Forumda iki ayrı cerrahimi var yoksa neyyy
Hocam sakin ol ve acilen 600RR 1000RR hatta 1500RR ne alıyosan al ama hemen al, stress yaptın kendini yedin bitirdin bizide bitirecen
Forumda iki ayrı cerrahimi var yoksa neyyy
Hocam sakin ol ve acilen 600RR 1000RR hatta 1500RR ne alıyosan al ama hemen al, stress yaptın kendini yedin bitirdin bizide bitirecen
Başından böyle bir olay geçmesine çok üzüldüm. geçmiş olsun umarım bir daha ne böylesi ne daha kötüsü olmaz...
yalnız bir bayan olarak yazdıklarının bazılarına kırılmadım değil....
Unutmayın ki; saygı, sevgi, hoşgörü... gibi kavramlar aileden gelir ve bu kavramları genellikle onlarla çocukken daha çok vakit geçiriyoruz diye yine bir BAYAN olan ANNE lerimizden öğreniriz
RÜZGAR GÜLÜMSEMEMİ ALMADI YÜZÜMDEN...
Bu işin eğitimle, bayan erkek olmakla hiçbir alakası yok. Tüm dünya ülkelerinde geçerli olan bir kuralla, algılanan yakalanma riski ile çok doğru orantılı. Hollanda da iken arabasına bindiğim arkadaşım her kurala istisnasız uyarken Türkiye'de niye böyle kullanmıyorsun dediğimde, burada en ufak hatanda anında yersin binlerce euroluk cezayı, Türkiye'de ise naparsan yap yaptığın yanına kar kalıyor, kimse uymuyor kurallara bende uymuyorum demişti.
Şimdi yunustan cezayı yiyen bayan sürücümüz, her defasında bunu yaptığında tepesinde otoyol polisini göreceğini bilse acaba dalgın olurmuydu? cezanında en az 1000 ytl gibi olduğunu varsayalım.
[B]I finally found my way, say goodbye to yesterday... Hit the gas there ain't no brakes on this lost highway[/B]
erkeklerden zayıf görünmeme istekleri neden kaynaklanabilir(duygusallık bir neden değil) ne ye istinaden böyle bişey söyleme gereği duydunuz?bence yanlış bir yargı analiziniz doğru değil...
özür dilemek büyüklüktür eğer karşı hatalıysa bundan gocunacak şahısları bayanlar diye ayırmamanız gerekiyo...tesadüfler var ve kaçınılmaz...
kadın erkek üstünlüğü tartışılmıyo sadece kişiler kendi penceresinden görünenleri genel konuşuyoo benim tepkim bu gerçekler bunlar değil benzerleri var ama..kendini bilen her insan 4 tekerin basit bir şey olmadığını,sadece ehliyeti var diye yola çıkabilinir mantığını taşımadığını,eğitimin mutlak ve şart olduğunu vs..bilir ona göre davranır...halaa genelleme söz konusu
bakınız aracı hava gören süslü,havalı arkadaşlarımız var yok değil ama bundan karşı cinste de var....offff sıkıldımm yahuuu saygılar.......
Fırtınayı Bekleyen Ben,Yetinmeye Çalışıyorum Rüzgarlarla...
3 günlük şu zamanda ne kin duy ne kırıl ne de darıl,sana yapılan iyilik yada kötülük yapanın etiketidir senin değil...:cat:
bu topık fazla yaşamaz derim almiş başini gıdıyor her kafadan bir ses cıkıyor ortak noktayı bir bulabilsek olay bitecek
ama şuda bir gercek mutlaka bayanlarla erkekler eşittır tüm bayanlar aynı degıldır mutlaka ıstısnaler kaydeyı bozmaz cıkmasa cıkar kötü kullanan erkekler içinde gecerlidir ama bayanlarda biraz fazla bu durum
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
çok geçmiş olsun...
yapabilecek pek fazla şey yok aslında sadece yorum yapıyoruz ama ben olsaydım plakayı alır 155 e ihbar ederdim.
arabayla giderken cep telefonunu çıkarıp aramak kolay da motorla giderken bu iş biraz zor aslında ...
pür dikkat gitmekte işe yaramıyor herzaman. böyle sürücüler fazlasıyla mevcut trafikte ....
çok geçmiş olsun
otomobil sürücüsüyüm bayanlardan en nefret ettiğim an onlar araba kullanırken çünkü hem suçlular hemde çen çen çene çalıyolar kafayı yicem bi gün terbiyesizleşip tekme tokat dalacam birine sonuç umurumda olmayacak
istisna çok az
3 günlük şu zamanda ne kin duy ne kırıl ne de darıl,sana yapılan iyilik yada kötülük yapanın etiketidir senin değil...:cat:
Özür dilemekten bahsediyorsunuz ama açıkçası net olarak ne için özür dilenmesi gerektiğini anlayamadım..
Bu sabah başıma gelen olayın kahramanı bir bayan olduğu için bayanlardan bahsediyorum doğal olarak..minibüsçüler, taksiciler, kamyonlar vs. değil..onlar ayrı konu..Ve bayanlara karşı da bir küçümseme vs. sözkonusu değil zaten..
El ayak göz koordinasyonu konusu zaten bilimsel bir gerçek sayılır, sadece dile getirdim..Sağ beyin sol beyin farkı ve kullanımı vs..
Özür dilemeyen bayanlar ise, yaşadığım tecrübeler sadece..Yalan söyleyecek halim yok...
Arabayı statü ve ego tatmini gören bayanları ise gözlemlerim sonucu söyledim..Ve trafikteki bayan çoğunluğun kullanım-hareket tarzı bunu doğrular nitelikte..Birçoğunun da komik bir kendini ispat çabası içinde olması zaten ayrıca dramatik..
Sizin geektiğinde özür dilemeniz ise çok güzel, ne mutlu size ki olgun birisiniz ama bence hala istisnasınız...
bir kadının iyi bir sürücü olması da istisnadır
diyerek ortaya biraz daha polemik tohumu ekeyim
ama doğru
O kadarda uzun boylu degıl kardeşim kımse sahıpsız degıldır başina iş alırsın sonra benım kız kardeşimde araba kullanıyor ve nıtekım cogumuzun bır yakını kardeşi akrabası hanımı kullanıyordur arabayı yanı bir gun senın gıbı bırısı terbiyesleşip tekme tokat dalsa ne olur biliyormusun yanı sen hesapla gerısını ben kendı acımdan bakıyorum o adamı YERIM.....
bayanlar yapıları ıntıbarıyle herseyde önceligin kendılerde olmalarını ısterler normaldede öyle hanı otobusde veya dolmuşda bayanlara yer vermek gıbı ama iş trafıge gelince degişir hele istambul trafıgı ise alim allah durum daha kötu olur .........
bunları bir fark etseler iyi olacak....
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
yazdıklarımdan anlarsınız ki....
ben sadece sizden özür beklemiyorum..... zaten sebebi de belli değilmiş.
şu anda konuyu okuyan ve daha önce ; asmak lazım, kesmek lazım.... vs leri yazan insanlardan da bekliyorum....
ayrıca bu söylediklerimle ben de birilerini kırıyorsam özür dilerim......
RÜZGAR GÜLÜMSEMEMİ ALMADI YÜZÜMDEN...
Aslında Tek CERRAHI var. Ancak insanı bastan cıkarttıklarında bu gibi şeylerle tanınmaz hale getirmeye celıstıklarında artık tanınmaz hale gelebiliyorsunuz.
Herseyi hosgörmek ayrı bu gibi densizliklere karsı sinirlenmek ayrıdır kardesim.
İnsanın canı ile oynanması kadar ciddi bir olay daha varmıdır acaba su dunyada.
Bir karıncayı bile incitmemek varken bir insanın canını tehlikeye atılması kusuruma bakma ama hiçde hoşgörülecek birşey degil.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Kadın erkek fark etmez, bence hepsi aynı hataları yapıyorlar. Biz ise hiç bir şey yapmadan devam ediyoruz hayat. Sizlere soruyorum biz toplanıp bir şey yapamaz mıyız? bu konulara dikkat çekemezmiyiz?
Eğer çekemez isek kazalar, dokunmalar hep olacak...
Sonuçları da ortada.
polemik yaratmak için bu cümleleri kullandığına göre polemik yaratacak bir şey yapmadın varsayalım bizde....
içinde hoş bir bayanın olduğu araçta(kullanıcı olarak)ve bunu gören bazı bazı bazı erkeklerimizim sulu bakışlarına ne demeliii hımmm....o an cin çarpmışa dönmüyolar mı?...al sana polemik yaratmak istiyosan.....ben yardımcı oldum sana....
erkekler doğal yapıları gereği yapıyorlar bunu (elbette ki irade ve kişilik sahibi olanlar kendini menediyor), tıpkı kadınların doğal yapıları gereği iyi sürücü olamamaları gibi
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)