Gaz telim Tam gazda takılı kalmış!
Reklamlar
-
Arkadaşlar dün gaz telim nasıl olmuşsa tam gazda takılı kalmış bi çalıştırdım motor elimdeydi bırakamadımda motor dükkanda 4 tur yuvarlak çizdikten sonra duvara vurdu vurunca anahtarı çıkarabildim motorda hafif çizikler var ama tel tertibatı çok cins yapamadım yukardan elcikten tek tel geliyor aşşağıda 2 tel oluyor tertibatı dağıttım şimdide topluyamıyorum motorum 2 zamanlı piaggio hexagon tellerin biri gaz diyeride yağ nasıl çıkarttıysam şimdi topluyamıyorum:( ustayı aradım anca akşam 9 da gelebilirim dedi o saate kadar motorsuz çekilmezki ahh ah
Reklamlar
-
Geçmiş olsun kardeş elimden birşey gelseydi yapardım ama
-
Gaziantep İl Temsilcisi
kardeş o halatlar çift başlidır ancak yenısını alirsın ama unutma numuneligini götür almaya gıderken aynliş verirler sonra kolay gelsin
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
-
abi wala biizm ark.ın basınada geldi onun gibi bi olay cok pis bi durum ya geçmiş olsun
-
Allahtan sürüş esnasında olmadı geçmiş olsun.
ÇÖKMEDİKÇE ÜSTÜMÜZE MAVİ GÖK GÖÇMEDİKÇE BASTIĞIMIZ TOPRAK TÜRK OĞLU TÜRK'ÜZ BİZ ATATÜRK'ÇÜYÜZ
-
Geçmiş Olsun
kardeş sanırım motorun 2 zamanlı.2 zmanlı motorlarda dediğin gibi gaz teli aşşalarda bi yerde bir aparat yardımıyla 2 ye ayrılır.biri karbüraöre gider gaz açar kapatır diğeri yağ pompasına bağlıdır.benzin oranına göre yağ pompasını ayarlar.2 ye ayrılmasının nedeni bu.karışık bi tertibatı vardır.her işte olduğu gibi onu yapmayıda ustasına bırak.çok benzin az yağ gelirse motora ,motor yağsız kalabilir.bunu da istemeyiz heralde
-
Veledin teki motorun üstüne oturup MotoGP oynamıştır kendince. Büyük geçmiş olsun dostum.
-
geçmiş olsun kardeş aleminyum elcekler koy bari onlar daha sağlıklı benimki takıılı kalsaydı mahalle ayağa kalkardır rx 115 cok bağırıyor
-
öncelikle geçmiş olsun
bence senin motorunla biri gaz telinin vidasını oynamış karburatörle alakası yok
gaz kolunun aşağısındaki gaz telinle alakalı
-
30 Temmuz 2007, 17:59
evet arkadaşlar hepinize çook teşekkür ederim en iyisi ustayı beklemek ben yapamam çok karışık bi tertibat bu ben ortadaki dalgayı karıştırdım o dalgadan telleri çıkardım şimdide topluyamıyorum
işte buda resim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)