ıhsan abımız Allah mutlu ve mesut etsın,bır omur bır yastıga bas koyun,darısa hoorrdakı butun arkadasların basına bende dahıl.:-)))))))))
alpercımmmm benıde ekle,bu mutlugunde abımızı yanlız bırakmayalım.
evet bu mutlu günde hakan abimizi ve yengemizi yalnız bırakmıyoruz
akrabalar bizi görünce ufak çaplı bi şok olsunlar istiyoruz ve tüm MT ailesini bekliyoruz kayıtlar için bugün son gün evet arkadaşlar pazar günü öğleninizi değerlendiriyoruz ve nikah sonrası konvoydan sonra bi yere gidip bişiler içebiliriz süprizlerimizi bekleyiniz efenim
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
beni hiç kafanıza takmayın vardiyalı çalışıyorum ama uykusuzluğa alışkınım halis abi sanki kafama bir taş geldi ufak çaplı.nereye isterseniz oraya gelirim sizinle
::tutkuy::
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Ben bi gün önceden gittim baktım,nikah dairesi yerinde duruyo.Hadi gittin baktın be saf! bide skull'u arayıp nerdesiniz diye ne soruyosun?.
Ben günleri karıştırmışım arkadaşlar.Sabah uyandım işle ilgili bir problem oldu.Onu hallettikten sonra hemen giyinip çıktım ve yardıra yardıra nikah dairesine gittim.Boşverin yanlış nikaha gitmeyi,ortada hiç kimse yoktu.KApıdakilere sordum,Abi Kurtuluşta biyer daha var belki oradadırlar dedi.Sonra bir Erhan'ı arayıp sorayım dedim.İyiykide demişim,nikah yarınmış.Anlıycanız evlendirdim ben Hakan abiyi bugün
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
kardeşimize hayırlı mutlu bir evlilik dilerim................
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ya bende bütün gün kulağım neden çınlıyor diyordum
Kardeş sen gelmiyormusun yoksa Ömerlideki gibi arkalarda mangalmı yapıcan
Alper geç kaldın son 1 YTLmi nikah şekerlerini alırken simit almak için harcadım
Atilla kardeşim gelmiş gibi yarın kalbimizde olacalsın hiç üzülme sen nikahtasın
Herkes birgün MT'li olacaktır.
abi kısmet diyelim...inşallah maşallah...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
abi hayırlı uğurlu olsun.. bi yastıkta inşallah
GKN MOTORS
Hakan Abi, sabah sabah gelen bi telefonla işe gelmek durumunda kaldım, üzülerek yazıyorum nikahta yanında olamayacağım...Ömür boyu mutluluklar diliyorum
[B]I finally found my way, say goodbye to yesterday... Hit the gas there ain't no brakes on this lost highway[/B]
abi hayırlı olsun inşallah bi yastıkta kocarsınız gelmeyi istedim ama karaman nere istanbul nere
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)