anlamamak ayrı bir sanaattır cünkü anlayanlardan bise cıkmadı ha bu ara hatun devri kapandı amacım bayan sürücüleri azaltmak hiç sevmem onları milletin kaza yapmasına sebeb oluyorla beceriksizler
anlamamak ayrı bir sanaattır cünkü anlayanlardan bise cıkmadı ha bu ara hatun devri kapandı amacım bayan sürücüleri azaltmak hiç sevmem onları milletin kaza yapmasına sebeb oluyorla beceriksizler
Park halinde ne yapıyorsun arabayı sehpaya mı kaldırıyon????????
Ebediyyen sana yok, ırkıma yok izmihlâl;
Hakkıdır, hür yaşamış, bayrağımın hürriyet,
Hakkıdır, Hakk'a tapan milletimin istiklâl!
süper bu ya ama viraja girerken yatmaya kalkarsa biras tehlikeli olmaz mı?
hayatta ya tozu dumana katarsın yada tozunu dumanı yutarsın:cherry:
kıç attırmak-pati-patiyle döndürme-el freniyle durmak vs...
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
ali yıldız : başlık çok eğlenceli gidiyor fakat konu dışı diyologlar oluşmuş bunlarıda görmek istemiyoruz
bu arada bazı arkadaşlarımız dediği gibi bende motorcu görünce kıyak geçiyorum
Ne o yazacak bişey bulamadın mı ? Aynen öyleymiş, sen bana abuk abuk özel mesajlar yolla, sonra aynen öyle de... Dur sen dur....
Ali Yıldız ; çok özür dilerim senden de..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Dishy Unutma Mazlumun Hakkını Ahirette Sorarım hadi allaha emanet ol benden ne alıcağın var ne vereceğin uğraşacak başka birini bul
Konu nerelere gelmiş.......
bence gereksiz bir başlık..... Başlık sahibinden de kusura bakmamasını diliyorum ama öyle....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
ben arabada giderken camları iyice açıyorum, rüzgar gelsin diye..
yoksa boğulacak gibi oluyorum!
---
Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R
yaw nedir alıp veremediginiz arkadaşlar bir problem varsa bisede söyleyin belki yardımımız olur yahu
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
ooo bunlar bişeymi bende renault 12 toros var ön bile kaldırıyom
way bicak sen ne diyorsun yaw arkaya ne baglıyon o kadar bizde fiat var 7056 ciguliyi bagladımı tek teker yapıyorum walla euehueheueh
bende bir keresinde karşı şeride geçtim ışıklardan sola dönüşte (gerçi bir tehlike arz etmiyordu ama karşıdan gelenlerin geçiş hakkına mani olduk)
motor ile olsam karşı şeride geçmeden arabanın sol boşluğundan gidebilirdim ama gayrı ihtiyari daldık birden
yav dedim ne oluyor
arkaya tek dingil bi römork bagla. ön agırlıkları sök.. römorkunda ön tarafıan agar bişeyler koy ozmana kalkar :D bi an traktör forumndayız sandım
bende eskiden her fırsatta araba kullanmaya calışırdım ama artık hiç içimden gelmio kullanmadımda ama arabaya bindigimde saçma ama huzursuz oluom güvenli gelmio bana artık
true love..
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)