Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
çok kötü olmuş . geçmiş olsun her yeri tıkanmıştır arabanın şimdi
katalitik konvektör de zarar görmüştür belki ama çok gitmediysen sağlam olabilir
bu arada boy "Peugeot 207 1.4 Dizel aracı olan" diye dizeli vurgulamış ve opette benzin ve mazotun kaliteli olduğunu söylemek istemiş herhalde
acaba sen mi yanlış anladın senin araba benzinli onun ki dizel
totaldan vazgecmıorum bende yazlıkta en verımlısı ve encok gıdenı total
bana göre ve bızım yaslıkta oper ve bp de yok
B Ende Pendikteyim..böyle Sorunlar Zaman Zaman Bizi Bulabiliyor..çünkü Denetimler Yetersiz... Tam Adres Yazarsan Pendik Teki Po Yu Ona Göre Daha Dikkatlioluru....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şaka gibi arkadaşlar. Ben inanamıyorum bu duruma.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Bence kalite, markaya göre değil istasyona göre değişiyor. Ne kadar marka aynı olsada istasyonlar farklı kuruluşlar. Daha önce de yazıldığı gibi benzinin kalitesi ve temizliği istasyonun titizliğine bağlı.. Onun için faturayı markaya kesmemekte fayda var
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
Forumdaki genel tavsiye üzerine benzinimi genellikle BP'den alıyorum. Ama sık sık fazla benzin istasyonu olmayan yollarda da gezdiğim için PO'yu ve hiç tanınmamış zincirleri de ister istemez kullandığım oluyor. Şanslı olmalıyım ki bir kere bile benzin nedeniyle sorun yaşamadım. Yalnız gördüğüm kadarıyla PO'dan benzin alıp da yolda kalan çok fazla kişi var. Sık sık PO'ya veryansın eden mesajları gördükçe bu firmanın bayi denetimi çok yetersiz olmalı diye düşünmeden edemiyorum. Kaçak benzin satmanın bir istasyonun karını bir kaç kat arttırmasını sağlayacağını herkes tahmin ediyor olmalı.
Benzini Shell'den, aklı kelden...
bizim burada 2 tane benzinci(marka) var bi akpet bide PO ben akpetten alıyom 95 oktan premium aso benzin petrol ofisinden aldığım zaman bi sorun yaşamadım ama rampalardaki çekişi fark ettim onun için artık hep akpetten alıyom
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
her motorda oktan değeri farklı kimisinde 97 kimisinde 95 kimisinde 98 100 vs yazıyor
ama şuda başka bir gerçekki boy ülkemizde satılan benzinlerin nerdeyse hiç biri tam oktan değerinde değil yerine göre 2 veya 3 oktan daha düşük benzin satılıyor hep bize yani esas değerlerinde değil bu durumda 95 yazan motorada 97 oktan almak gerekir ama diceksinki yarışlarda kullanıyoruz ben oradaki benzinlerin içine normal bayilerdeki gibi gereksiz maddelerin katıldığını sanmıyorum özel testlerden geçirilip kontrol ediliyorlardır diye düşünüyorum bu benzinlerin
bu oktan eksikliği konusunu 4 sene önce soğukta donarken muhabbetine doyum olmayan 4 abiden duymuştum adamlar almış labrotuvarda inceletmişler ki bu senede bi motosiklet dergisi bunu yayınlamıştı
okunanlarada bakarsak biraz daha şu çıkıyor
hızlı seri makina kullanıyorsanız opet en makulu ama daha çok tork üzerine kurulu araba yada motorunuz varsa shell daha iyi gibi
bu arada morrigan 95 oktan altıda muhtemelen piston başlarında çamurlaşma yapıcaktır bundan daha altını almayın diyorlardır bundan kurtulmak için bazen yüksek oktanlı benzin alımını tavsiye edenleri duymuştum bunları parçalayıp egsozlamayla dışarı atmak için
ama ne kadar iyi olabilir araştırmak lazım tabikide
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
koptum .. hatta kopma kare oldum hatta küp oldum... boy a bunu asla yakıştıramadım .. zaten çokta sevmem . SS dendiğinde ortaya çıkar bide aye yi pistte yer o kadar.
sen dizel arabana mazotu nerden alırssan al.. neden milete tavsiye ediyon .. terbiyesiz adam.. bak araç pert oldu ödeyecenmi şimdi... çok kızdım çok..
Armut yaaa ne diyim ben daha sana
benzinli arabaya tavsiye üzerine motorin haa... varmı böle biri dünyada ya .. fıkra gibi ..4 yıl olmuş üyelik .. böle bi mesajla ilk defa karşılaşıyorum ...Allah sonumuzu hayır ede
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
muhahahaha yok şaka bu şaka akşam neşecileri sizi
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)