Arkadaşlar ne önerirsiniz???
-
sevgili arkadaşlarım ve abilerim.1 ay içinde fln ehliyetimi alıcam allah nasip ederse.Kendime iyi motor almak istiyorum.Motorum var ama abim iş için kullanıyor.Bu yüzden krediyle 5000 ytl civarı 0 km(en son sans 2i el ama onunlada uğraşmak gerekiyo) bi motor almak istiyorum.Çin malı fln istemiyorum.250 cc civarı Ne önerirsiniz???yardımlarnız için şimdiden çok teşekkür ederim...
Reklamlar
-
hayırlı uğurlu olsun diyelim şimdiden ama tarzını yazmamışsın racing, enduro.chopper hangisinden istiyorsun
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
-
Oncelikle Hayırlı olsun kardeş Racing olarak Honda125R-Hyosung gt250R- Chopper olarak Keeway superlight150 Kanuniseyhan250 tavsiye ederim
-
ybr 250 olabılır. ama fyatını bılmıyorum.
-
ennginn adlı üyeden alıntı
hayırlı uğurlu olsun diyelim şimdiden ama tarzını yazmamışsın racing, enduro.chopper hangisinden istiyorsun
arkadaş doğru söylüyor.tarzını belirlersen fikrimizi söyleriz.
-
rece tipi için yeni ehliet alana cbr125r den iyisini dusunemiyorum,
enduro için cbf250 var ama 8bin ytl 0ı sanırım.
-
ben 1350 km deki ybr mi aldım 2350 ytl ye 2005 model sanada böyle hiç bi masrafı olmayan iyi bi motor lazım 0 istiyosan o paraya iyi motor yok. 500 ytl daha koyup cbr125r al derim ama tarz da önemli ve ilerde daha büyütmek istediğin motorun tarzınada.
ilerde fazer alırım diyosan al ybr kullan r6 alırım diyosan 125r a bin derim .
ömürlük istiyosan sana bişey demem ama yamaha yada honda al.
-
ağabeyimin var ybr 125 gerçekten güzel birşey
-
Yanlış bir soru. Hewrkes kendi motorunu tavsiye eder bu konuda. Git gör beğendiğini araştır. En çok hangisi snaa hitap ediyor ise onu al...
-
21 Temmuz 2007, 20:57
çin motoruna inanma yamahasız kalma ... :p
-
21 Temmuz 2007, 20:58
Adana İl Temsilcisi
arkadaşım eğer ilgilenirsen bende DORADO/CORVUS var.çin malı değil.tayvan.250 cc.18 hp.su soğutmalı.üzerinde orjinal radyo/teyp/mp3/alarm/uz.çalıştırma var.henüz 5,5 aylık.3500 km.de.gümüş.avatarımdaki motor.sahibinden com.da 5,500 ytl.diyorum.537/2499449 borakarakas@gmail.com
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler