2004 YBR 125 10.000km
1991 Alman MZ 251 13.000km
arkadaşım okuyasın diye bu kadar büyük yazıyorum;bu başlığı açmış olman kadar hatalı iş yapmış olamazsın.bu kaza olayını neden baştan yazmadın.2000 ytl ye prese girmiş alet kazığın kazığı.bence kaç o aletten.sakın sakın alma.mz yi al yada alma sana kalmış.sen ne yapıyorsun ya ağır kazalı bir alete o para verilir mi?bedava verseler bile alma.belli hızdan sonra o aleti yolda tutamazsın.o aletin piyasadan hiç kazasızlarını bile 1800 ytl ye kadar alırsın.
yanlış anlama ama adam o paraya satacak enayi buldum diye avuçlarını oğuşturuyordur.ben 2004 ünü 45.000 km de 1500 ytl ye aldım.diyeceksin km si çok.ama alet hala sorunsuz(yediği 150 ytl yi saymazsak;o da normal(aküsü sırf 40 ytl tuttu,gaz elciği gaz teli de 30 ytl felan işte)
mz in fiyatı pahalı geldi bana...1500 e fln indirtmeye çalış bence...muhakkak pazarlık yap
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
Eren mz all be kapışmaya motor olsun
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
bence ybr al derim sonucta 250 lik bir race almıyorsun servis yedek parca yakıt bunlarda önemli bende ybr den once eski model düşündüm ama şu anda 2007 model ybrnin lastik havasını dahi kontrol etmiyorum bakım aralığında servise götürüyorum ne kadar saglam olursa olsun sonucta 16yıllık makine.
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
Ulen Eren ; gidip o YBR yi alacağımızı kim söyledi ?
Sen YBR alacam de ; gider başka memleketten alırız. Hem daha ucuzunu daha sağlamını buluruz.
kapısmayı unut kardesım bea..yetısemezsın sen bana
almıcam ybr walla wazgectım MZ alcam dın dın dınn gezcem..kokusunu bıle ozledım 2 zamanlının..walla bugun otobus beklerken mz gectı onumden cıgerımın her kosesıne cektım kokusunu
ya dusundumkı motor toplandı duzeltıldı falan ama ıcıme sındıremedıydım..ama fıkrım degıstı mz alıcam gerekırse sıfır motor korum ustune ama mz alcam
yasasın 2 zamanlııı
ben ikisinide kullandım hatta bu gün saat 13:00 11 den 12.30 a kadar mz etz 251 ile gezdim ilk kullandığım vitesli motorda mz di
bende senin gibi kararsızım bu hafta ya sıfır bi ybr yada full modifiye li bi 251 almayı düşünüyorum arkadaşım 7 yıldan beri mz kullanıyo ve ıcığından cıcığına herşeyinden anlıyo her bozulduğunda gel diyo ... herkes dalgamı geçiyon tabiki sıfır ybr dicek gibime geliyo
ya bu mz alanlara şaşıtorum ki bu topicta dahada şaştım mzin devri bitti kardeş anlayamadınmı bunu hala,o paraya başka bi ybr al,honda al,tvs al napacan mzi iki zamanlı motormu istiyon onlarında pili bitti artık,alırken nasıl satabilirim diye düşünmeyeceğin bir makina al
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
Tencere dibin kara seninki benden kara misali......
Mz de n alıp veremediğin nedir anlamadım?.... Bu kadar nefretin sebebi ne?....Seninki de 2 zamanlı sen neden biniyorsun demezler mi adama?.....
1500-2000 ytl ye başka 250 lik motor alabiliyormusun mz gibi güçlü hızlı atak?...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
Formdaki arkadaşlara yardımcı olucak mesaj yazıcaksan yaz....Yanlış yönlendirmeyelim kimseyi....
30 kişi cevap yazmış hepsi mz demiş sen ne diyorsun.....
Geyik yapmak istiyosan gel konu dışına.... Hasını yapıyoruz.... Ne ararsan var...
Ama arkadaş ikilemde kalmış yardımcı olacağımıza zarar veriyoruz....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
al MZ yi keyfine bak bence parça sorunu ben hiç yaşamadım hemde ben biraz motoru yorarım eşşeğe biner gibi binerim ama banamısın demiyo.
MoToCroSS RuLeZZ
Eren abi sen onu bunu geç bak ben dert yanıo muyum? çok yakıomuş vırtmış zırtmış ohooo
Varsa ..ıçına güvenen gelsin 250 cc ister 4 ister 2 zamanlı motoru olan
Bi kere onun performansı sana geç yakıtı herşeyi unutturur.Tuncay usta EMOK tan gelirken ne motorlara toz yutturdu
Sen önceden cross kullanıyodun özgürlük istersin yolda durmazsın.Ben KOCAKURT'umla ister on road ister off road her yere giriyorum ve taş gibi motor niye çünkü alman güvencesi var alp_tunay abim haklı o ybr ye o para verilmez ille ybr alırım diosan başka ybr buluruz sana ama benim kanaatim: Al bi MZ;dünyayı gez
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)