zorla motor aldıracaksınız bana haa :pl:
Reklamlar
-
nerden girdim nasıl girdim bilmiyorum motosiklet.net e ama girdik işte bi şekilde siteyi hatmettim forumu da hatmetmek üzereyim .
1998 den beri motorsiklet kullanmıyorum , askere giderken ayrıldım minsk125 eminden (bu motoru alış hikayemi de en komik anılarınız bölümüne yazmıştım) askerden geldikten sonrada babamın hastalığı yüzünden bir otomobil aldık , otomobilin masrafları yüzünden motora bakamaz oldum sonrada 150 milyona sattım gitti . (ruhsat hala üstüme o da ayrı bir konu inşallah başımıza bişii gelmez)
motosiklet.net i takip ettikçe sanırım havalarında etkisiyle kanım yine fıkırdamaya başladı , birde üstüne üstlük honda nın st1100 touring ini kullanma fırsatı buldum bir arkadaşta , iyice dellendim hatta kudurmaya başladım yavaştan . İlk başlarda gireyim krediye alayım şööyle 500cc üstü bir touring diye düşünüyordum sonra DD nin önerileri doğrultusunda twister mükemmel geldi bana ama dedim ya gaza geldim diye o gazla ben şimdi hiçbir masrafa giremeyeceğimizi tamamen unutmuşum , yinede hala kıvranıyorum 1 haftadır uykularım kaçmaya başladı sanırım gidip 1 milyara falan ikinci el mir kanuni mz falan alacam rahatlayacam..
offf yaaa
Reklamlar
-
hayırlısı
-
Admin
Rahatlala tabii
-
tabi canım motosuz olmaz
-
olurmu beah motor olmassa mobilet al
-
al abi al. zararlı çıkmazsın
zmanlanda ilerletirsin ohh ne güzel işte.
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
-
mobiletmi olum o bisiklet lem ne öle motor mu diyonuz ona
-
mobileti bi süreliğine yarış bisikletiyle geçebiliyorum adamlar aynen şöyle oluyo
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
tabi geçersin mobilet motor diil üç tekerlekli bisiklet
-
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
-
Aldın mı kardeş motoru..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
hadi allah kurtarsın ben en son öyle olduğumda CBR250 nin üstünde buldum kendimi 3 gün içinde. ( Uykuyu çok seviyorumda uykusuz yapamıyom) şimdi rahat rahat uyuyorum 1 yıldır
-
Niye hortlattin lan konuyu.. 13 sene sonra.. tilsim bozuldu
-
mezit adlı üyeden alıntı
Hayırdır tılsımlı mıydı konu
-
mezit adlı üyeden alıntı
Ya bakınırken sonuncu sayfa yazıyordu sağ köşede tıklayayım dedim oradan birşeyler oldu işte ..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
oha bakmadan yazmışım 13 senelik konuya şuan troll oldum utanıyorum kendimden
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler