Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: Hangi tip motorlarda kazalara daha çok rastlanıyor

Katılımcı sayısı
143. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Hız/spor/süperspor

105 73.43%
  • enduro

1 0.70%
  • tur/touring/naked

1 0.70%
  • cruiser/chopper

0 0%
  • scooter

36 25.17%
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Kaza anketi(motor tipleri)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Triumph Tiger 800
    Arkadaşlar çevrenizde oluşan kazalarda en çok hangi tip motor kullanılıyordu ya da standart dikkatli bir sürücü aynı şartlar altında hangi tip motoru kullanırsa kaza riski yüksektir oylarsanız sevinirim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    HONDA CBR 600F
    herkes makinalara suç bulacak kesin.yok kardeşim scooter lar yapıyor kazaların çoğunu.biz sağlam kaza yaptığımız için medyadayız.;)

Motosikleti
    Yamah YBR125
    evet, ben de oyumu scooter dan yana kullandım, çünkü gerçekten de en çok kazayı onlar yapıyor ama ya hafif yaralanıyorlar ya da önemsenmiyor o kazalar.

Motosikleti
    kymco grand dink/mondial 151 rs
    ben ss dedim ama çevremde nerdeyse hiç yok ve burda her gün bi scooter kaza yapar.

edy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yapılan araştırmaya göre en çok yedek parça satan motor tipi scooter. en çok kazayıda scooter sürücüleri yapıyor. motosikletler kaza yapmaz sürücüleri kaza yapar.
    If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.

the_cayman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Olsa da gururla R6 diye yazsak :P
    SS'lerin genelde sürücüleri tecrübesiz olduklarından dolayı (600cc ile başlamak gibisinden...) böyle kazalar olabiliyor

Full koruma da çok önemli bana kalırsa

Hiçbiri diğerinden daha güvenli değil motorların. Sadece tarzları farklı ..

Ve zaten edy'nin de söylediği gibi iş sürücüde bitiyor
    [B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]

Motosikleti
    honda dylan
    genelde scooturlar kaza yapıyor.ama ss ler olumcul oldugu ıcın kotu üne sahıp....

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Piyasada en cok satilan motor turu Scooter oldugundan kaza istatistiginde de basi onlar cekiyor dogal olarak , acilan anket biraz hatali bence. biraz mantikli dusunursek cevap icin ankete gerek yok .
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

THE_LANCET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Trekker & Asya AS200GY2 Süpermoto niyetine
    commuter ler eksik ankette ama genelde commuter ve scooter oyumu scooterdan yana kullandım burda öyle çünkü
    Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.

Motosikleti
    HONDA CBR 600F
    bütün scooter cılar bize yuklenmiş .)

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ya Allah'a şükür hiç cruiser kazası görmedim, inşallahta görmem.
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

Motosikleti
    Trek 24 vites dağ bisikleti :D
    Alıntı NoVaRiX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya Allah'a şükür hiç cruiser kazası görmedim, inşallahta görmem.
    sen öyle san... Özenç (dragstar1907)'e itfaiye aracı çarptı altındada dragstar yani cruiser vardı bak demekki varmış cruiser kazası...

Motosikleti
    Zealsun 200 gs 'den>zx6r' a ; aklım yok aklım! Scuba instructor
    Ben oyumu Spor ve Super sport için kullandım...

Arkadaşlarımın dediği gibi Ciddi anlamda Kaza olarak nitelendirilebilecek (büyük hasarlı veya can kaybı oluşan kazalar ) malesef bu tarz motorlarda oluyor...

Kullanan arkadaşlarımın her zaman çok dikkatli olmasını tembih ediyorum...
    [B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    walaa scooter dan 2 kez büyük kaza atlatmıştım ama su an supersport kullanıyorum daha hç kaza yapmadım ; allah göstertmesin
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

songokhu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu konu gene Anti SS ve SS çekememezliğine gider (sözüm meclisten dışarı)
    Hayatlarında ss e binmemiş olanlar SS hakkında atıp tutmaya başlar birazdan.
    Bekleyin görün
    ÇÖKMEDİKÇE ÜSTÜMÜZE MAVİ GÖK GÖÇMEDİKÇE BASTIĞIMIZ TOPRAK TÜRK OĞLU TÜRK'ÜZ BİZ ATATÜRK'ÇÜYÜZ

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    ss leri çok severim ama ne yazıkki korkutuyor bende artık ss lere binmeme tarafındayım
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Scooter kullanıcılarının kazaları SS sürücülerine göre 100'lerce kat daha yüksek. Fakat SS makineler affetmediği için ölüm veya sakat kalma riski daha fazladır. Işte bu yüzdendir ki , SS kazaları scooter kazalarından daha fazla gündeme gelmekte , ve daha çok kaza riski taşıdıkları sanılmaktadır...
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Denildigi gibi SS kazalarında ölüm oranı daha yüksek ama bu da en çok SS ler kaza yapıyor anlamına gelmez

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    walaa scooter dan 2 kez büyük kaza atlatmıştım ama su an supersport kullanıyorum daha hç kaza yapmadım ; allah göstertmesin
    cakalaz hangi supersport ulen ? Cıbır ve kopyalari ne zamandan beri supersport oldular (Kizma saka yapiyorum ama arada ciddiye alabilirsin)
    Bugune kadar Tv de burada ve gazetelerde, kisaca medyada cok fazla motor kazasi gordum. Hepside SS ve genelde ölümle sonuclanan kazalardi. Hic kendim sahit olmadim bir SS kazasina.. Ama scooter kazasini bire bir cok gordum. Coguda ufak tefek cizilme, burkulma, yada en buyugu bi kac kirik cikikdan ibaretti.. Aslinda en cok kazayi SS harici motor suruculeri yapiyorlar ama cok ciddi kazalar oldugu icin gundeme gelmiyor..
    Kaza sadece ölmekse, o zaman SS derdim sanirim.. Ama kaza herturlu kazayi kapsiyorsa ufak hacimli motorlarin tumu diyebilirim..
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    En çok kazayı küçük commuter ve scooterlar yapıyorlar.... Ama kazalar ölümcül olmadıkları için pek basına yansımıyor....

Daha önce defalarca başlıkları açıldı..... Tartışıldı..... Biraz dikkat biraz özveri biraz da sabır....Arama yapmak için.....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler