Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

80 le giderken bir bayan dokundu..

REKLAM ALANI
    kkarabidan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    nc700s
    Alıntı AYDEMİR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O kadarda uzun boylu degıl kardeşim kımse sahıpsız degıldır başina iş alırsın sonra benım kız kardeşimde araba kullanıyor ve nıtekım cogumuzun bır yakını kardeşi akrabası hanımı kullanıyordur arabayı yanı bir gun senın gıbı bırısı terbiyesleşip tekme tokat dalsa ne olur biliyormusun yanı sen hesapla gerısını ben kendı acımdan bakıyorum o adamı YERIM.....

bayanlar yapıları ıntıbarıyle herseyde önceligin kendılerde olmalarını ısterler normaldede öyle hanı otobusde veya dolmuşda bayanlara yer vermek gıbı ama iş trafıge gelince degişir hele istambul trafıgı ise alim allah durum daha kötu olur .........

bunları bir fark etseler iyi olacak....
    sonuç umrumda olmaz yazmıştım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Trafikte bayan erkek şöför ayrımı yok iki tip şöför var; araba kullanan insanlar ve araba kullanan egolar.

Ve tabiki ben egolara takmış durumdayım

Geçen gün virajdayım, yan yola giriş yapıcam ve o yoldan gelen ama baya gerilerde olan bıyıklı bir ego beni görünce gazı diplemeye başladı, ama yinede yetişemedi ben yola girmiş bulundum, tamponuma yapıştı ve arkamdan 1dk sürekli korna çaldı

Tabii olarak korna sesi kazıklama fren yapma, kapıyı açma ve arkamdaki yardıma muhtaç egoya efendim deme refleksimi uyandırdı

Arkadan birinin ona vuracağını nasıl anladıda daha kaza olmadan korna çalarak benden yardım istedi gerçekten anlayabilmiş değilim

Neyse acelem vardi, bakışlarından tedaviye tepki verdiği belliydi ve yeteri kadar rehabilite ettiğimi düşündüğümden yardım edemeden ayrıldım

Malesef ego tiplerin %99'u bıyıklı, bayan şöförlerin trafikte sürekli taciz edildiklerini ve sürmekten çok kaçmaya çalıştıklarınıda gözönüne alırsak, istemeden birilerini sıkıştırmaları çok olağan bir durum.

Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    erkekler doğal yapıları gereği yapıyorlar bunu (elbette ki irade ve kişilik sahibi olanlar kendini menediyor), tıpkı kadınların doğal yapıları gereği iyi sürücü olamamaları gibi
    erkeklerde bulunan o yapıya doğal yapı diyosun demek...iradesizlik dicektin sanırım doğal yapı değil bu...iradesi güçlü insan sahip olur kendine...gerçi belirtmeye çalışmışsın...ama kadınların iyi sürücü olmamalarınıda(deyiminizle) doğal yapıyla bağdaştırıyosan felsefeni bu konuda biraz daha geliştir derim ben....
    Fırtınayı Bekleyen Ben,Yetinmeye Çalışıyorum Rüzgarlarla...
    3 günlük şu zamanda ne kin duy ne kırıl ne de darıl,sana yapılan iyilik yada kötülük yapanın etiketidir senin değil...:cat:

norace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Address
    o ayağa sertçe çarpsaydı ne olacaktı o zaman??? valla ben de takip ederdim.durduğu yere kadar giderdim.bağrırdım çağrırdım.salak kadın

Motosikleti
    daelim s2 250
    geçmiş olsun kardeş .o bayan hissi melekelerini kaybetmiş heralde .trafikte dokunmak dokunulmak koymuyo demekki .alışkın yani valla ben olsam asya avrupa akışını durdururdum heralde
    bir özür herşeyi telafi eder

Motosikleti
    Hyosung Gv250
    hocam çok geçmiş olsun... kazasız keyifli günlerde devam eder umarım motor keyfin

bayılıyorum bu bir şekilde kadın-erkek tartışmasına dönen topiclere, harbi zevkli oluyo okuması bugune kadar bir yere vardıgını görmüş değilim, hadi hayırlısı

Motosikleti
    daha yok malesef
    bayan sürücüler genelde çok dikkatsiz kullanıyolar yollar kendilerinin sanıyolar hepsi için sölemiyorum ama en azından aynaları kullansalar fena olmas...
    hayatta ya tozu dumana katarsın yada tozunu dumanı yutarsın:cherry:

norace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Address
    Alıntı zenci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bayan sürücüler genelde çok dikkatsiz kullanıyolar yollar kendilerinin sanıyolar hepsi için sölemiyorum ama en azından aynaları kullansalar fena olmas...
    o kadar da değil canım makyaj yaparken kullanıyorlar

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    Alıntı gülümseee adlı üyeden alıntı
    erkeklerde bulunan o yapıya doğal yapı diyosun demek
    evet bakma isteği doğal yapı, bunu bastırmak ise irade. sanki kadınlar bakmıyor, bi saldırmadıkları kaldı be

Alıntı Betonarme adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bayılıyorum bu bir şekilde kadın-erkek tartışmasına dönen topiclere, harbi zevkli oluyo okuması bugune kadar bir yere vardıgını görmüş değilim, hadi hayırlısı
    aslında varıyor. ne zaman olayın bilimsel açıklamasını yapsam iş bitiyor da ben yazmaktan bıktım. arıyorum daha önce yazdıklarımı bulursam copy-paste yapacam

prolixin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dylan
    Konu biraz farklı taraflara kaydı..Aslında benim fırsatım olsaydı ve aracı yakalasaydım, yapacağım şey ciddi bir şekilde uyarmak olacaktı..Yani küfür ve fiziki bişey aklımdan geçmiyordu tabiki..Ve bu şekilde yaklaşmak doğru değil zaten..Bazı arkadaşlar böyle şeylerden bahsetmişler ama, doğru değil..

