Motosikletçi hayata pamuk ipliğiyle mi bağlıdır?
Reklamlar
-
31 Temmuz 2007, 12:29
Reklamlar
-
31 Temmuz 2007, 13:00
Tıp bazı insanların adrenalin bağımlısı olduğunu ortaya koydu. Ben adrenalin bağımlısı olduğumu küçük yaşlardayken farkettim. Sadece motosiklet değil, normal insanlara çok tehlikeli gelebilen, birçok insanın yapmadığı her türlü aksiyona acayip bir eğilimim var. Birçok insanda hız tutukusu yok mu? Ben kendi adıma söyleyeyim, hızı çok seviyorum. Yarışa girmemin bir nedeni de budur. En azından normal trafikte gazlamaktan daha güvenli. Yarışta acayip bir adrenalin söz konusu, sadece hız değil aynı zamanda da tehlike söz konusu. Ancak tam koruma olduğu için içiniz rahat oluyor. Kafanızdan kaza yapma düşüncesini çıkarttığınız durumda da kolay kolay başınıza birşey gelmiyor. Trafikte motor kullanmak eğer tecrübesizseniz gerçekten çok tehlikeli. Deneyiminiz arttıkça risk azalıyor ama bu hiçbir zaman riski ortadan kaldırmıyor sadece riski azaltıyor. Hayatta birçok şey riskli değil mi zaten?
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
31 Temmuz 2007, 13:47
R3N adlı üyeden alıntı
en iyi lastik olması birşey farkettirmezki
yatman gerekenden fazla yattın , ya da önüne kedi fırladı frenleri kitledin , işte biz buna pamuk ipliği diyoruz
evren; bu arada bizim orjinal lastiklerin sertliğinden dolayı sürekli arka teker kitliyormuş, dunlopları bir an önce bitirmeye bakalım
-
30 Ağustos 2017, 19:05
yazmak istemezdim ancak link paylaşılmış okuyayım dedim. kim der ki böyle temkinli yaklaşan bir adam alsın o 600rr ı ve ona teslim olsun. inanmak güç. ancvak anlaşılacağı üzere bu aletler sizi teslim alıyor. tecrübe az ise kölesi oluyor insan... tekrar analım, rahmet olsun...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)