bu anket tartışma forumu değil ankete eklemek istediğiniz varsada yazabilirsiniz onun dışında lütfen yazı yazmamaya gayret ediniz ki tartışma çıkmasın burada herkes motosiklet sevdalısıdır kimse ss karşıtı falan değildir.
Hız/spor/süperspor
enduro
tur/touring/naked
cruiser/chopper
scooter
bu anket tartışma forumu değil ankete eklemek istediğiniz varsada yazabilirsiniz onun dışında lütfen yazı yazmamaya gayret ediniz ki tartışma çıkmasın burada herkes motosiklet sevdalısıdır kimse ss karşıtı falan değildir.
ben motor tiplerinden ziyade hangi motoru kimin(tecrübe,çabuk gaza gelir bir yapı vs. kriterler açısından),hangi yerde vs. kullandığını merak ediyorum kaza konusundan
bazı bölgelerden kaza haberleri hiç gelmezken bazı bölgelerden sık sık kaza haberleri geliyor
edit : en çok kazayı hangi motorların yaptığı hususunda net bir fikrim yok
daha bugün arkadaşım gözümün önünde racing i ile 3 metrelik şarampole uçtu.
allahtan şans eseri bişey olmadı arkadaşıma.aslında işin özüne inersek bütün motosikletler iki teker.modeli ne olursa olsun hepsinin kaza yapma olasılığı var.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
Kimse tartismiyor ki ? fikirlerini beyan ediyor, ozgur bir cerceve dahilinde. Sadece ankete oy kullanmak yeterli gelmiyor yorumda yaziyoruz. Ama kesinlikle tartismiyoruz. Tartisma da ciksa sonucta fikir catismasi olur, ho$ta olur. Susma sustukca sira sana gelecek demedimi sana kimse $imdiye kadar Neyse konuyu dagitmayalim, sadece istedigin yada rica ettigin $ey tuhaf bence..
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Evet bende çevremdeki kazaların daha çok scooter lar tarafından yapıldığına şahidim.
en çok kaza yapan motoru bu şekilde bulamayız ama sürücüsünü öbür tarafa en hızlı şekilde göndereni ss dir bu bir gerçek....
::evil:: [COLOR="DarkSlateGray"]Sürat felaket değil galibiyettir[/COLOR]
bütün motosikletlerde kaza oluyor oyumu hepsine veriyom :s
2 yılda değişen kanı sözkonusu mu acaba ya da kazalar azaldı mı? tespitleri olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)