bakalım boy yada morrigan okuyacakmı bu kısmı tekrardan konu eski ama
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
information technology olabilir mi??
uydurdum ama...
Benim arkadaşımdaki kanuni racer 200 e yanlışlıkla mazot koymuşlar motor gaz verdiğin zaman boğulup egzosdan çat pat güm diye alev çıkartıyodu sonunda tamirciye gidip yaptırdık sanırım karburotörü temizletince düzelmişti, şaka gibi ama arkadaşım o mazotla(mazot olduğunu bildiği halde) 2 gün 80 km gezmişti
Yerli malı, yurdun malı diyorum; OPET'ten alıyorum.
~ Hayır, evime en yakın onun olmasıyla alakası yok.
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
ben bp den aldığım benzin ile hep daha fazla gittim .
birde ben yakıt ölçümünü çok farklı bir şekilde yapıyorum
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Total, otomobilde yol bilgisayarı verisi birden düştü 6,5 iken 6.1 'e geriledi 100km'deki ortalama tüketimi
Valla marka reklamı yapmayı sevmem ama, yakın bir mühendis arkadaşım oda bir motosiklet sürücü Tüpraş'ta çalışıyor.Tüpraş'dan çıkan birinci kalite rafine benzinleri Opet'e yollanıyormuş; diğerleri ise diğer markalara.Tüpraş ve Opet Koç Holding'e ait bence bir alakası var; ama tabiki benim kendi yorumum kaynak veremem.
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
valla bu konu tam denk geldi,bende genelde shell den alırım,hep aynı istasyondan.fakat bugün mecbur kaldım po dan aldım.bir iki saat sonra motor da ciddi farklar oluştu,gaz yememe,kesik kesik gitme,ve stop etme gibi.birdaha po dan yakıt değil sakız almam
Coq çok şeyler kaçırıon abi, motor fotosu çekicem diye eiflel kulesinden sarkma işini çok mu abarttın naaptın
muhterem motorhocası ,
sızın benzıncıde WC tası olmamasını esefle kınıyorum Bızdekılerde prezervatifden tut, turlu turlu ıckılere, ve hatta cezeryeye kadar tam takım urunler satılmakta. ( merak edenler ıcın not : ben sadece benzın alıyorum benzıncıden )
madem 5 lıtrelık kapları yok ve/veya bunu talep edemıyor durumdasınız , o halde en basıt benzın testını kendınız yapabılırsınız. bır kucuk ve temız kavanoz goturun benzıncıye. seffaf ve renksız , bıldıgımız kavanoz. yarısına kadar benzın doldurtun ve ıyıce calkalayın. daha sonra duz bır yuzeyde , hareketsız sekılde bırakın ve benzını , tercıhan gunes altında , ınceleyın.
1) benzının ust kısmında farklı renklı bır sıvı varsa , o benzıncıden uzaklasın.
2) benzının dıbınde , yanı kavanozun alt kısmında farklı renklı bır sıvı varsa da o benzıncıden uzaklasın.
3) benzının ıcınde partiküller varsa, benzıncıyle vedalasın.
4) tortu goruyorsanız yanı partıkuller artık tortu yapacak kadar fazla ıse, deponuzu bıle bosaltın.
bu en basıt benzın test yontemıdır. bu yontemle oktan olcumu yapamazsınız ama en azından benzıne su veya baska sıvıların karısıp karısmadıgını anlayabılırsınız.
saygılarımla
sheeeeell abi ,şaşmammmm
Arkadaşım bayan da değilim sarışın da değilim. Kimya mühendisiyim ben.. Fosil yakıtlar üzerine tezim bile var. Bu konuda senden daha bilgili olduğuma eminim. Sadece benzinli araçta dizel kullanılmadığını bilmiyodum o kadar. Ben dizeli de bi çeşit benzin sanıyodum. Şimdi internette araştırma yapınca aradaki farkı öğrendim. Böyle şeyler olabilir. İnsan hata yaparak öğrenir. Alla ala =(
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
Bp de iyi....................
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
hahahah doktor benzetmesi süpermiş =) =) yau tabi ki şaka yapıyorum.. zaten pompa girmez diye biliyorum. her yakıtın kapağı ayrı oluyo. Ben arabaya da motora da Zincirlikuyu Shell'den alıyorum benzini. Zaten evden çıkınca önünden geçiyorum. Bir kere Barbaros Bulvarı'ndakinden aldım Burgman varken, depo bitene kadar can çekişti motor. Lanet ettim. Onun dışında da mecbur kalmadıkça maceraya girmiyorum. Farklı benzinciden almıyorum.
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)