Son 1 yıl içinde aramızdan ayrılan motorcu arkadaşlarımız için hazırladım.
Volume ile tamamen yüklendikten sonra izlemenizi tavsiye ederim.
http://www.youtube.com/watch?v=Bx9PsE5syeM
Son 1 yıl içinde aramızdan ayrılan motorcu arkadaşlarımız için hazırladım.
Volume ile tamamen yüklendikten sonra izlemenizi tavsiye ederim.
http://www.youtube.com/watch?v=Bx9PsE5syeM
çok güzel olmuş ellerine sağlık
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Ellerinize sağlık ;
Emeğin için çok teşekkurler...
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
Erhanı görmek ve diğerlerini görmek kötü yaptı...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
çok kötü oldum ya güzel yapmışsın ama bende iyi, etki yapmadı ama teşekkürler onları bize hatırlattın ama diğer arkadaşklarıda koysaydın keşke
çok anlamlı bir video. Ölen arkadaşlarımızı tekrar andık.Mekanları cennet olsun.
paylaşım için teşekkürler...
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
bu duyarlı davranışından ötürü çok teşekkürler.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
benim pc de yüklenmemiş bir program var herhalde ben izleyemiyorum videoyu.
Diger sürücülerin motosiketlilere bakış açısı değişmedi sürece , motosikletinde bir canlı taşıdığı unutulduğu sürece, kamberhan(erhan) Donniedarko (Hasan) Ertuğrul ÖZ (akira) Zagor (ahmet) vs.. vs.. ilk degil ve bu gidişle sonda olmayacak....
Umarım bunlar son olur diyeceğim ama biliyorumki son olmayacak....
çok güzel bir video...emeğinize yüreğinize sağlık...keşke şu anda aramızda olsalardı...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
evet baya etkilendim görüyoruz yaşıyoruz yanıyoruz ama unutuyoruz ofof
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
eline sağlık...............
KIRMIZI BOĞA..
elıne emegıne saglık. . .
isyan rock'ta başlar,motosiklet üstünde devam eder !!!:cat:
Büyük randevu... Bilsem nerede, saat kaçta? Tabutumun tahtası, bilsem hangi ağaçta ? ...........................
Allah Diyorum başka birşey değil !
Sadece Allah.....
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
yahu benim internettemi bi sorun var yoksa youtube de mi var anlamadım bir türlü youtube açılmıyor yahu
Rabbim mekanlarını cennet etsin
[COLOR="DeepSkyBlue"][B]yalnızlık bir yankıdır[/B][/COLOR]
Ne güzel hayat oyununu oynarken kardeşlerimiz oyun bozanlık yapıp bizi bıraktılar.Çok üzgünüm çok.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Emeğine yüreğine sağlık çok güzel olmuş. İzlerken kötü oldum. Tekrardan Allah rahmet eylesin hepsine. Mekanları cennet, yattıkları yer nur olsun.
Okan ACAR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)