Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 567

Lanet olsun sana 'PO'

REKLAM ALANI

Ben de PO bulamayınca saf alkol atmıştım Vw 1303'e resmen şahlanmıştı,tutamadım tosbayı, yok öyle bir çekiş . Ama zorunlu olarak koydum ,para verseniz bir daha koymam Motorumu seviyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı motorhocası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de PO bulamayınca saf alkol atmıştım Vw 1303'e resmen şahlanmıştı,tutamadım tosbayı, yok öyle bir çekiş . Ama zorunlu olarak koydum ,para verseniz bir daha koymam Motorumu seviyorum
    nerden aldın ben saf alkom bulmakta zorlanıyorum 20 litre alabileceğim yerler nereler
    metanol olursa daha karlı olur benim için etanole de razıyım

eczacıdan aldım bir kaç kere litresi 5 lira diyor onuda bardak hesabı ölçüyor nerdeyse 20litre alamıyorum

Alıntı osmaniyeli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nerden aldın ben saf alkom bulmakta zorlanıyorum 20 litre alabileceğim yerler nereler
    metanol olursa daha karlı olur benim için etanole de razıyım

eczacıdan aldım bir kaç kere litresi 5 lira diyor onuda bardak hesabı ölçüyor nerdeyse 20litre alamıyorum
    Bir arkadaşımdan aldım o da bir kurumda çalışıyor, deşifre olmasın. Bilmiyorum eczaneden başka nerde satılıyor.
    Ne yapacaksın Adanalı,sübaları yakmak mı istiyorsun boşver.

Alıntı motorhocası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir arkadaşımdan aldım o da bir kurumda çalışıyor, deşifre olmasın. Bilmiyorum eczaneden başka nerde satılıyor.
    Ne yapacaksın Adanalı,sübaları yakmak mı istiyorsun boşver.
    yok sarhoş motor daha iyi yol tutuyor

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @ketchup
    Arkadaşlar Boy'un tavsiyesi üzerine ben de 1.4 opel corsa aracıma Opet'ten dizel yakıt aldım. Araç şuan çalışmıyor. Tamirci bir arkadaşım, aracın benzinli olduğundan kaynaklanabileceğini söyledi. Boy saol yani!
    Arkadaşım sana söyleyecek birşeyim yok.. Ben kimseye benzinli arabaya motorin koy demem.. Uzun zaman önce - o kadar zaman geçmiş ki ne zaman olduğunu bile hatırlamıyorum - benim arabam Opet motorini ile bir depo ile 850 km gidiyor, başka yerden aldığımda 650 km gidiyor demiştim. Sana vermiş olduğum tavsiye mesajını buraya koyar mısın?
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

7. sayfa BirinciBirinci ... 567

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)