Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Lanet olsun sana 'PO'

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Artık çok daha güzel bir şeye sahibim..
    Alıntı boy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arada yarış motorlarına kesinlikle 95 oktan dışında benzin koymayın. Yarışta bile 95 oktan kullanılıyor. 95 oktanın dışındaki yüksek oktanlar motorun ateşlemesinde sorun çıkartıyorlar, motor olması gerekenden yüksek sıcaklıklarda çalışıyor.
    Hala bu düşüncede misin boy?
    Motorların üzerinde "en az" 95 oktan kullanılmalı yazıyor ama?!

Alıntı ketchup adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Boy'un tavsiyesi üzerine ben de 1.4 opel corsa aracıma Opet'ten dizel yakıt aldım. Araç şuan çalışmıyor. Tamirci bir arkadaşım, aracın benzinli olduğundan kaynaklanabileceğini söyledi. Boy saol yani! !!!

Kimseye dizel yakıt tavsiye etmiyorum arkadaşlar! Araç 100 metre ya gitti ya gitmedi, tam yola çıkmıştım ki deli gibi duman atmaya başladı. Tamirci de bir sürü fiyat çekti!
    Oy anam oyyy koptum kopucam ama kızma nolur

Boy yaktın adamın başını, biraz daha açık yazsaydın yazını keşkem
    Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    Alıntı morrigan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oy anam oyyy koptum kopucam ama kızma nolur

Boy yaktın adamın başını, biraz daha açık yazsaydın yazını keşkem
    Sorma =( tamirci "bu aracı hurdaya ver daha iyi" diyo =( Boy'un daha detaylı açıklaması gerekirdi.
    GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!

Sorma =( tamirci "bu aracı hurdaya ver daha iyi" diyo =( Boy'un daha detaylı açıklaması gerekirdi.
    çok kötü olmuş . geçmiş olsun her yeri tıkanmıştır arabanın şimdi
    katalitik konvektör de zarar görmüştür belki ama çok gitmediysen sağlam olabilir

bu arada boy "Peugeot 207 1.4 Dizel aracı olan" diye dizeli vurgulamış ve opette benzin ve mazotun kaliteli olduğunu söylemek istemiş herhalde

acaba sen mi yanlış anladın senin araba benzinli onun ki dizel

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kanuni Racer 200 // Northwing SLR 150
    totaldan vazgecmıorum bende yazlıkta en verımlısı ve encok gıdenı total

bana göre ve bızım yaslıkta oper ve bp de yok

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    B Ende Pendikteyim..böyle Sorunlar Zaman Zaman Bizi Bulabiliyor..çünkü Denetimler Yetersiz... Tam Adres Yazarsan Pendik Teki Po Yu Ona Göre Daha Dikkatlioluru....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    boy hatalı ama sende neden benzınlı arabaya dızel alıosun ya

Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    Şaka gibi arkadaşlar. Ben inanamıyorum bu duruma.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı Makine adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şaka gibi arkadaşlar. Ben inanamıyorum bu duruma.
    ben hala guluyorum

STeReO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Bence kalite, markaya göre değil istasyona göre değişiyor. Ne kadar marka aynı olsada istasyonlar farklı kuruluşlar. Daha önce de yazıldığı gibi benzinin kalitesi ve temizliği istasyonun titizliğine bağlı.. Onun için faturayı markaya kesmemekte fayda var
    İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı STeReO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence kalite, markaya göre değil istasyona göre değişiyor. Ne kadar marka aynı olsada istasyonlar farklı kuruluşlar. Daha önce de yazıldığı gibi benzinin kalitesi ve temizliği istasyonun titizliğine bağlı.. Onun için faturayı markaya kesmemekte fayda var

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Arkadaşlar Boy'un tavsiyesi üzerine ben de 1.4 opel corsa aracıma Opet'ten dizel yakıt aldım. Araç şuan çalışmıyor. Tamirci bir arkadaşım, aracın benzinli olduğundan kaynaklanabileceğini söyledi. Boy saol yani! !!!

Kimseye dizel yakıt tavsiye etmiyorum arkadaşlar! Araç 100 metre ya gitti ya gitmedi, tam yola çıkmıştım ki deli gibi duman atmaya başladı. Tamirci de bir sürü fiyat çekti!
    Sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün.

Şaka dimiyoksa ciddi mi

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı aYe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün.

Şaka dimiyoksa ciddi mi
    şaka ya benzemıyo arkadas baya cıddı ama saka olmasını dılıyorum ama eger şaka deılse gercekten 2kat daha yarılırım burda

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı StoneOfDeath adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şaka ya benzemıyo arkadas baya cıddı ama saka olmasını dılıyorum ama eger şaka deılse gercekten 2kat daha yarılırım burda
    bayan ve sarışın olma ihtimali üzerine komple teorileri kuruyorum.

