delta montu önerirmisiniz???
Reklamlar
-
selam arkadaşlar hem fiyatı uygun hemde güzele benziyor.delta montları kullanan varmı?sizce alınacak bir montmudur??? öneri ve düşüncelerinizi bekliyorum.şimdiden teşekürler
bu delta ürünleri:
http://www.mototr.com/Default.aspx?_Args=CatSel,12
benim almak istediğim en baştaki
DELTA NEBRASKA CORDURA CEKET
Fiyatı : 99.00 €
Toplam : 99.00 €
İndirimli
:
79.00 €
137.50 YTL
ÖZELİKLER
YÜKSEK TEKNOLOJİ İLE YAPILMIŞ CORDURA KUMAŞ (REISSA)
-60 + 80 DERECE KADAR DAYANABILME
SUYA VE RÜZGARA DAYANIKLILIK
KIŞLIK VE YAZLIK ÇIKARILABİLEN İÇ ASTAR
WATER PROOF %100 SU GECIRMEZLIK
SIRT,DIRSEK VE OMUZ KISIMLARINDA KORUYUCU DESTEKLER
UYARICI REFLEKTOR SISTEMI
BILEK VE DIRSEK KISIMLARINDA SIKISTIRMA BANDI
BEL KISIMLARINDA SIKISTIRMA BANDI
SPORTIF GORUNTUSU SAYESINDE GUNLUK KULLANIMA UYGUNDUR
4 MEVSIM KULLANIMI ICIN
ÖLÇÜLER: S-M-L-XL-XXL
Degerli MotoTR uyeleri,
Delta marka ceketler yuksek teknoloji ile uretilmektedir. Delta urunleri 2 yil garantilidir.
Siparis yaparken lutfen aciklama kismina almak istediginiz bedeni belirtiniz.
Önemli Not: 200 YTL uzerindeki kargo ücreti MotoTR'ye aittir. MotoTR'den yaptığınız siparişiniz en geç üç iş günü içerisinde elinizde olur. Elinize geçme süresi tamamen bulunduğunuz konuma bağlıdır. Yakın illere bir gün içerisinde gönderilmektedir.
Siparislerinizle ilgili sorunlarda lutfen 0 216 450 66 30 nolu telefonu arayiniz veya mototr@mototr.com adresina mail atiniz...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Reklamlar
-
hocam delta ürünlerinde kevlar cordura felan yazar ama bunların gerçek cordura ve kevlar olduğunu sanmam.cordura kumaş pahalı bir kumaştır ve kullanılması durumunda fiyat bayağı artar.belki korunaklıdır ve iyi bir monttur ama özeliklerine çok güvenmesen ii olur...
-
SilentScream adlı üyeden alıntı
hocam delta ürünlerinde kevlar cordura felan yazar ama bunların gerçek cordura ve kevlar olduğunu sanmam.cordura kumaş pahalı bir kumaştır ve kullanılması durumunda fiyat bayağı artar.belki korunaklıdır ve iyi bir monttur ama özeliklerine çok güvenmesen ii olur...
vallahi fiyatıda uygun ama fikirleriniz bana yön verecek.zaten bakmaya gidicem içerenköy carrefour otoparkındaki motosiklet dükkanında satıyolarmış.yakından görsem daha iyi olur
-
bende baya zamandır mont arayışı içindeydim hatta biryerde ZEN marka mont
vardı 142 ytl ye pek içim ısınmadı , busırada armode buldum ve aldım belki pahalı montlar kadar iyi olmadığı kesin ama fenada sayılmaz..
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
-
Bende 150 ye shark aldım biraz büyük olmasının dışında memnunun
-
delta bisikletten hiç bir şey almanı önermem şahsen...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
Luxor adlı üyeden alıntı
delta bisikletten hiç bir şey almanı önermem şahsen...
sen kullandınmı?neden önermiyosun?daha açık olursan sevinirim
-
bende trafik polisi kıyafeti var arkadaş verdi harika polis yazısını kapattım güzel oldu
-
ben kullanmadım ama
büyük ihtimal 1 kere alıcaksın ve uzun yıllar kullanacaksın,
benim sana tavsiyem biraz daha paraya kıyıp daha ii bişey alman, taksit maksit kaliteli bişey al
spidi ve daniese yi öneririm
çok meşhur olmayan montlarda duyduum genel şikayet, ne kadar korumalıda olsalar
1.çabuk deformasyon
2.aşırı terletme..
-
28 Temmuz 2007, 01:01
ozrace adlı üyeden alıntı
sen kullandınmı?neden önermiyosun?daha açık olursan sevinirim
kullanmaya yeltendim diyelim
daha açık olmak istemiyorum çünkü hatırladıkça sinirim zıplıyor
sonuçta ben önermiyorum, almak yada almamak sana kalmış...
