2 gün önce bende sattım ilk motorumu. 10.000 küsür km taşıdı beni. Bir kere bile gık demedi. 2 kere düştüm üstünden. Anahtarları verirken hüzünlendim. Giderken ağlicaktım. Beter bi durum... Hele benim düşkünsen dahada koyuyor. Hayırlısı olsun...
2 gün önce bende sattım ilk motorumu. 10.000 küsür km taşıdı beni. Bir kere bile gık demedi. 2 kere düştüm üstünden. Anahtarları verirken hüzünlendim. Giderken ağlicaktım. Beter bi durum... Hele benim düşkünsen dahada koyuyor. Hayırlısı olsun...
Okan ACAR
Olurmu abicim ne demek sen ne zaman nerde istersen bulusuruz yine. Ben o servisten ayrılmamki ferrarim bile olsa. Muharrem usta nın muhabbeti yeter
Eyvallah üstadım Allah razı olsun.
Vallahi geliş maksadı ve manası farklı olunca insan üzülüyor kardesim. Kısmet bakalım hayırlısı.
Ah metehan abim ah sende bana uckagıtcı dedin ya
insan kardesine böyle milletin içinde söylermi. Çek bi kenara kulagıma söyle dimi ama
Kısmet abicim hayırlısı insallah.
+25 000 000 000 000 000 000
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Özlemek de güzeldir....
En kısa zamanda yeni motoruna kavuşmanı dilerim dostum....
(Ben bu sevdayı 20 sene beklemiştim ......)
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
Eyvallah üstadım. Hatırlısı olsun. Rabbim bakalım ne nasip edecek bu sefer. Belki sevindirecek belkide ailemi ve çevremi üzecek. Kimbilir.
Bir söz varya ;
BÜYÜK RANDEVU..BİLSEM..NEREDE SAAT KAÇTA..TABUTUMUN TAHTASI BİLSEM HANGİ AĞAÇTA....
Eyvallah.
Kısmet efendim. Bakalım ne zaman ne hasıl olacak gonlumuze ve kısmetimize...
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
ne alıyon Cerrahı abi kısmetse.....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Abicim kısmet bakalım. Ya F ya RR. kısmetimizde ne varsa.
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
mahvettin adamın üç kuruşluk SS keyfini
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
Ah güzel kardesim ah.
Bende senin yaslarında ve senin gibi olabilseydim emin ol motosiklet benim icin bir keyif aracı olabilirdi. Benim gibi evli ve yolda bir cocugu geliyor durumdayken bin kere dusunuyorsun. Kolay degil. Sadece kendimi dusunmek gelecek (insallah hayırlısı ile) bebegime ve esime haksızlık olur..
Motorun neydi kii
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
Biri gider biri gelir...Aldırma gönül aldırma......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
600 cc den aşağısına binme arkadaş bende sattım makineyi şimdi 600 lük arıyorum üzülme biri gider biri gelir,daha iyilerine binmek dileğiyle hoşçakal
kardeş banada satarken değil de sattıktan sonra çok kötü koydu bee... çok özledim
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)