80 le giderken bir bayan dokundu..
Reklamlar
-
02 Ağustos 2007, 14:40
Teşekkürler arkadaşlar, bende sık sık keşke önünü kesip kendisiyle ilgilenseydim diye düşünoyurm hatta düşündüm, ama orta sol şeritte e5 de giden bir aracın önünü kesmek, heleki sürücüsü salak bi kadınsa, büyük risk gibi geliyor bana..Ama plakasını alıp bişeyler yapabilirdim..keşke de alsaydım..
Bende bayanlara yaklaşmamaya çalışıyorum hep ama onlar sana yaklaşıyorlar işte..İstanbulda çok dikkatli kullanmak lazım bu aletleri...ve galiba biraz da şans lazım..
Bayan erkek ayrım yapmıyorum hiçbir konuda ama, bayanlar bu konuda beyin olarak zayıflar erkeklere göre, bu çok açık..Biz top oynayıp el kol göz beyin koordinasyonunu geliştirirken, onlar bebeklerle oynadılar..Beyin yapısı olayı birazda..Ama saygısızlık ve bencillik apayrı bir konu...
Reklamlar
-
02 Ağustos 2007, 14:45
ucuz atlatmışsın.. bu hatunlar böyle işte
Yeşil Peri..tıtanıum
Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
-
02 Ağustos 2007, 14:47
Kod adı dishy yeni kod adı Tubiş sen 4 teker dişilerden nefret etmez miydin ?
Geçmiş olsun kardeş sana da aman dikkatli ol bundan sonrada...
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
-
02 Ağustos 2007, 14:47
en azından bir özür dilemeliydi,sizden büyük bir tepki geleceğinden korkupta özür dilememiş diyeceğim ama sakız çiğneyerek devam etmesi düşündürücü!
bende trafikte bayan sürücülerin genelinin sürüş stilinden,tavrından hoşlanmıyorum
sizden daha kaliteli bir araca sahiplerse eğer her türlü tafraya katlanmaya hazır olun!
hele uzun uzun korna dayamaları yok mu!
trafikte sinirlenince kimse ile göz göze gelmeyin mümkünse,kıvılcımın çıktığı andır...
-
02 Ağustos 2007, 14:48
Yok arkadaşlar bayla bayanla hiç alakası yok bu işin ona bakacak olursanız tamam bayanlar trafikte biraz daha dalgın haklısınız ama bilinçli mööö lük yapan erkeklere ne diyeceksiniz. özellikle dolmuş, taksi kullanıcılarından uzak durmalıyızve onları görünce gaz kesmeliyiz bana göre dört değil öndört göz açmalıyız
-
02 Ağustos 2007, 14:49
tubiş adlı üyeden alıntı
Hepinizin beynini alıp, bir poşete koyup yakmak istiyorum, ve hepinizden nefret ediyorum... Bıkmadınız mı artık genelleme yapmaktan, ahh bayanlar demekten neden bu kadar zevk alıyorsunuz...
Ben tüm bayanlara degil sadece hayatımı tehlikeye sokacak veya sokmaya calısacaklara degindim. Senin söyledigin kadar genelleme yapacak, yani o posete sıgacak beyin yok bende
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
02 Ağustos 2007, 14:51
alıcaksın o cikleti saçına yapıştıracaksın...yanağına da 2 tokat yapıştıracaksın...haketmiş işte
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
-
02 Ağustos 2007, 15:00
Erkek sürücülerin hepsi iyidir, kadın sürücülerin hepsi ölüm makinasıdır demek tamamen yanlış. Benim dikkatimi çeken erkek sürücüler, hata yaptıkları zaman en azından dikiz aynasından elini kaldırıp pardon demesini biliyor, inanın bu küçücük hareket bile gerilen sinirlerimi yatıştırıyor.Fakat aynı hareketi bayanlarda göremedim henüz. Sebebini inanın bilmiyorum neden hatalı oldukları, hatta bizi canımıza mal olabilecek bir sıkıntıya soktukları halde özür dilemek, birşeyin yok ya demek bu kadar zor geliyor, neden bu kadar kendini beğenmiş tavırlar sergiliyorlar. He erkekler yapmıyor mu bunu? hemcinslerimizinde içinde kalaslar var hatalı olduğu halde üste çıkan, hatta işi kavgaya kadar götüren, her türlü küfrü eden.
Başka bir konu da; çok sinirlensenizde sizi sıkıştıran ne bileyim herhangi bir hatası olan sürücüleri o sinirle takip veya taciz etmemeye çalışın çünkü o herifi yakalayacağım derken dikkatiniz azalıp sizde başka bir hata yapabilirsiniz. En iyisi plakasını alın Allah büyük başka bir yerde rastlar. Sen şu zaman da şu yerde beni sıkıştırmıştın az kaldı da düşüyordum, fakat sen ne yaptın çektin gittin, bana bir şey olsa hoşuna gider miydi, yine bu mekanda rahatça eğleniyor olur muydun diye sorarsınız. Bu lafın üstüne özür dilemeyecek adam zaten adam sıfatında gezen bir mahluktur. Adam olmayana da zaten kimse adam gibi muamelede bulunmaz.