-
28 Temmuz 2007, 01:07
Luxor adlı üyeden alıntı
kullanmaya yeltendim diyelim
daha açık olmak istemiyorum çünkü hatırladıkça sinirim zıplıyor
sonuçta ben önermiyorum, almak yada almamak sana kalmış...
sütden ağzın yanmış belliki
bugün gittim söylediğimden yoktu.şöyle bişey vardı.peşin 160 ytl taksitli 180 ytl istediler
-
28 Temmuz 2007, 01:15
-
28 Temmuz 2007, 01:32
bestamik19 adlı üyeden alıntı
bu montu bilirim. çok şık bir mont...
deltayı falan bırak bunu al bence
ozrace adlı üyeden alıntı
sütden ağzın yanmış belliki
işte senin de ağzın yanmasın diye söylüyorum ya arkadaşım...
bari paranı vereceğin esnaf adam gibi esnaf olsun...
-
28 Temmuz 2007, 04:13
-
28 Temmuz 2007, 10:51
Feyizoğlu'na da,Delta montlara da baktım,söylediğin montları inceledim.Delta'yı hiç önermiyorum.Bende omuz otursa dirsek oturmadı,bel otursa başka bir yeri sıktı,ne koruması ne kumaşı bana güven verdi.İxonlar da Fransız malı denmesine rağmen kesin fason yaptırıyorlar,çünkü çok ucuz bir kumaşı ve dikişi vardı.Cordura filan değil o kumaşlar.Held yazlık mont düşünüyorsan daha iyi duruyordu açıkcası
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
-
28 Temmuz 2007, 12:14
bencede motor sukuturda olsa race de olsa düştüğün beton aynı oldğu icin montta ve kaskta paraya kıymasını öneririm herkesin.. daniese deri montlar 529 euro ile 850 euro arasındaymış (kanguru derisiydi sanırım) ben 850 yuroluk olanını kullanıyorum en azından korumaları titanyum ve düşüp sürüklendin mi deri seni çokiyi koruyordur, darbelerdende koruyordur die düşünüyorum,,, hic daha korumalara ihtiyacım olmadı çok şükür süs olarak duruyor mont üstümde
-
28 Temmuz 2007, 12:24
Richa nın montlarını tavsiye ederim....
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
29 Temmuz 2007, 00:54
ERDEM860 adlı üyeden alıntı
bencede motor sukuturda olsa race de olsa düştüğün beton aynı oldğu icin montta ve kaskta paraya kıymasını öneririm herkesin.. daniese deri montlar 529 euro ile 850 euro arasındaymış (kanguru derisiydi sanırım) ben 850 yuroluk olanını kullanıyorum en azından korumaları titanyum ve düşüp sürüklendin mi deri seni çokiyi koruyordur, darbelerdende koruyordur die düşünüyorum,,, hic daha korumalara ihtiyacım olmadı çok şükür
süs olarak duruyor mont üstümde
abi ne yaptım.sabancının oğlu olsam alırdımda bizde bi kör maaşa bakan garip bir işçiyiz.benim 3 aylık maaşım o beyaw
dishy adlı üyeden alıntı
Richa nın montlarını tavsiye ederim....
bugün bitane richa buldum 200 ytl adamın elinde 1 tane kalmış.resminide çektirdim işte resim
nbc motorda aksesuarlarda peşinde %30 indirim var arkadaşlar.bugün uğradım.revit mont 200 euro ya %30 indirimli=140 euro peşin istemeseler aslında kaçmaz.bakalım kısmet.işte buda resmi
biraz bulanık ama idare edin+renkleride mevcutdu
-
29 Temmuz 2007, 01:12
İxon kullanıyorum.Tecrübeyle sabit sağlam korumaları var.Tecrübe sırasında dirsekte aşınma sebebiyle küçük yırtık var.Tavsiye edebilirim.Richa ve Clover'de seçenekler arasında olabilir.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
29 Temmuz 2007, 01:14
Kaiser adlı üyeden alıntı
Feyizoğlu'na da,Delta montlara da baktım,söylediğin montları inceledim.Delta'yı hiç önermiyorum.Bende omuz otursa dirsek oturmadı,bel otursa başka bir yeri sıktı,ne koruması ne kumaşı bana güven verdi.İxonlar da Fransız malı denmesine rağmen kesin fason yaptırıyorlar,çünkü çok ucuz bir kumaşı ve dikişi vardı.Cordura filan değil o kumaşlar.Held yazlık mont düşünüyorsan daha iyi duruyordu açıkcası
hay ağzını seveyim, tam düşündüklerimi söylemişsin
deltadaki ürünler şekilsizler için, orantı falan yok hiçbirinde
daha çok şey söylerim delta için ama zaten söyledim korumalarımı yazdığım başlıkta
bir daha söylemiim...
bu arada ben fuardan LBC speed mont almıştım, gayet memnunum, onu da belirtiim, hatta geçen düştüm(ufak bir düşüş ama yine de düşüş işte), ne bana ne monta hiç birşey olmadı hayret ettim, montta kir bile yoktu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)