............................................
Geçmiş olsun, sadece kask değil, tam koruma binmeliyiz, sıcak demeden... Ucuz atlatmışsın,kırık mırık yok Allah'tan..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
geçmiş olsun allah beterinden korusun
pır pır pır pırrr eee ama bu uçmıyooo
napalım karadan devam edicez... selçuk
................................................
Güldüğüne göre hepsini böyle sıyrıklarla atlattın, bu işin şakası yok anlaman gerekir.. Daha dikkatli ol, her seferinde bu kadar şanslı olmazsın...
geçmiş olsun , kaza nasıl oldu peki , kamyoncu suçluydu anladığım kadarıyla...
geçmiş olsun umarım son kazan olur inşallah
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
Sakin kullanmak lazım motoru, direk kamyoncuya atmışsın suçu, halbüki suç sende... Bir kaç güne kapanır,kabuk bağlar.. Krem vb şeyler sürme, sadece batikonla temizle.. Duşa da girme, krem sürer, duşa girersen yaran sulanır.. Ve iyileşmesi iyice geçleşir.. Ağrı kesici al.. Doktor söylemiştir ama yine de söyleyeyim dedim..
geçmiş olsun arkadaşım...umarım bu kazadan sonra 2 kamyon arasından bir daha geçmeyi denemezsin...!!!
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
evet yaralarına sakın su değdirme , doktora düzenli git ve yaralarını pansuman ettir tekrar geçmiş olsun...
..........................................
geçmiş olsun birader 4.kazanmı nasıl kaza yaparsınız yaw dikkatli olun
çok çok gecmiş olsun dostum sen iyisin ya gerisi hallolur.kamyon la buluşmak ve kutulmak gerçekten verilmiş sadakan varmış en kısa zamanda iyikeşirsin umarım..
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
sakın dudulluya gitme.pişman olursun.orası hakkında çok kötü duyumlar aldım.benim servisi önerebilirim.ümraniye atakentde isim vermiyim reklam olmasın.numarası:344 31 98 altunizade de şubeleri var ama orayı bende bilmiyorum.
bu arada geçmiş olsun.umarım bundan sonra daha dikkatli olursun
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
2 kamyon arası mı
Bir komyonun yanından dikketli geçmek gerekirken sen 2sinin arasından geçmeye kalkmışın çok tehlikeli...
Tırlar ve kamyonların yanından dikkatli geçilmesi lazım Trafikte bizleri en az farkedenler kamyon şöförleridir sonra dolmuş
Selamlar,
Öncelikle çok geçmiş olsun. Hangi zaman aralığında dördüncü kazanız bilemiyorum fakat eğer yeterli deneyime sahip değilseniz mutlaka eğitim alın derim. Motosiklete binmek hepimiz için çok keyifli ama ne yazık ki ülkemizde keyfinden fazla tehlikeli. Amacımız çok sevdiğimiz bu araçlara keyifle çok daha fazla binebilmek ve tek parça olarak yaşamımıza devam edebilmek. Bu yüzden bu işi çok ciddiye almak gerekiyor. Ben 10 küsür yıllık motosiklet kullanıcısıyım fakat halen eğitimlere katılmayı çok severim.
Hiçbirimiz motosiklet binicisi arkadaşlarımızın kaza ve kötü haberlerini duymayı dilemiyoruz. Bu nedenle eğer yetersiz kaldığınız noktaları geliştiremiyorsanız doğru kişi ve kuruluşlardan eğitim almanızı tekrar öneriyorum.
Bu arada sanırım motorunuz Deer 152. Acıbadem Nautilus'un hemen yanında bulunan Baymoto hem iyi hemde samimi bir servistir.
sevgi ve saygılar
geçmiş olsun umarım çabuk iyileşirsin ama hem suçlusun hemde yargısız infaz yapıyorsun.2 kamyonun arasından geçmek başlı başına kaza sebebi...
Bİ De GÜlÜyor! Senİn Gİbİler YÜzÜnden Motosİklet Tutkunlarinin Adi KÖtÜye Çikiyor. Kamyoncunun Sucu Ne! İkİ Kamyonun Arasindan Gecmek Mİ Marİfet!senİn Gİbİlerİne Bİnmek İÇİn Bİsİklet Bİle Verİlmemelİ.mİllet Bİ De "gecmİŞ Olsun"dİyor Ya,adam "4. Kazam" Dİyor,"İkİ Kamyonun Arasindan Gectİm" Dİyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)