Forumdaki genel tavsiye üzerine benzinimi genellikle BP'den alıyorum. Ama sık sık fazla benzin istasyonu olmayan yollarda da gezdiğim için PO'yu ve hiç tanınmamış zincirleri de ister istemez kullandığım oluyor. Şanslı olmalıyım ki bir kere bile benzin nedeniyle sorun yaşamadım. Yalnız gördüğüm kadarıyla PO'dan benzin alıp da yolda kalan çok fazla kişi var. Sık sık PO'ya veryansın eden mesajları gördükçe bu firmanın bayi denetimi çok yetersiz olmalı diye düşünmeden edemiyorum. Kaçak benzin satmanın bir istasyonun karını bir kaç kat arttırmasını sağlayacağını herkes tahmin ediyor olmalı.

overrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda wave 110i
    Benzini Shell'den, aklı kelden...

anılyuksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi Falcon 125 (2006) Hyosung MS3 250 (2010)
    bizim burada 2 tane benzinci(marka) var bi akpet bide PO ben akpetten alıyom 95 oktan premium aso benzin petrol ofisinden aldığım zaman bi sorun yaşamadım ama rampalardaki çekişi fark ettim onun için artık hep akpetten alıyom
    Bianchi Falcon 125 41 N 3103
    Hyosung MS3 250 35 AP 4831
    Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    Alıntı boy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arada yarış motorlarına kesinlikle 95 oktan dışında benzin koymayın. Yarışta bile 95 oktan kullanılıyor. 95 oktanın dışındaki yüksek oktanlar motorun ateşlemesinde sorun çıkartıyorlar, motor olması gerekenden yüksek sıcaklıklarda çalışıyor.
    Alıntı morrigan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hala bu düşüncede misin boy?
    Motorların üzerinde "en az" 95 oktan kullanılmalı yazıyor ama?!
    her motorda oktan değeri farklı kimisinde 97 kimisinde 95 kimisinde 98 100 vs yazıyor

ama şuda başka bir gerçekki boy ülkemizde satılan benzinlerin nerdeyse hiç biri tam oktan değerinde değil yerine göre 2 veya 3 oktan daha düşük benzin satılıyor hep bize yani esas değerlerinde değil bu durumda 95 yazan motorada 97 oktan almak gerekir ama diceksinki yarışlarda kullanıyoruz ben oradaki benzinlerin içine normal bayilerdeki gibi gereksiz maddelerin katıldığını sanmıyorum özel testlerden geçirilip kontrol ediliyorlardır diye düşünüyorum bu benzinlerin
    bu oktan eksikliği konusunu 4 sene önce soğukta donarken muhabbetine doyum olmayan 4 abiden duymuştum adamlar almış labrotuvarda inceletmişler ki bu senede bi motosiklet dergisi bunu yayınlamıştı

okunanlarada bakarsak biraz daha şu çıkıyor
    hızlı seri makina kullanıyorsanız opet en makulu ama daha çok tork üzerine kurulu araba yada motorunuz varsa shell daha iyi gibi

bu arada morrigan 95 oktan altıda muhtemelen piston başlarında çamurlaşma yapıcaktır bundan daha altını almayın diyorlardır bundan kurtulmak için bazen yüksek oktanlı benzin alımını tavsiye edenleri duymuştum bunları parçalayıp egsozlamayla dışarı atmak için
    ama ne kadar iyi olabilir araştırmak lazım tabikide
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

koptum .. hatta kopma kare oldum hatta küp oldum... boy a bunu asla yakıştıramadım .. zaten çokta sevmem . SS dendiğinde ortaya çıkar bide aye yi pistte yer o kadar.

sen dizel arabana mazotu nerden alırssan al.. neden milete tavsiye ediyon .. terbiyesiz adam.. bak araç pert oldu ödeyecenmi şimdi... çok kızdım çok..

Armut yaaa ne diyim ben daha sana

benzinli arabaya tavsiye üzerine motorin haa... varmı böle biri dünyada ya .. fıkra gibi ..4 yıl olmuş üyelik .. böle bi mesajla ilk defa karşılaşıyorum ...Allah sonumuzu hayır ede
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    yamaha süper tenere 1200cc ZE
    Alıntı CERRAHI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de 3 yıl önce shell in genel mudurlugunde IT departmanındaydım.
    Simdi söyle söyleyeyim daha iyi anlarsınız.
    Eger bir istasyon 30.000 lt ve yukarısını satıyorsa bu iyi bir rakam olmakta bir istasyon icin. O istasyonun bayragı (markası) ne ise onunda satıs grafiginin artması demek oluyor aynı zamanda.
    Eger bir istasyon eger 50.000 gibi bir satısı yakalarsa istedigi pisligi yapıyor. Buna da Shell Genel mudurluk dahil olmak üzere kimse sesini cıkartmıyor.
    Cıkartmak istemiyor cunki dehset sekilde satıs yapıyor. Göz ardı etmekten baska da birşey yapmıyor.
    Uydu dan takip vs vs hepsi hikaye kardesim kimseyi yemesinler bosuna.
    Bizim milletin saf olanları ki buda buyuk bir rakam kanıyorlar bunlara.
    Ben bunu bilir bunu söylerim. Biz insanlar ne zaman adam gibi iş yapmaya baslamazlarsa sonumuz hep böyle kötü olacak..
    bu anlatıkların şirket sırı biliyormusun ekmek yedigin tekneye pislemek oluyor
    Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
    Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)

Motosikleti
    O ŞİMDİ ANILARDA YAŞIYOR...
    muhahahaha yok şaka bu şaka akşam neşecileri sizi
    derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
    Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)