Beldeyama'dan Gelen Mesaj ! Haberiniz Olsun...
Reklamlar
-
Arkadaşlar cep telefonuma mesaj gelmiş beldeyama dan.. Aynen yazıyorum...
" BELDEYAMA 250 cc ve üzeri Yamaha motosikletlerde yaz fırsatı ! Peşin alımlarda 2,000 YTL ye varan indirim ya da 12 taksit 0 faiz..."
Peşin motor almayı düşünenler için süper fırsat.. Ybr 250 için mi yapıldı acaba.. Ben öyle düşünüyorum..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Reklamlar
-
YBR250 için değildir. YBR 249cc olarak geçiyor
2000 ytl indirseler de biz de değiştirsek motorları
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
syht
dishy adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar cep telefonuma mesaj gelmiş
beldeyama dan.. Aynen yazıyorum...
" BELDEYAMA 250 cc ve üzeri Yamaha motosikletlerde yaz fırsatı ! Peşin alımlarda 2,000 YTL ye varan indirim ya da 12 taksit 0 faiz..."
Peşin motor almayı düşünenler için süper fırsat.. Ybr 250 için mi yapıldı acaba..
Ben öyle düşünüyorum..
senin noyu nasıl bulmuşlar.yamahacılar için güzel fırsat.
ylmzzz adlı üyeden alıntı
YBR250 için değildir. YBR 249cc olarak geçiyor
2000 ytl indirseler de biz de değiştirsek motorları
yılmaz antalyaya vardınmı.selamımı unutmadın değilmi.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
2000 ytl indirm ybr 250 için mümkün olamaz heralde, zira 9000 den 7000 e inmezler, pahalı araçlar içindir, 0 faiz 12 taksit durumu pahalı olan motorlar için önceden de vardı çünkü.
-
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
yılmaz antalyaya vardınmı.selamımı unutmadın değilmi.
Yarın seçimden sonra yola çıkıcam abi bi aksilik çıkmazsa.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
pazarlama taktikleri yüksek modeller için yapılan 2000 ytl indirimi düşük modeller içinde yapılıyor düşüncesi ile insanların kafalarında yer edinebilmek.
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
-
2000 ytl'ye varan indirim demek her modele farklı miktarda indirim demektir ve 250 cc den başlayan dediklerine göre YBR de dahildir herhalde.
Yoksa 600 cc den yukarı falan yazarlardı herhalde. Adamın ilanda 249 cc ve yukarısı yazacağını zannetmiyorum, bu arada modelin adı da ybr 250.
-
dishy adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar cep telefonuma mesaj gelmiş
beldeyama dan.. Aynen yazıyorum...
Peşin motor almayı düşünenler için süper fırsat.. Ybr 250 için mi yapıldı acaba..
Ben öyle düşünüyorum..
katılıyorum bencede ybr250 için
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Yapacaklar tabi hem sezon bitti,hemde bu sene motor satışları bekledikleri gibi olmadı bu saatten sonra çok fazla motosiklet satılamaz daha da düşürsünlerki insanlar kolay alabilsin.
-
21 Temmuz 2007, 13:32
araştırmak lazım..
söylendiği gibi fiyatı 20.000 ytl nin üzerindeki bazı modeller için (sanırım geçen hafta suzukide de böyle bir kampanya vardı..sanırım satmakta sıkıntı çektikleri belirli ürünlerinde) yapıyorlardır bu indirimi...bence hiç bir firma çok satılan, ilgi gören modellerde indirime gitmez...
Ama yanılıyorda olabilirim.
-
21 Temmuz 2007, 13:45
ybr ye yapsa yapsa 400 ytl falan yapar herhalde
-
21 Temmuz 2007, 14:17
bence 2000ytl peşin veriyon geriside 12 ay vadeye 0 faiz.
-
21 Temmuz 2007, 17:49
bu arada...
neden bize gelmiyor dishy.
acaba diyorum onlar paralıyı parasızı uydu üzerindenmi takip ediyor...
-
21 Temmuz 2007, 17:53
Ben Yamaha kullanıyorum da ondan Sitesine üyeyim sanırım bilmiyorum.. Cep telefonumu ne zaman verdim acaba..
-
21 Temmuz 2007, 18:02
Kampanya ile ilgili detay. Sanırım bu kampanya ybr 250 kapsamıyor. Arayıp sormak lazım
-
21 Temmuz 2007, 18:04
Ben bi uğrayacağım beldeyama ya.. Tabi ki motor almayacağım öylesine Sürekli gidiyorum zaten..
-
21 Temmuz 2007, 18:05
aslında tamdafırsatı varken alıcaksın bı r1........
-
21 Temmuz 2007, 18:16
dishy adlı üyeden alıntı
Ben Yamaha kullanıyorum da ondan
Sitesine üyeyim sanırım bilmiyorum..
Cep telefonumu ne zaman verdim acaba..
vallahi burada kaç arkadaşım var yamahacı.ama daha birine mesaj gelmedi.indirimi bırak bi halhatır mesajı bile alamadılar...yok yok onlar paralıyı parasızı uydudan takip ediyordur.
-
22 Temmuz 2007, 01:11
yahu bu bayi sahibi adamlar bi motosiklette ne kadar kazanıyor? örneğin 18 e motosikleti satarken kazanıyorlardı.. şimdi ise 16 ya satıp hala kar ediyolarsa.. helal olsun ne diyeyim..
-
22 Temmuz 2007, 04:38
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)