Bir de Tuğba Hanım bütün fikrini (önyargısını) yazan arkadaşların beynini bir poşete koyup yakmak yerine, arkadaşları böyle düşünmeye iten sebeplerin açıklamasını bir bayan gözüyle yazsan da, kimse kimseyi incitmese ne trafikte ne de internette. Mesela benim anlayamadığım "bayanlarda özür dilememe" meselesiyle beynini yakmak istediğin arkadaşlardan bir özür dileyerek başlayabilirsin, benim de "küçük" beynimi yakmak yerine.
Bu arada kaza atlatan arkadaşa ve artçısına büyük geçmiş olsun. Bir daha tekrarlanmaması dileğiyle
-
02 Ağustos 2007, 15:01
Sakızı saçlarına yapıştırma fikrini çok tuttum...
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
-
02 Ağustos 2007, 15:10
araba kullanmak bir meziyettir profesyonelliği gerektirir...ve bunun hakkını veren de var vermeyen de..gerek bayan olsun gerekse erkek...daha önce de demiştim erkeklere nazaran bayanların araç kullanırken amatörlülükleri biraz daha fazla...ama bazı bayanların....lütfen rica ediyorum genel konuşmayalım...çünküü çirkin kelimeler sözkonusu ve şahsınıza yakışmayacak türden kelimeler çıkıyoo ağzınızdan..anlıyorum çok sinirlenmiş olabilirsiniz hoşgörüyle yaklaşılır bu durumda ama sinirlere hakim olmak ta bir beceridir...sonuçta bu sayfayı herkesin okuduğu bilincindesiniz bayan olarak bizim erkeklerimizin bizim hakkımızda eşşek eşşektir(bunu söyleyen şahıs için) diyebilmeleri ne büyük cesaret anlayamıyorum...
genelleme yapmadan konuşulursa daha doğru olur kanısındayım....
yoksa şu bir gerçek ne bayan erkeksiz ne de erkek bayansız olmaz.....düşünün bakalım.....biraz daha saygı lütfen....
Fırtınayı Bekleyen Ben,Yetinmeye Çalışıyorum Rüzgarlarla...
3 günlük şu zamanda ne kin duy ne kırıl ne de darıl,sana yapılan iyilik yada kötülük yapanın etiketidir senin değil...:cat:
-
02 Ağustos 2007, 15:15
Oo bu konu patlamış, neyse arkadaşım geçmiş olsun...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
-
02 Ağustos 2007, 15:16
Maaşallah topic i 16 üye 2 de misafir okuyor hit yaptı topic
Konuyu Toplam 18 üye okuyor. (16 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
motorcu aGa, ABZAH, By Mükemmel, Syriana, chatkut, sertacım, gulumseee, Shadow.Man, brody, mavimerdiven, prolixin, hayati, JackShephard, umutkaan, halil2580, tubiş
-
02 Ağustos 2007, 15:23
-
02 Ağustos 2007, 15:27
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Olacak böyle şeyler.
Biraz daha sakin arkadaşlar bu ne öfke ya... Aslında hepiniz haklısınız özellikle de gün de bir kaç kez canımıza kastedildiğini düşünürsek az bile söylemişsiniz. Tokatlamayı geç bu türlerin kapasını arka lastiğin altına koyup gazı sonuna kadar açıp traşlamak lazım. Amaaa... Bir de işin diğer tarafı var. Düşünsenize biz harika mıyız? Hep çok mu dikkatliyiz? Hiç hata yapmıyor muyuz? (bilerek yada bilmeyerek) Şimdi soruyorum şu aracın içindeki bayan arkadaşları tokatlayacak olan arkadaşlara: O hatayı sizin Kızkardeşiniz, ablanız, anneniz, sevgiliniz ya da eşiniz yapmış olsaydı ve bu hatasından dolayı karşıda ki adam Kızkardeşinizi, ablanızı, annenizi, sevgilinizi ya da eşinizi tokatlasaydı.... Neler hissederdiniz ve neler yapardınız? Ben tahmin etmek istemiyorum. Lütfen 2 dakika sakin düşünüp ondan sonra tepki verelim. Yüz de yüz haklısınız ama haklı olmamız teröristlik yapmazı haklı çıkarmaz değil mi... Bu ülkede herkes kendi kanunlarını koysaydı mafya babaları başbakan olurdu. Burası italya değil Türkiye
Sadece biraz daha sakin o kadar.... Hem motosiklet kullanma sanatında der ki üstünüze süren kişinin babanneniz olduğunu düşünün... Sevgiyle ve kazasız kalın...
