arkadaslar 7 temmuz sınav sonuçları acıklandı.herkese hayırlı olsun .buarda bende kazanmısım.tek yanlıslan 95 puan aldım.onumuzdekı ayın 11 ındede dıreksıyon varmıs.heralde temmuzun: ortalarında kavusuruz ehlıyetımıze.
arkadaslar 7 temmuz sınav sonuçları acıklandı.herkese hayırlı olsun .buarda bende kazanmısım.tek yanlıslan 95 puan aldım.onumuzdekı ayın 11 ındede dıreksıyon varmıs.heralde temmuzun: ortalarında kavusuruz ehlıyetımıze.
bende 95 almışım ya bi akü nası biter sorusunu yanlş yapmıştım nys hayırlı olsun smdden herkese
true love..
Drift Religion
edit :
buldum girdim motor 98 , trafik 88 bide sınava girmeden son gece saat 2 den 4 e kadar göz gezdirmiştim sadece :D
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Hayırlısı olsun kazadan beladan uzak olsun insallah.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
simdi direksiyon 7sindemi 11indemi
true love..
Drift Religion
bende 85 aldımm ve geçtimmmmmmmm
arkadaslar bende aynı soruya takıldım . aku nasıl bıter uzerıne pıslık bırıkınceymıs.soru hatalı olabılı.kurstanda bana 11 agustos dedıler dıreksıyon sınavı ıcın.
babam bile b e sınıfına geçti 95 aldı bi ben alamıyom ehliyet motor olmasına rahmen......
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
arkadaslar benim b sınıfı ehliyet var ve a2 almak istiyorum sınav tarihi de en yakın 25 agustos.yaklasık ne kadar sürer ehliyet almam kac ayda alabilirim
ben de kaptim 100 puanii.
Aküü üzerinde pislik olduğu için biter dedim bildiimmm.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ulen 4 tane a şıkkı 4 tane b şıkkı öle öle geçtin he helal olsun tecrübeli atıcılardansın ayu
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
harbi çoğu mantıkla sallama...ya tutarsa şekli...bide ben kasksız korumasız adam almıyom arkama birader...hatırlatayımda sonra papaz olmayalım...nizamiyiz allahımıza pin2 şükür...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
true love..
Drift Religion
Ula bide kukalara çarpıp düşüyonmu?.......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)