Onların anısına(Bu videoyu herkes izlesin)
Reklamlar
-
27 Temmuz 2007, 15:06
17 sene evveL babamın bir jawası vardı, o donemlerde uzun sacLi ve mahallede kapisinde motor duran tipler trafikte su an oldugundan cok daha fazLa itiLip kakiLiyordu sanirim, kaza yaptiginda arka koLtukta nerdeyse uzay mekigine konacak sekiLde sarip sarmalanmis olmama ragmen dizlerimi koruyamadim iki basarili ameliyat tum futbol dolu hayallerime son verdi simde Elimdeki bir miktar parayla kemaL abinin motorunu ALip yaZLikta kiz arkadasimLa biraz doLasabiLmek nasıL bir heyecan yaratti bende anLAtamam
videoyuyu sadece 10 sn izLedim,
.
.
ve sonra bir sure cikip is yerimden arka sokakta golge bir agacin altinda oturup derin soluklarla sigarami ictim ve yeniden izLedim,
kiz arkadasimi arayip onu ne kadar sevdigimi soyleme geregi duydum sonra bu hissin sebebini biraz daha irdeleyince anliyor ki insan hata yapmaya cok meyilli yaratiklariz hatalarin suspanse edilebilmesi icin turlu teknolojilerle uretilmis onca malzeme bazen alinmakta gec kalinan ehliyet kast dizlik omurga destegi korumalar vs. vs. ardimizdan agLayan insanlar yada cocukluguna cizgi cekmek zorunda kalan benler yaratmamak icin biraz daha dikkat olmasi gerekenden daha fazla koruma
ibreti temasadir.
kotu anlarin yansimasidir belki ama
mukemmel bir video oLmus emegine tesekkurler
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
Reklamlar
-
27 Temmuz 2007, 18:35
bu klibi sakil bir halimde 1 saat içerisinde hazırladım..
Şimdi çok zamandır rafta toz tutan bir KISA FİLM projemi gerçekleştirmek için start verdim.
Yine bir video clip şeklinde olacak ama bu sefer herşeyi kendimiz profesyonel çekecegiz.
Tamanlandıgında paylaşılacak ve tüm TV kanallarına gönderilecek..
Övgüleriniz için teşekkür ederim
-
27 Temmuz 2007, 22:18
video güzel olmuş emeğine sağlık, fakat hiphop müzik gitmemiş bence..
-
28 Temmuz 2007, 00:20
Çoookkk kötü olduumm yauff bunda sagopanın şarkısınnda etkisi olabilir :( :( :(
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
28 Temmuz 2007, 13:24
Mekanları cennet olsun... Sizleri özleyeceğiz...
-
28 Temmuz 2007, 13:31
motordelisi adlı üyeden alıntı
bu klibi sakil bir halimde 1 saat içerisinde hazırladım..
Şimdi çok zamandır rafta toz tutan bir KISA FİLM projemi gerçekleştirmek için start verdim.
Yine bir video clip şeklinde olacak ama bu sefer herşeyi kendimiz profesyonel çekecegiz.
Tamanlandıgında paylaşılacak ve tüm TV kanallarına gönderilecek..
Övgüleriniz için teşekkür ederim
güzel bir fikir...
hadi hayırlısı olsun arkadaşım....
yolun açık olsun umarım film başarı getirir....
Fırtınayı Bekleyen Ben,Yetinmeye Çalışıyorum Rüzgarlarla...
3 günlük şu zamanda ne kin duy ne kırıl ne de darıl,sana yapılan iyilik yada kötülük yapanın etiketidir senin değil...:cat:
-
28 Temmuz 2007, 13:44
Çok Üzgünüm çok üzgünüm çok üzgünüm bu acıların tarifi yok
Albert EİNSTEİN derki;
Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM
-
29 Temmuz 2007, 18:12
teşekkürler.. emeğine sağlık.. başlığı görmeyip fazladan bir de ben paylaşmışım videonu..
motorcu motorcuya ayıp etmesin bari..
kadın ya da erkek..
öyle ya da böyle ikiteker tutkusunun bizi bir parça kardeş yaptığına, kaderimizi kesiştirdiğine inanırım...
bu arada,
saygı, sevgi, centilmenlik...
hele ki fiziken daha zayıf olan bayanlara... esirgemeyin... erkek muhabbetinizi aranızda yapın (rizla suziki kızları başlıklı motorsikletle ne alakası olduğu belli olmayan ve kitlenmeyen konuya ithafen)...
