Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Motosikletçi hayata pamuk ipliğiyle mi bağlıdır?

REKLAM ALANI
    zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)
    arkadaşım hayat bir tutkudur benim için tutku motosiklet..şurasıda kesindir ki kimsenin ne olacagı belli degil burda motosikletliler heran kaza yapacak mış gibi bir anlatım var kesinlikle katılmıyorum insan tedbirini alır sonuçunu allaha bırakır.ecel geldigi zaman zaten saklanamazsın o her yerde bizi bulur

sanada hak vermiyor deyilim kendi kullanmadıgım araçlarda bende rahatsız olurum
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    Tıp bazı insanların adrenalin bağımlısı olduğunu ortaya koydu. Ben adrenalin bağımlısı olduğumu küçük yaşlardayken farkettim. Sadece motosiklet değil, normal insanlara çok tehlikeli gelebilen, birçok insanın yapmadığı her türlü aksiyona acayip bir eğilimim var. Birçok insanda hız tutukusu yok mu? Ben kendi adıma söyleyeyim, hızı çok seviyorum. Yarışa girmemin bir nedeni de budur. En azından normal trafikte gazlamaktan daha güvenli. Yarışta acayip bir adrenalin söz konusu, sadece hız değil aynı zamanda da tehlike söz konusu. Ancak tam koruma olduğu için içiniz rahat oluyor. Kafanızdan kaza yapma düşüncesini çıkarttığınız durumda da kolay kolay başınıza birşey gelmiyor. Trafikte motor kullanmak eğer tecrübesizseniz gerçekten çok tehlikeli. Deneyiminiz arttıkça risk azalıyor ama bu hiçbir zaman riski ortadan kaldırmıyor sadece riski azaltıyor. Hayatta birçok şey riskli değil mi zaten?
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

**emr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki er6-n
    Alıntı R3N adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    en iyi lastik olması birşey farkettirmezki yatman gerekenden fazla yattın , ya da önüne kedi fırladı frenleri kitledin , işte biz buna pamuk ipliği diyoruz

evren; bu arada bizim orjinal lastiklerin sertliğinden dolayı sürekli arka teker kitliyormuş, dunlopları bir an önce bitirmeye bakalım

erenedip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial znu 125
    yazmak istemezdim ancak link paylaşılmış okuyayım dedim. kim der ki böyle temkinli yaklaşan bir adam alsın o 600rr ı ve ona teslim olsun. inanmak güç. ancvak anlaşılacağı üzere bu aletler sizi teslim alıyor. tecrübe az ise kölesi oluyor insan... tekrar analım, rahmet olsun...

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)