-
02 Ağustos 2007, 15:27
bayan erkek farketmiyor , bir çok insan araba kullanmasını bilmiyor maalesef , tabii bayanlar çoğunlukta...
-
02 Ağustos 2007, 15:29
eczaci101 adlı üyeden alıntı
Kod adı dishy yeni kod adı Tubiş sen 4 teker dişilerden nefret etmez miydin ?
Geçmiş olsun kardeş sana da aman dikkatli ol bundan sonrada...
Hayır söz konusu hatun olan hiç bir konu da erkeklerden yana olmam ben...
CERRAHI adlı üyeden alıntı
Ben tüm bayanlara degil sadece hayatımı tehlikeye sokacak veya sokmaya calısacaklara degindim. Senin söyledigin kadar genelleme yapacak, yani o posete sıgacak beyin yok bende
Bunu bilmen de güzel...
dgrmr adlı üyeden alıntı
Bir de Tuğba Hanım bütün fikrini (önyargısını) yazan arkadaşların beynini bir poşete koyup yakmak yerine, arkadaşları böyle düşünmeye iten sebeplerin açıklamasını bir bayan gözüyle yazsan da, kimse kimseyi incitmese ne trafikte ne de internette. Mesela benim anlayamadığım "bayanlarda özür dilememe" meselesiyle beynini yakmak istediğin arkadaşlardan bir özür dileyerek başlayabilirsin, benim de "küçük" beynimi yakmak yerine.
Zamanında çok denedim, çok dil döktüm.. Ben artık bu beyni kemikleşmik mantığa sahip erkeklerle uğraşmayacağım.. Çünkü ne desem boş.. Kimseden özür dilememe gerek yok, eğer o mantığa sahip birisi değilsen,üzerine alınmazsın olur biter.. Çünkü ben sizin gibi genelleme yapmıyorum.. Bütün erkekler sapıktır diyor muyum ? Hayır....
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
02 Ağustos 2007, 15:30
bu işin erkeği bayanı olmaz sürücü dikkatsiz ve pervasızsa yapacak bişey yok.ayrıca istanbulda motosiklete her binişimde bana bir gerilim geliyo.nerden hangi tehlike gelecek diye ve artık daha az biniyorum. arakadışımıza da çok geçmiş olsun diyorum.zira birkaç saniye içinde hayatını alt üst edebilecek şeyleri sıklıkla yaşıyoruz bu şehirde.. zira ben 2 kere yaşadım. yani sözün özü eğitim şart.
Büyük Adam Olman Gerekmez Adam Ol Yeter...
-
02 Ağustos 2007, 15:57
aslında bayan erkek farketmez.sadece bu saçmalıkların çoğunu bayanların yapıyo olması türkiyede 4 teker kullananların motosikletlere ne kadar saygısızca yaklaştığı gerçeğini değiştirmez bence.taksi veya dolmuş kullananları
düşünün bir kere.bunların hangisi bayan.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
-
02 Ağustos 2007, 15:59
Baştada belirttim, kadın üstün-erkek üstün kavgası yapmanın alemi yok..Sadece Gerçekler var..
En başta, her erkek bir değil, her bayan bir değil demenin anlamı yok..zaten bunları biliyoruz ve istisnaları konuşmuyoruz...
En başta, söylediğim gibi bayanların el ayak göz koordinasyonu erkeklere göre kötü..Buda araba kullanmaya yansıyor ve sonuçta anlamsız şeyleri erkeklere göre daha çok yapabiliyorlar..
Ek olarak ben bayanların çoğunun şu altındaki 1 tonluk aleteri statü/güç sembolü olarak gördüklerini düşünüyorum. Özgür olduklarını, kullandığı arabanın değeri kadar saygıyı hakketiği falan sanıyorlar..Daha duygusallar veya erkeklerin dünyasında zayıf görünmekten korkuyorlar..Ve gereksiz bencil ve saygısız davranıyorlar..
Ben benden özür dileyen sayısız insan biliyorum ve birtanesi bile bayan değil..İstanbulda hergün aktif olarak araba/motor kullanıyorum..Bu bir tesadüf olamaz..
Birde ceplerindeki ehliyetin arabayı sürdüğünü sanıyor bazısı..20 yaşında kız, kursu bitiriyor, bir şekilde bir araba sahibi oluyor ve yollara atıyor kendini. Yeterli olup olmadığını düşünmüyor. Eğitim alsa, geliştirse kendini önce, sanki çok şey kaybedecek..
-
02 Ağustos 2007, 16:07
bu topicin açılma nedeni benim neden mi ? elini camdan çıkarmış bayanların ellerini tutup uzuyorum da ondan motorun kırmızı ise benimkine benzetmiştir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)