,Yetinmeye Çalışıyorum Rüzgarlarla...
3 günlük şu zamanda ne kin duy ne kırıl ne de darıl,sana yapılan iyilik yada kötülük yapanın etiketidir senin değil...:cat:
o ayağa sertçe çarpsaydı ne olacaktı o zaman??? valla ben de takip ederdim.durduğu yere kadar giderdim.bağrırdım çağrırdım.salak kadın
geçmiş olsun kardeş .o bayan hissi melekelerini kaybetmiş heralde .trafikte dokunmak dokunulmak koymuyo demekki .alışkın yani valla ben olsam asya avrupa akışını durdururdum heralde
bir özür herşeyi telafi eder
hocam çok geçmiş olsun... kazasız keyifli günlerde devam eder umarım motor keyfin
bayılıyorum bu bir şekilde kadın-erkek tartışmasına dönen topiclere, harbi zevkli oluyo okuması bugune kadar bir yere vardıgını görmüş değilim, hadi hayırlısı
bayan sürücüler genelde çok dikkatsiz kullanıyolar yollar kendilerinin sanıyolar hepsi için sölemiyorum ama en azından aynaları kullansalar fena olmas...
hayatta ya tozu dumana katarsın yada tozunu dumanı yutarsın:cherry:
evet bakma isteği doğal yapı, bunu bastırmak ise irade. sanki kadınlar bakmıyor, bi saldırmadıkları kaldı begülümseee adlı üyeden alıntı
aslında varıyor. ne zaman olayın bilimsel açıklamasını yapsam iş bitiyor da ben yazmaktan bıktım. arıyorum daha önce yazdıklarımı bulursam copy-paste yapacam
Konu biraz farklı taraflara kaydı..Aslında benim fırsatım olsaydı ve aracı yakalasaydım, yapacağım şey ciddi bir şekilde uyarmak olacaktı..Yani küfür ve fiziki bişey aklımdan geçmiyordu tabiki..Ve bu şekilde yaklaşmak doğru değil zaten..Bazı arkadaşlar böyle şeylerden bahsetmişler ama, doğru değil..
Başlık içinde aklıma ilk gelen şeyi yazmıştım, sonradan biraz davetkar olduğunu farkettim...masumum yani
Geçmiş olsun diyen herkese de teşekkür ederim,hepinize kazasız belasız keyifli yolculuklar dilerim..
Bayan erkek herkese saygılı ve dikkatli sürüşler...
kardeş belkide kadın sana asılıyodu sende kızınca tırstı kabuğuna çekildi sende ona anladıgı dilden arabasına bi tekme koysaydın herşey daha güzel olurdu belki
şerefsizlik bu başka birşey değil, senin canına kast etme hakkına nerden sahip olabiliyor vede bu kadar rahat ( sakız çiğnimeye devam etti demişsin ) karşılığını bir kamyoncudan bulur umarım, hiçte üzülmem.
yine mi bayan heryerdeler bazı arkadaşlar hiç kızmasın
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
kadınların kullandığı araçların görülebilir yerlerine bir sticker ya da kullananın kadın olduğunu belirtir bir işaret yapıştırılması çok sağlıklı olurdu. hatta belki taksilerde olduğu gibi tek bir renk (mesela parlak yeşil gibi) araçlar kullansalar diye düşünmüyor değilim. yüzbinlerce yıllık evrim sürecinde mağarasında çocuk bakmış kadınlara 100 yıllık bir süreçte araç kullanmasını beklemek yanlış olacaktır.
yani kimse yanlış anlamasın ama bayan sürücüler biraz daha dikkatsiz sadece tubiş kızcak bişi yok bunda yani ben en azından gencim beynim yerinde kalsın
hayatta ya tozu dumana katarsın yada tozunu dumanı yutarsın:cherry:
ben polemiği çıkarıp atladım motorun tepesine kaçtım. deniz kenarında motorcu arkadaşlarla gezinirken (gidiş geliş şeklinde dar bir yol) kadının biri karşı şeritte giderken birden benim olduğum şeride girip arabayı park etmeye kalktı ani bir manevrayla öbür şeride geçip kurtardık durumu, buyur burdan yak.
kadınlar yapacaklarının sonucunu iyi kestiremiyorlar
şükürler olsun ki Allah koruyor bizi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)