-
29 Temmuz 2007, 18:20
böyle videolar beni çok etkliyo ya motosiklete binmeye korkuyorum ALLAH kimseye acı yaşatmasın aramızda ayrılanların mekanı cennet olsun
yaşım 19 bi olsada binsem bu YZF R6 yaaa
-
29 Temmuz 2007, 18:24
-
29 Temmuz 2007, 18:43
erhanı gördüm bi tuhaf oldu yine içimmm....
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
-
30 Temmuz 2007, 12:14
Arkadaşlar Daha oncede yazdım bu videoyu bu sitede olan veya olmayan tum arkadaslarımıza ulaştıralım diye!
Sizce bu videoyu tekrar ana sayfaya taşımanın yolu yokmu?
Lutfen mail ile tum dostlarımıza gonderelım Belki o zaman bazı suruculerede ulaşır ve motorun trafikteki fazlalık degil bir tutku bir ulaşım aracı oldugunu ve uzerinde can taşıdığını bazı beyni kucuk insanlar
ANLARLAR
-
30 Temmuz 2007, 12:50
ellerinize sağlık..mekanları cennet olsun..sevgili kardeşimiz erhanı görünce gözyaşlarıma hakim olamadım...
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273
TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
-
30 Temmuz 2007, 13:02
BİR MOTORCUNUN en çok hüzünlendiği görüntüler bunlar olsa gerek.
facebook(Fazer Tutkunları)
-
30 Temmuz 2007, 18:28
bu videoyu izledikten sonra ne yapmalıyız ben karamsarlaştım motorumu çok seviyorum belkide herkesin ailesinin dediği gibi benim ailemde motara binmemi istemiyor.. sonuçta ölüm ya kaza ya hastalık bu allahın ilahi taktiri.. buna çare yok! ben ölüceksemde sevdiğim istediğim hayatı yaşıyarak ölmek isterim bu yüzden motorumu satmıyorum motorumu seviyorum ve onunla herşey güsel.. abilerimin mekanları cennet olsun allah günahlarını affetsin...
Bence.. herkes nasıl mutluysa öyle yaşasın hayat o kadar kısaki..
-
31 Temmuz 2007, 00:15
Sevgili abimin mekanı cennet olsun.ailesine sabırlar diliyorum.Kask takmasına rağmen insan bu kadar kötü şekilde can verebiliyor.Onun için motorcu arkadaşlara tavsiyem mutlaka çok dikkatli ve çevremizdeki bütün araçları birer acemi gibi değerlendirip yolumuza devam etmeliyiz.Unutmayalım ki abs ve diğer bütün teknoloji ekipmanları bizi sadece yavaşlatır ama durduramaz.Bu anlamlı videoyu hazırlayan arkadaşıma yürekten teşekkür eder herkesin bir kaç kez izlemesini tavsiye ederim.Allah hepimizi korusun ve bizlerde yavaş ve tedbirli yol alalım.hepimizin başı sağolsun.(şu anda gözlerim doldu daha fazla yazamayacağım)
-
31 Temmuz 2007, 00:36
motordelisi adlı üyeden alıntı
Elinize Sağlık Hakan Abi.........
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
31 Temmuz 2007, 01:01
ellerıne saglık cok ii hazırlamıssın videoyu gusel diyemıcem çünkü bunalar görmek istedimiz şeyler deil eline saglık
ALLAH HEPİMİZİ KORUSUN...
hayatta ya tozu dumana katarsın yada tozunu dumanı yutarsın:cherry:
-
31 Temmuz 2007, 01:13
emeğine sağlık.kötü oldum şimdi.motosiklete bakış açım değişti.mekanları cennet olsun.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
-
31 Temmuz 2007, 01:35
Arkadaşlar malese 3 gün önce Elazığ'da da bir motosiklet kazası yaşandı ve 21 yaşındaki bir arkadaşımız hayata veda etti. Bir yerde kader meselesi olsa da bir gerçek var ki motosiklet sürücülerine pek dikkat edilmiyor. Şu son kazada motosiklete çarpan araç kırmızı ışıkta geçmiş hem de çok süratli bir biçimde.
Malesef bir motosiklet kullanıcısı olarak hepimiz diğer sürücülerin umursamazlık ve dikkatsizlikleri ile karşılaşıyoruz. Her geçen gün birileri ayrılıyor aramızdan ve belki bir gün sıra bize gelecek, birşeyler yapmalı, ama ne?
Elazığ'da otomobilin motosiklete çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti.
Malatya yönünden gelen Sabit Bulut yönetimindeki 23 EA 096 plakalı otomobil, Tofaş Kavşağında Harun Atik'in (21) kullandığı 07 K 7537 plakalı motosiklete çarptı.
Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Atik, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.
Otomobil sürücüsü Bulut, gözaltına alındı.
2007-07-27 23:22:58
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)