Cbr 600f - Cbf 500 - Ybr 125
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Kardesim sen mümkün oldugunca bu turlu yarıslarda artcı olmamaya bak
Hayır bunlar muadiller degil ama 3 tane F 2 tanede RR girer ortaya kapısırlar Allah korusun bir aksilik falan olur sana olmasın olan
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
CERRAHI adlı üyeden alıntı
Kardesim sen mümkün oldugunca bu turlu yarıslarda artcı olmamaya bak
Hayır bunlar muadiller degil ama 3 tane F 2 tanede RR girer ortaya kapısırlar Allah korusun bir aksilik falan olur sana olmasın olan
yok abi öyle yaramazlık yapmazlar. hele de arkasında emanetler varken...
RÜZGAR GÜLÜMSEMEMİ ALMADI YÜZÜMDEN...
-
Cbr600f Cbf500 Ybr125
-
heheh emis akşamki gezinti güzeldi bırhaaaannnn abinin egzost sesi yüzünden artık kulak tıkacı kullanıcam aga beni gaza getiriyor yaaa. artçım nergis'imde sağ olsun arkadan beni mahmuzlayıp deh dedimi iyice gaza geliyorum ama asla riske girmek yok tabiki. arkamdaki emanetim benim için kutsaldır gülümseee'de iyice artçı olmaya alıştı eminim istanbula yerleşirse biz daha çook akşam gezintilerine çıkarız. Ayrıca gsr600 you are my live (anlayan anlar)
-
bravo arkadaşlar tebrikler...hepinizi tek tek tebrik ediyorum...peki yarış sonrası elinize bişey geçtimi bari...kim altın kim bronz madalya aldı...amaç ve sonuç neydi yani...ybr'nin hepsini geçmesinimi bekliyodunuz...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
Syriana ortada yarış falan olmadı boş bir yolda 70-80 ile gitmek yarış ise ayrı bir konu hepimiz bilinçli insanlarız ve sorumluluk taşıyoruz emis biraz farklı anlatmış sadece hoş bir gezinti idi sahilde püfürrr füffüüüür (bu arada cbf 500'ün kafa kalkmıyor olduğu yerde pati çekiyor )
-
Syriana adlı üyeden alıntı
bravo arkadaşlar tebrikler...hepinizi tek tek tebrik ediyorum...peki yarış sonrası elinize bişey geçtimi bari...kim altın kim bronz madalya aldı...amaç ve sonuç neydi yani...ybr'nin hepsini geçmesinimi bekliyodunuz...
katılıyorum sana sora neymiş motorcular serseri tabi adımız çıkar böle oldugu sürece
hayatta ya tozu dumana katarsın yada tozunu dumanı yutarsın:cherry:
-
dün akaşam ki gezii süperdi...komik bi üçlüü motor grubu olsa da,,uyumlu isenn hi ç bir sorunn yaşamıyosunn,,,,biz halimizdenn gayet memnundukk... emis in dediği yarışşş kısmı şakaydı cerrahi...yarışmak riskliii,,aman arkadaşlar!!! allah korusunn!!!.....hırsımızıı engellemesinii becerebiliyoruz,,,artçılarına önem veren öncülerimiz de oldukça bizi kimse tutamazz arkadaşlarr..... vıvıvııııııııınnnnnnn.............
-
23 Temmuz 2007, 10:32
Syriana adlı üyeden alıntı
'başlangıçta hepimiz yanyana dizildik sokak ortasında yarışa başlayacağız ya (( ))'
derkeeeen ben zaten ortada bir yarış olmadığını vurguluyorum. bu arada evet ybr geçti hepimizi....
nergis adlı üyeden alıntı
dün akaşam ki gezii süperdi...komik bi üçlüü motor grubu olsa da,,uyumlu isenn hi ç bir sorunn yaşamıyosunn,,,,biz halimizdenn gayet memnundukk... emis in dediği yarışşş kısmı şakaydı cerrahi...yarışmak riskliii,,aman arkadaşlar!!! allah korusunn!!!.....hırsımızıı engellemesinii becerebiliyoruz,,,artçılarına önem veren öncülerimiz de
oldukça bizi kimse tutamazz arkadaşlarr..... vıvıvııııııııınnnnnnn.............
canımmmm dostum benim... teşekkür ederim...
pişşşt !! ayrıca akşam eğlendiğine sevindimmm
-
23 Temmuz 2007, 11:31
-
23 Temmuz 2007, 13:08
baggio adlı üyeden alıntı
bu hafta sonu şöyle bir silivriye uzansak kadroda şöyle olsa
1-baggio +1 nergis (cbf500)
2-bırhaaaan abi +1 emis (cbr600f)
3- şaşkın + gülümseee yokki çok üzüldüm
(hayırlı üçüşlar gülümseee)
(klr650)
sibel seni çoooook ama çoook özliyeceğiz inan okadar üzgünümki gittiğin için dertten inan sabah sabah sek su içiyorum
bak ya! bak yaaa! baggio bence bu kadar sevinme bak sibel bu ne yapacağı hiiiç belli olmaz.! besteci olacak hanım kızımız(gulumseee) çattadanaaak yerleşirse istanbul a oturur kalırsın tek başına cbf 500 ünle
ya da g.antep ten atlar gelir regal ine şaşırır kalırsın
heeee bu arada o yukarıda ki ilk iki hiç te fena değil
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)