Jawa 250 Cc Lütfen Yardim Edin
Reklamlar
-
Reklamlar
-
vallahi aynı sorun şu an bendede var
ki balatalar sıfır acaba yaylar tam olarak basmoyor olabilirmi helllppp
...tın tın giderim abi....
-
valla arkadaşım bu konuda hiçbir bilgim yok senin bildiğin birşeyler varsa bunları yazabilirsin
birde arkadaşlar benim biladerimin kırnızı ybr 125 i var vitese tak debriyajı sık motor aynen boşta gibi oluyor keşke jawa da buşekilde olsa bildikleriniz varsa lütfen yazın.............................
-
yokmu bir bilgisi olan arkadaşım
-
çok ciddi bir problem değil ise ileri gitme sorun olmaz.bazı motorlarda oluyor öyle ama nedenini bilmiyorum maalesef
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
-
Bicak adlı üyeden alıntı
çok ciddi bir problem değil ise ileri gitme sorun olmaz.bazı motorlarda oluyor öyle ama nedenini bilmiyorum maalesef
tühhh bende mesaj yazılınca sevindiydim
-
Valla Bende Sevİn Dİydİm Yokmu Bu Sİtede Kİmsenİn Jawa Si Nerede O Eskİ Jawacilar Nerede ?????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????
-
debriyaj telini şanzımana baglı bulundugu yerden biraz gerdirirsen sorun kalmaz diye düşünüyorum yada debriyaj balataların bitmiş olabilir.. bi usta gözüksen iyi olur
-
bilader aynen dediğini yaptım yinede ayırmıyor ustayada gitmek istemiyorum benim yapacağım birşeyler yokmu???????????????
-
21 Temmuz 2007, 13:06
win 98 adlı üyeden alıntı
bilader aynen dediğini yaptım yinede ayırmıyor ustayada gitmek istemiyorum benim yapacağım birşeyler yokmu???????????????
benim tahminim yaylar basmıyor yada saclarda bi sorun var
ben açtırıp baktıracam
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)