iyi bari ben de bizim şoföre söyleyim de kask taksın
ben de istiyorummmmm motosiklet :queen:
valla ben motora yeni geçtiğimden tersi problemler yaşıyorum
emniyet kemeri arıyorum.
Yakın takip kötü huyum devam ediyor. Önümde giden araba ezilmiş bi hayvancağızı ortalayarak geçtiğinde olayı farkettiğimde çoktan üstünden geçmiştim. Siz de dikkat edin aman.
Bir de bisiklet sendromu yaşadım iki frene birden asılayim dedim. Debriyajı sıkınca motor daha bi boşaldı tabi,şokla aniden bırakınca arka teker hafif bi kitlenip kayma durumu oldu.
Hah başlığa yakın bişiy, arabada yolcu isem elimi kolumu kafamı pencereden çıkartıp sanki rüzgarın etkisi motordakinden çokmuş gibi geliyo hoşuma gidiyo.
sabah uyandım bi baktım işe gec kalmışım anaaaaaa dedim erdem koşşş elbiselelirimi giydim üstüne korumaları cektim kaskı ele aldım evden çıkarken bi anahtar aldım otoparka dooru koştum otoparka gelince elimdeki anahtara baktım üç yıldızlı bişi var aklıma bizim araba gelmedi taktım kaskı bindim arabaya bi baktım her yer kapalı ülen dedim motoruma nolmuş güldüm kendi kendime eve dönüp motor anahtarını alıp işe koyuldum
drurduğum zaman geri vitese takmayı unutuyorum çekesim gelio arabayı ehehehihihihi
buda bizim otoparktaki kolonlardan birine çarpan vatandaşın arabası,adama anahtarı bize bırak biz yanaştıralım çarparsın dedik,''ben arabamın anahtarını herkese veremem'' dedi.otoparkta milyon tane lüks araba var ve hepsi anahtarını bırakıyor.iyi yanaştır bakalım dedik , öküz gitti kolona çarptı,çarparken yanaştığı yeri görmek için bi kapısı açıktı ve bi ayağı dışarıdaydı ama önüne bakmayı unuttu
benim ne yaptıım avatardan belli oluyodur
GKN MOTORS
Malumunuz arabalarda freni kullanınca hepsi bir devreye girer yani ön-arka ayrımını standart arabada yapamazsınız bazen bende fren karakterini test
için sadece el freni ile yaklaşma veya manevra deniyorum.
binbasi nayman x-max ''06
Yamaha Touching Your Heart.
Safety First,then RIDE..!
yarı debriyaj yapıp gaza yükleniyorum direksiyon simidini kendime doğru çekince ön kalkıyo
bende virajlara arabayla manyak yatıyorum napım ya
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
bi kere araba kullandıgımda virajı alırken sol dizimi yere yatırmaya kalkıp dizimi kapıya cok kotu vurmustum. Babam tip tip bakıyodu. ne dicegimi bilemedim. kardeşim zaten kopmustu :s
bende sert bi viraja girdiğim zaman dizlerimi oynatıyorum bu seferde ayağım ya gazdan ya firenden kayıyo kendimi çok tuhaf hissediyorum
arada bir ön kaldırıyorum ama bazen arkayı kaldırıp olduğum yerde geri döndürdüğüm de oluyo
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
ayak yere koyma numarası honda civic type-r'ın reklamında vardı yurt dışında performansı belirtmek için.
ben ise kask'sız binmem arabaya inanmayan hürriyet gazetesi 10 nisan 2006 tarihli haberleri araştırsın
KaLbİnDe ŞeYtAnLaRıN mElEkLeRdEn FaZlA oLmAsInA iZiN vErMe!!!
by tpr.
Motor frenini kullanıyorum, motosiklet'te kullandığım gibi...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Yolda seyir halinde virajlara gelirken direksiyon çewirdiğim sırada motor kuLLanıyomuşş gibi yatıyorum bi de ağzımla motor sesi çıkarıyorum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)