Başlık içinde aklıma ilk gelen şeyi yazmıştım, sonradan biraz davetkar olduğunu farkettim...masumum yani

Geçmiş olsun diyen herkese de teşekkür ederim,hepinize kazasız belasız keyifli yolculuklar dilerim..
    Bayan erkek herkese saygılı ve dikkatli sürüşler...

u_baydur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125R
    Alıntı norace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o kadar da değil canım makyaj yaparken kullanıyorlar

----------------------------

Motosikleti
    daelim s2 250
    kardeş belkide kadın sana asılıyodu sende kızınca tırstı kabuğuna çekildi sende ona anladıgı dilden arabasına bi tekme koysaydın herşey daha güzel olurdu belki

u_baydur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125R
    Alıntı Betonarme adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam çok geçmiş olsun... kazasız keyifli günlerde devam eder umarım motor keyfin

gerçekten de öyle bunu konunu bi yere varacağı yok. yazanlara da bu konudan bahsetmek eğlenceli geliyor olacak ki yazıyorlar. En iyisi bu son mesaj olsun. Bu konu burda kapansın. Ya hiç kullandırmayacaksınız, yada göz yumacaksınız. Ne demişler; can çıkar, huy çıkmaz...

emis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı prolixin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konu biraz farklı taraflara kaydı..Aslında benim fırsatım olsaydı ve aracı yakalasaydım, yapacağım şey ciddi bir şekilde uyarmak olacaktı..Yani küfür ve fiziki bişey aklımdan geçmiyordu tabiki..Ve bu şekilde yaklaşmak doğru değil zaten..Bazı arkadaşlar böyle şeylerden bahsetmişler ama, doğru değil..

Başlık içinde aklıma ilk gelen şeyi yazmıştım, sonradan biraz davetkar olduğunu farkettim...masumum yani

Geçmiş olsun diyen herkese de teşekkür ederim,hepinize kazasız belasız keyifli yolculuklar dilerim..
    Bayan erkek herkese saygılı ve dikkatli sürüşler...
    Teşekkür ederimmm...
    RÜZGAR GÜLÜMSEMEMİ ALMADI YÜZÜMDEN...

Motosikleti
    GSXR1000RR1
    şerefsizlik bu başka birşey değil, senin canına kast etme hakkına nerden sahip olabiliyor vede bu kadar rahat ( sakız çiğnimeye devam etti demişsin ) karşılığını bir kamyoncudan bulur umarım, hiçte üzülmem.

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    yine mi bayan heryerdeler bazı arkadaşlar hiç kızmasın
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)
    Alıntı tubiş adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hepinizin beynini alıp, bir poşete koyup yakmak istiyorum, ve hepinizden nefret ediyorum... Bıkmadınız mı artık genelleme yapmaktan, ahh bayanlar demekten neden bu kadar zevk alıyorsunuz...

yaa yanlış anlamayın bayan erkek ayrımı yok ama nedense herkes bayan şöförlerden şikayetçı bazı erkek şöförler de var böyle ve kamyoncuların bayanına denk gelmedim hepsi erkekyaw tubiş sende bayansın ama haksız haksızdır ne erkek ne bayan fark etmez
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

Motosikleti
    yamaha fjr1300 '01
    kadınların kullandığı araçların görülebilir yerlerine bir sticker ya da kullananın kadın olduğunu belirtir bir işaret yapıştırılması çok sağlıklı olurdu. hatta belki taksilerde olduğu gibi tek bir renk (mesela parlak yeşil gibi) araçlar kullansalar diye düşünmüyor değilim. yüzbinlerce yıllık evrim sürecinde mağarasında çocuk bakmış kadınlara 100 yıllık bir süreçte araç kullanmasını beklemek yanlış olacaktır.

Motosikleti
    daha yok malesef
    yani kimse yanlış anlamasın ama bayan sürücüler biraz daha dikkatsiz sadece tubiş kızcak bişi yok bunda yani ben en azından gencim beynim yerinde kalsın
    hayatta ya tozu dumana katarsın yada tozunu dumanı yutarsın:cherry:

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    ben polemiği çıkarıp atladım motorun tepesine kaçtım. deniz kenarında motorcu arkadaşlarla gezinirken (gidiş geliş şeklinde dar bir yol) kadının biri karşı şeritte giderken birden benim olduğum şeride girip arabayı park etmeye kalktı ani bir manevrayla öbür şeride geçip kurtardık durumu, buyur burdan yak.
    kadınlar yapacaklarının sonucunu iyi kestiremiyorlar
    şükürler olsun ki Allah koruyor bizi.

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)