Sametrix Şahane bir çalışma olur.
Ben saydığım yerleri sana belirteceğim vaktim olduğunda, şu anda çalıştığım PC çok eski olduğundan Google earth falan açamıyorum. Ama yapacağını belirttiğin şey harika olur
Sametrix Şahane bir çalışma olur.
Ben saydığım yerleri sana belirteceğim vaktim olduğunda, şu anda çalıştığım PC çok eski olduğundan Google earth falan açamıyorum. Ama yapacağını belirttiğin şey harika olur
Poturdak
tamamdır muzaffer abi gaza geldim valla google earth de bi harita hazırlarız içine motorcu mekanlarını ve haftasonu motorsiklet gruplarıyla gidilebilcek güzel yerler ve tesisleride ekler motorcu camiaya hediye ederiz.
İki kişinin bindiği motor değildir.
hadi yapın bakalım, bekliyoruz haritanızı
GKN MOTORS
harita olayı çok güzel olur arkadaşlar
gerçi hazırlıcak arkadaşı biraz kasar ama
biçok kişinin işine yarar
şehirdışından gelenler için de ii bi rehber olur
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
caddebostan şahane walla.
akşam saatlerinde ok güzel oluyo.
yürüyüş yapıp kafa dağıtmak için ideal. sonrasında ilerideki dürümcülere veya herhangi bir yere gidilebilir.
olmadı girin barlar sokağına.
ne bilim, motocuya mekan çok.
park sorununuz yok ki. her yer bizim
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Ben Anadolu yakasında oturduğum için genelde Bağdat Caddesi'ni tercih ediyorum.
Takıldığımız bazı mekanlar: Erenköy Barnie's, Erenköy Starbucks, Gloria Jeans Cafe, Fenerbahçe'deki cafeler, Caddebostan Sahil(basket potalarının orası), Bostancı Beer's ve de gecenin sonunda Bostancı'daki kokoreççiler
caddebostan gayet iyi.
etrafta bar isteyene bar,cafe isteyene cafe,migros isteyene migros,çayır çimen isteyene de sahil tarafını veriyoruz denizle beraber.
daha ne
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
benim motorum henüz yok ama ben de sizinle buluşmak görüşmek istiyorumm..
sarıyer maslak istinye bebek beşiktaş emirgan vs. taraflarında oturan motorcular var mı??
benimle görüşmeye gelcek olanlar en az lise mezunu olmalı, 18 yaşını doldurmuş olmalı, yanında 2 adet fotoğraf ve ikametgah getirmelidir..
şakaydıı..
ben de istiyorummmmm motosiklet :queen:
hazır bizim ist.ciler buldum yaw bu bizim motosiklet.net sticker larını nerden alıoduk birden unuttum kafama takıldı...
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
kooordinatlarım 35derece doğu 45 derece batı onbinikiyüzseksensekizbinaltıyüzdoksando kuz.dokuz haritayı yaptıktan sonra maddi kazanca dönüştürmeyi planlayıp sakın para ile satmayın he hain motorcu ilan ederim sizi motorcu adam taksimde sıraselvilerde çılgın dürümcünün önünde takılır
rüzgara rota sorulmaz diye bir laf var arkadsım.ben pendikteyim ama bi bakmıssın 10 dk sonra kadıköyde.rüzgar nereye eserse oraya.adresim bilene yok.yani nerde hoş güzel bir yerde durursan orası mekanındır.bir hafta üst üste takıl yanında birileri olacaktır.bu arada pendik sahil tuzla istikameti 5 ten sonra balıktayız neredeyse her gün aksam.bekleriz buyur gel...
hep anadolu yakası yaa :(( anadolu çocuğu motora biner mi? neden yaww yok mu diğer tarafta, avrupa avrupa duy sesimizi )) şaka bi yana, motosikletçilerin başkenti sanırım kadıköy...
Sırf herkeste 4 teker var diye...
olmazz olurmuuu avrupa yakası
aaa aşk olsun yaniii
beyoğlunda
istiklalden alman bira evine dönen sokağınn köşesiii
motosikletçilerinn duruş noktasııı
millet oradaki hsbc atmnin önüne çekyrr motorlarııı piyasa yapıyorrr
yazınn albatrosta motor kaynarr
sahildek, tüm mekanların kapısında vardır 1-2 motor mutlakaa
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
Caddede Kahve Dünyası, Bostancı sahilde Corner ve Selami Karakelle dürümcüsü , Fenerbahçe'de Tesadüf,Bebek Starbucks,Dolmabahçe sahilindeki cafe....
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
Büyükçekmece adres cafe
Kumburgaz keyif cafe
Tophane
Ortaköy meydan
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)