arkadaşım bunca yazılanı tek tek okurmusun bilemiyorum.ama lütfen benimkini oku:
ben 35 yaşında ve tam 2 ay önce düştüm seninle düştüğüm bu yola.senle tek farkımız şu:
ben almak almamak ikileminde artık alma kararı vermiş idim.o aralar bir arkadaştan kazalı ve yarı otamatik,üstelik olkdukça problemli bir bisan scooter buldum.onu ustaya tamire götürürken lırmızıda durmayıp arkadan sıkıştıran minibüsden kaçarken önüme çıkan otomobile vurmamak için motoru yan yatırdım.
bu beni vaz geçirtmedi.çünki ben bu işe ne olursa olsun karar vermiştim.bu kaza bana motorun ve motorculuğun ne olduğunu görmemde ilk ışık oldu.
trafikteki herşey motor için tehlikedir.havada uçan kuştan yerdeki çakıla,10 metrede top oynayan çocuktan orta şeritte giden minibüsüne.
bu stresle baş edebileceğine inanıyor isen motor al.yok bu stre bana uymaz diyorsan sakın ama sakın bulaşma.
örneğin geçen gün55-60 la giderken yayanın biri yola bir atlladı ki 10 metreyi 3 saniyede aldı,ben vurmaktan korna sayesinde milimler kala kurtuldum.
stres sana göreyse motor al,yok stressiz hobi istiyorum dersen git balık tut.