Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Motorum gidiyor ;(

REKLAM ALANI
    CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bugun motorum için arayan birisi ile gorustum ve kısmetse pazartesi aksamı veriyorum ilk motorumu
    Abi şaka maka harbiden koyuyormus adama ya. Yazanlara hade len derdim. Yasamayınca anlamıyor insan.
    Mesajı yazarkende arkadasım yanımda kanun da bir hüzzam taksim calıyorki insanın içini acıtıyor resmen inadına.
    Kısmet bakalım agustosa kadar motorsuz kalacagız Kısmetse sizi bezdirmeden daha fazla honda ma kavusacagım
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Aman sevinsek mi üzülsek mi bilemedim şimdi Şaka şaka hayırlı olsun abi, yeni motorun da şimdiden hayırlı olsun
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

headquarters - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ...................
    Alıntı CERRAHI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yazanlara hade len derdim.
    Dermıydın harbıden Hayırlı olsun...

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    cerrahi dostum seni şu anda çok iyi anlayabiliyorum...bende ilk motorum olan ve 18.000 km kullandığım YBR125'imi sattığımda çok duygulanmıştım...hatta abartmıyorum yanından ayrılırken kafa grenajına bir öpücük kondurmuştum... insan o anda çok karmaşık duygular yaşıyo...sanki senden bir parçadan ayrılıyomuşsun gibi...
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

Memleket Çorum, ikametgah; Gediz /Kütahya
    Motosikleti
    YAMAHA SUPER TENERE
    biri gider biri gelir. hayırlısı olsun.

the_cayman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Olsa da gururla R6 diye yazsak :P
    Motorun neydi ki
    [B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]

Alıntı Syriana adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cerrahi dostum seni şu anda çok iyi anlayabiliyorum...bende ilk motorum olan ve 18.000 km kullandığım YBR125'imi sattığımda çok duygulanmıştım...hatta abartmıyorum yanından ayrılırken kafa grenajına bir öpücük kondurmuştum... insan o anda çok karmaşık duygular yaşıyo...sanki senden bir parçadan ayrılıyomuşsun gibi...
    O motorun bana nasip oluşu çok farklı manalar içeriyor o nedenle farklı bir şeydi benim icin
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Syriana motosikleti kısmını neden değiştin ?
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

cemal yortanlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT
    seni iyi anlıyorum bende dün akşam motoru sattığım işiye teslim ederken baya hüzünlendim..ama alan kişi o kadar hevesli ve oturaklı bir beydiki eminim benden iyi bakacak alkızıma..bugün 650 gv mi alınca hüzün müzün kalmadıinsanoğlu nekadar nankör değilmişaka bir tarafa yeni motorun için yaptığın her hamleyi allah hakkında hayırlı kılsın..inşallah enkısa zamanda yeni motoruna kavuşursun

By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Yeni motorunun eskisini unutturması dileğiyle...
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

Alıntı cemal yortanlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    seni iyi anlıyorum bende dün akşam motoru sattığım işiye teslim ederken baya hüzünlendim..ama alan kişi o kadar hevesli ve oturaklı bir beydiki eminim benden iyi bakacak alkızıma..bugün 650 gv mi alınca hüzün müzün kalmadıinsanoğlu nekadar nankör değilmişaka bir tarafa yeni motorun için yaptığın her hamleyi allah hakkında hayırlı kılsın..inşallah enkısa zamanda yeni motoruna kavuşursun
    Hayırlısı bakalım abicim kısmet belkide yeni gelen hayırlıdır Allah bilir.

Atlas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joyride 200
    Şimdiden hayırlı olsun, inşallah yeni motorunuda sever kazasız belasız sürüşler yaparsın.

Alıntı Atlas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şimdiden hayırlı olsun, inşallah yeni motorunuda sever kazasız belasız sürüşler yaparsın.
    Allah razı olsun üstadım. Cok tsk ederim.
    Allah cumlemizi esirgesin kazalardan belalardan.

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayırlısı neyse o olsun,bu seni yeni motoruna bir adım yaklaştıracak.Bu tür durumlar hem sevindirip hem üzer,aynı anda iki duyguyu tattırır.Ama her büyük macera ve unutlmayacak güzelliklere yolculuk,sevdiklerinden ayrılmakla başlar.
    Bir de yeni motosikletini alacağın zaman ki sevincini düşün,ilk gözağrın anlıyorum seni ama üzme kendini çok fazla O yine kendine yakışanı yapıp,gitmesi gerektiği zaman gitmiş,hepsi bu...

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    "CERRAHİ",serviste karşılaşıp duruyoduk en azından.Şimdi benimdemi Honda almam lazım arkadaşları görmek için yani
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

Motosikleti
    Hyosung GT 250 & Honda CBF 150
    İlk gözağrısı başka olur. Gelen gideni aratmaz umarım, yeni motorun şimdiden hayırlı olsun.
    [CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    ya bırak allah aşkına abii motor gidiyo diye üzülürmü insan hiç

Abi şaka bi yana takma kafanı bu yeni gelecek motorun müjdeleycisi anlamına geliyooo

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı CERRAHI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugun motorum için arayan birisi ile gorustum ve kısmetse pazartesi aksamı veriyorum ilk motorumu
    Abi şaka maka harbiden koyuyormus adama ya. Yazanlara hade len derdim. Yasamayınca anlamıyor insan.
    Mesajı yazarkende arkadasım yanımda kanun da bir hüzzam taksim calıyorki insanın içini acıtıyor resmen inadına.
    Kısmet bakalım agustosa kadar motorsuz kalacagız Kısmetse sizi bezdirmeden daha fazla honda ma kavusacagım
    noluyo kanka...hayrola...ne alıyon...ağlama ağlama...yarın Hondayı alınca göbecik atarsın üçkaatcı...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    GSXR1000RR1
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    noluyo kanka...hayrola...ne alıyon...ağlama ağlama...yarın Hondayı alınca göbecik atarsın üçkaatcı...
    metehan abi sende ağlamayasın böyle sakın sonra pişman olup

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı emin_arikoglu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metehan abi sende ağlamayasın böyle sakın sonra pişman olup
    inşalla maşalla diyek kanka...herşeyde bi hayır vardır...yuvamın mutluluğu için canım gitsin değil motur...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)