kask takmadığım için çok tedirgin yolculuk ediyorum,ölecekmişim gibi geliyo
kask takmadığım için çok tedirgin yolculuk ediyorum,ölecekmişim gibi geliyo
arabadayken banda oluyor boşlukardan geçme çabası ama arabada oldugumu erken farkediyorum. bazende sıkışık trafikteyken motorla gitseydim şimdi nerde olurdum diye düşünüyorum..
bazen de kendimi kasıyorum sürücü koltugunda sanki motorda gidiyorum özellikle yüksek devirde gidip araba sollarken..
Kavşaklarda aynaya güvenmeyip cam açıksa kafayı çıkarıp sağı solu 270 derece kontrol etme alışkanlığı oldu bende cam kapalıysa bide dönüp arka köşeye bakıyorum ki bu motosiklet kullnamayan sürücülerin garibine gidiyor.
İki kişinin bindiği motor değildir.
araba kullanırken değil de yaya giderken gözüm sık sık sol aynanın olduğu yere bakıyor... sanki ayna varmış gibi...
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
Bu boşluk doldurma rahatsızlığı bendede oluyor.Modu değiştirmek zaman alıyor.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
ahhahahahahahhahahahhah vallah hiç güleceğim yoktu :D:D:D:D:D herbiriniz ayrı bi alemsiniz vallaha :D
yeni motordan sonra oldu , arabayla sağ ve solum doluyken aradan geçiyorum , hoş değil yapmamak lazım
ayak yere koyuyorum yerine daha orjinal bir espri isteriz
bana tersi oluo
motorla taksici sıkıştırmaya çalışıyorum
sonum iyi diil
ben araba kullanamadım daha motor aldıktan sonra
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Sol elimle debriyaja basarken sol ayağımla vitesi değiştirmek baya zor oluyor
ONCE CAN GUVENLIGI!!!
valla ben de öyle şeyler olmuyo yada fark etmedim
ama bilerek ve isteyerek motosiklet sürücülerine kıyak geçiyorum mesela biri motorlu arkadaşı sıkıştırmaya çalışırsa araya girip yiyosa benim üstüme dogru gelsene durumları oluyobazende yolun ortasından motorlunun arkasından gidip arkadan eskortluk bile yapiyorum arkadaş da bom boş yolda kafasına göre gidiyo
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Bu cok güzel Bir Konu elinize sağlık
konu güzelde ben bişey anlamadım ben arabada bayan sürücü görürken motosikletle hareketler yaparım o kadar soylim
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
yok abi hala aynı
25 karakter
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)