antalyalı arkadaşlarım bi bakarmısınız?
Reklamlar
-
selam herkeze
bi motor alıcam inşallah, yamaha
makina antalya alanyada sahibiyle konuşup anlaştık ve eğer satmazsa salı günü sabah antalyaya gidicem motora bakmaya ve iiyse almaya
sizden özellikle antalyalı arkadaşlardan ricam orda ii bi servis varmı bildiğiniz
yetkili servis olursa çok daha iyi olur
tmm bizde anlıoz motordan ama yamaha konusunda uzman bi ustanın bakması tabiki çok iyi olur, eğer bildiği güvendiği bi yeri olanlar varsa burdan bana adres ve telefonunu bildirirse çok sevinirim
makina alanyada oluğu için alanyaya yakın yerley çok daha ii olur ama merkezde olursada farketmes gider baktırırız
teşekküler şimdiden herkeze..
Reklamlar
-
Biizm sonix Antalyada ama servise en son ne zaman ugramıştır bilmem Yerini unutmuştur kesin
-
Umaırm bulursun. Zor olabilri gerçekten iyi bir usta bulmanız.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
Oooo...MT'den birisi Alanya'ya motor almaya gelecek ve biz ona yardımcı olmayacağız ha?
Sen Alanya'ya gel ve bana ulaş yeter ki...
Yetmedi başka ustalara da inceletiriz.Özel mesaj attım sana bak lütfen...
-
garacava çok teşekkürler ilgin için, herkeze teşekkürler tabi
bu sahab aldığım bi bilgiye göre baktıım makinanın daha önce patladığı ve yapma yatak konduğu bilgisini aldım
yani yalan oldu..:(
bide gidiyodum dün seçimlerden sebep gitmedim hee
allahtan gitmişim
bakalım bakırköyde bi makina var, p.tesi ona bakıcam, bi motor alamadık ya
m,llet ne kadar şerefsiz olmuş
40 tane palavra
ben motor sattım 4-5 gün önce nesi var nesi yok yazdım ilana, ve bugün gene gidip makinayla ilgili bikaçşey daha yapıcam, sattık gitti demioz yani..
millet ayak üstü kitlemeye çalışıyo..
-
kımse kımsenın menfaatını dusunmezkı herkes kendı cıkarını dsunur odu yasadıgımız ulkede.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)