Sakal bırakıcam................................
25 sakal...
Sakal bırakıcam................................
25 sakal...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
benim de motorumda yani cbr 125 imde sorun vardı geçen hafta salı günü yani tam bir hafta oluyo servisine bıraktım karburatörde sorun varmış karburatör körüğü, jigle teli, gaz teli gibi parçaları değişecek bir haftadır bekliyorum. yarın bana haber etmeleri lazım dedikleri gibi. ayrıca bu bahsettiğim parçalardan biri de türkiye yokmuş belçikadan gelecekmiş. eğer türkiyede bulunan parçaları taktıktan sonra sorun kalmazsa bu yurtdışından gelmesi gereken parçaya ihtiyaç kalmayacakmış. öyle diyor servisteki abimiz. aslında çok yardımsever bir insan ama honda da parça sorunu olduğunu en son aradığımda kendi söyledi. yurtdışından gelmesi gereken parçayı beklersem en az bir hafta dediler ama bence 1 ay daha beklerim gibi geliyor işin kötü tarafı servis bana çok uzak (200KM) ve motorsuz olmak çok kötü allahtan garantiden değişiyor parçalar yoksa hapı yuttuydum zaten git gel yol parası geçti servis masrafını sadece 60 ytl alacaklar 8000km bakımına o kadar.
Ben de honda motosikletimle yolda kalmıştım hem de daha 350 km deydi. Gayette normal karşılamıştım bu durumu. Aynı arızayı yamaha veya suzuikiyle yaşayıp burada dile getirseydim markalar yerden yere vurulurdu. Honda da olunca kul yapısı olur tabi deniyor. Her zaman diyorum bu markalara biz para verip alıyoruz, markaların bize hizmet etmesi lazım. Turkiye de marka fanatikliğinden dolayı insanlar markalara hizmet ediyor hem de bedavaya Honda hayat onda işi sadece reklam sloganı, herşeyin bişeyini çıkarttığımız gibi bu sloganında bişeyini çıkarttık. Honda da mekanik bi alet sonuçta, her an başına bişey gelebilir.
[I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]
Vallahi üzüldüm Ertech kardeşime...ama istisna desem taraflımı davranmış olurum..."Honda" Türkiyenin en güvenilir en klas markasıdır...
Bir şanzıman gecikti diye güneşi çamurla sıvayamazsınız...
Honda ak kaşıkmı sanıyorsunuz tabiki hayır....
Honda cg 125 lerde (cgl 125 değil karıştırmayın..)öyle arızalar çıkarki şaşarsınız...alana illallah dedirtir...öyle kötü bir seridir yani...
Honda actıvalarda kronik bir akü sorunu vardır...servis bile başedemez bu durumla...durup dururken akü boşalır...
bizim cbf 150 plakalık plaka ığığını tutan bakalit çatlar...depo göstergesi adam gibi çalışmaz...3/2 depoyu 0 gösterir...
innova arka lastikleri paso patlar...tel jantla alakalı bir durum...
aklıma gelen detaylar bunlar...Her markanın bir zaafı vardır...Şanzıman gelmeyince kafanızdaki Honda olgusu güveni sarsıldımı...bence hayır...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Derim
Biliyor musunuz bilmem , fakat benim motorum da yaklaşık 3-4 ay önce arıza çıkardı. Pis benzin yüzünden. 1 ay boyunca birçok parçası değişti.
Ama benimkinden başka hiçbir cbr'da bu sorun yaşanmadığı için Honda kötüdür diyemedim. Şanssızlık dedim. 1 ay sonunda bütün parçalarım garantiden değişti , ayrıca yolda kaldığım için yaptığım masraflar geri verildi.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Maaşını alamadı galiba bu ay..... Saydırıyo.....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Olm senin içini biliyom ben....... ......?......
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Vay vay vay işin sırrı yavaş yavaş çözülüyor
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Ben bikerem senden çok büyüğüm..... Abinim...Bilsem ancak ben bilirim....
Sen daha portakal bile diildin len.......
iki gün önce konşuktaydım, cbr 125 le bi vatandaş geldi 3000 km de ve debriyaj balatası bitti değişelim dedi, malesef elimizde yok dediler.. bu bilginize..
ayrıca benim innova için bir yıldır istediğim bir-kaç vida'da yok bu serviste, aldığımdan beri olmayan amotisör vidası ve egzost koruma demiri vidası, yalama yapan yağ karter vidası gibi.. konşuk iyidir ucuzdur ama bu kadarda olmaz yani, basit bir cıvatanın yedeği nasıl olmaz?
amma yaptınız şimdi yaaaa bir kişi sorun yaşadı diye honda yı hemen yere vurdunuz...kardeşim en kötü bayiye gitmiş demek ki...bu kadarhonda düşmanlığı olmaz honda ve her zaman hayat onda.....
İMZA:BİR DOST
Nasıl yani, hiçbir servis deposunda yedek parça saklamak zorunda değildir ki. Sipariş geçtirirsin olur biter. Parça yok diye birşey olamaz...
Bu arada cbr'ın balatası 3.000'de nasıl biter... Yani inanılmaz kötü kullansan bile bitmez bir balata 3.000de. Onda başka bir sorun vardır.
Istersen yarın sabah d&b motora gidiyorum ben. Gel senin vidaları da alalım.
hocam ne derseniz deyin bu işi en iyi italyanlar yapıyor japonlar geliştiriyor, ben yamaha ya bile güvenemez oldum artık, ne olursa olsun honda olsun diyorum, aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık, doluya koysam almaz boşa koysam sığmaz, bütün hesaplarım hondaya çıkıyor, alacağız galiba cbf 150 yi
sayın gorkem, genel olarak cbr125 te bir sorun olduğunu düşünüyorum ben şahsen artık almam onu.. evet depoda olmayabilir ama ben bi debriyaj için 1 gün serviste motor yatırmam işimiz gücümüz var değilmi, birde bu twister egzantrik zinciri artık hiç yokmuş diyorlar doğrumu acaba, bilen varmı, almayı düşündümde, 14000 de var bi tane 4250 lira 2004
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)