Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

İnsanlık daha ölmemiş

REKLAM ALANI
    miter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    vespa 1997
    Öncelikle geçmiş olsun..zira otoyolda aniden ortada kalmak kolay bir durum değil.Bir kaza yaşamamış olman büyük şans..Allah korumuş..
    Tabi o yolda sana yardım eden arkadaşa da duyarlılığı için teşekkür etmek gerek.
    Ama şu da bir gerçek ki insan her zaman bu kadar şanslı olmayabilir.Bu da bize yola çıkmadan eksiklerimizi kontrol etmemiz gerektiğini anlatıyor.
    Tabi her yaşanan bir tecrübe yaşamadan öğrenemiyoruz sanırım..
    Kazasız belasız yolculuklar diliyorum..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    İnsanlık tabi ki hala ölmedi,her ne kadar insanlıktan yoksun onlarca insan olsada

bende bir keresinde dik bir yokuşun başında kalmıştım, abartmıyorum 1,1.5 km
    motorumu iterek çıkardım,bir Allah'ın kulu da ne yapıyorsun demedi

gerçi yanımdan hep arabalar geçti,motosikletli bir arkadaş geçse en azından neyin var diye sorardı

yardım etmek isteyipte çekinen,yardım etmeye tenezzül etmeyen,yardım etmeye cesaret edemeyen vb. insanlar var

kimse yardım etmiyor diye umutsuzluğa kapılmayada gerek yok,ülkemizde hala bir sürü babayiğit var

bende dağ başında(piknikten gelirken) bir kişinin mobiletini iterek çıkardığını görünce ,50-100 m geçtikten sonra içimin cız ettiğini anlayıp geri dönünce,yardım etmek istemiştim

benzinse sıkıntı halledelim dedim ama arkadaş garip garip baktı yüzüme,yok benzin değil sıkıntı motor şişti,yokuştan çıkmıyor dedi

iyi ,kolay gelsin dedim

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)